ne güzel programını kurmuşsun :) ben de güzel bir plan program yapsam kendime stres yapmayacağım.. dediğin hareketlere tek tek youtube den bakacağım :) ben de yaparım bacak incelmesi bana da iyi olur. squat popo için bend e yapıyorum aralarda jumping jack da güzel oluyor :) ben de yaptığım bir iki hareketin vi,deosunu atayım
Tesekkurler canım...4 hafta sonra sayıları 5 atırıcam...4 ay sonunda bakalım ne olucak.bu programı p.tesi çrş ve cuma yapiyorum.salı perş ve c.tesi en az 45 dk yürüyus.pazar dinlenmene güzel programını kurmuşsun :) ben de güzel bir plan program yapsam kendime stres yapmayacağım.. dediğin hareketlere tek tek youtube den bakacağım :) ben de yaparım bacak incelmesi bana da iyi olur. squat popo için bend e yapıyorum aralarda jumping jack da güzel oluyor :) ben de yaptığım bir iki hareketin vi,deosunu atayım
22 kilo gitmiş inanamıyorum...harika bir duygudureminim.tamamen değişmişsindir o zaman..öncesinde başarmişsin eminim şimdi de başarican.iyiki sizinleyim .tecrübenizden faydalanmak harika olucak
Eski ekip toplaniyor sanirim )))
Her yazilani tek tek okudum.. oncelikle sunu belirteyim, sismanken kendimizi sevmiyoruz ama zayiflayinca guzel olacagiz diye birsey yok... Sadece zayif oldugu icin sizden guzel oldugunu zanneden o etrafinizdaki kadinlar var ya, iste onlar guzel degil sadece zayif ))
Eger zayiflamak istiyorsak mutlaka kendimizi sevmeliyiz.. kasimizi gozumuzu kilomuzu sacimizi vs vs vs... Kendini sevmeyen ve kendi ile barismayan vucuduna depresyon sinyali verir ve vucut bu sinyali alinca yag depolarina sıkı sikıya sarilir.. gunluk 100-200 gram incelecekken haftada 100-200 gr incelmeye baslarsiniz.. kisacasi ne yapin edin ama vucudunuzu ve kendinizi sevin ))
Gelelim bana,
Ben bu sabah 9' da uyandim.. 15 dk kol, bacak ve karin calistirdim.. standart hareketler iste bacagi kaldir indir, yarim mekik vs.. benim kilom biraz fazla oldugundan gunde 3 x 15 dk'lik sporlar ile baslayacagim.. bedenimi su ara spor ve diyete adapte etmem lazim, sonrasinda yogun spor programi dusunuyorum..
Ve bugun sevgili tartimla yuzlestim ama hic hosuma gitmedi )) tarti beni 101 kilo gosterdi.. bu tartinin sucu mu? Hayir... Tabi ki benim sucum ama duzeltemeyecegim bir sey degil...
Eger sadece diyet gozuyle bakarsaniz bu yaptiklarimiza emin olun 3-5 kilo verir sonra geri alirsiniz.. bu yaptigimiz yanlis olan seyleri degistirmekle ilgili.. midemizi copluk gibi kullanmaktan vazgecmekle ilgili.. bu kendimizi sevmemizle ilgili.. lutfen buna dikkat edelim..
Simdi kahvaltimi hazirlamam lazim.. balli sirkeli suyumu ictim ve acim ))
Bu arada ben sirke olarak enginar sirkesi kullaniyorum, karaciger icin daha faydali.. eczaneden almistim.. bilginize ))
Çok teşekkür ederim :)
Aslında çok değişmedim ama beden olarak kendimi çok daha iyi hissediyordum bu doğru.
Fakat kilolu hallerimi de sevmiyor değilim
Benim sorunum da galiba bu. Bence böyle de gayet güzelim hahahafakat hiç olmayan göbeğim son 1 senedir artık var onu pek sevmedim ne yalan söyleyeyim.
Desteğin için çok teşekkür ederim daha önce başardım ve evet yine başarıcam inan çok zor değil kilolar gittikçe o his yeniden gelecek buradan ayrılma soya harika bir rehber :)
Soyacım öncelikle çok geçmiş olsun okudum yazılanları. Sen çok güçlü bir karaktersin o hastalığı
Çok yakindan taniyorum o senden korksun!
6 dedim ama 2019 olması dolayısı ile 7 yıl önceki serüvenimizden bu yana bende de olumlu olumsuz bir çok şey yaşandı ve olumsuzluklar sağlıklı beslenmemi engelleyecek o düşük modu getirdi...
Bu yıl seni de burada görmemle başlayan heyecanım bana güzel şeyler sunacak hissi yaratıyor.
Hem 7 senede hic durmadan yiyerek geri aldım bu kiloları hızlı zayıfladım diye hemen geri almadim yanibu da bir başarı bence
Hemen yediklerimi yazıyorum ozaman:)
Kahvaltıda 1 adet domatesli peynirli kepekli tost (lor peyniri almalıyım biliyorum) iş yerinde bugün bu kadar oldu.
Şimdi 1 adet yeşil elma ile ara öğün yapıyorum.
Nasıl soyacım?
Yoğun bir işte çalışıyorum bir kac kilo vermeden ek bir spor ekleyemeyeceğim ama sonrasinda evde egzersiz yaparım yeniden.
Sabah zıplamalarını da unutmadımmetabolizmamızı uyandırıyoruz.
Yakın zamanda kan tahlili yaptım değer olarak da bir sıkıntım yok çok şükür.
Bende anlatayım kendimi.
Bebekliğimden beri tombulmusum. Ama aşırı değil. Ozamandan beri yemek yemeyi çok sever iştahim çok acıkmış. Hatırlıyorum küçükken sofrada o kadar hızlı yemek yerdim ki, sonrasında karnım ağrırdı. Daha 5.sınıfa gidiyordum, annem bana bi gömlek bildirmişti. Belden daralıp alt tarafı pileli gibi. O gömlek ile karnım felaket çıkmıştı. 2 genç kızın beni birbine göstererek göbeğimi işaret ettiklerini hatırlıyorum.
Benim sorunum bölgesel. Alt karın, kalça, basen bacak kısmına toplanmış durumda kilolarım.
Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. 5 ver 10 al şeklinde :) 2016 haziran da sıkı bir diyetle 59a düşmüştüm. Sonra hamile kaldım ve 85 kilo ile doğuma girdim. Hamilelikte 26 kilo almıştım. Bebegim 22 aylık. Şimdi güncel kilomu tam bilmiyorum 67 civarıyım.
Hedefim önce 57 olmak sonra 53 olmak. Çünkü boyum 1.63. Ve orantısız kilo dağılımı olduğu için bu kiloda kendimi görmek istiyorum.
Spor yapmak istiyorum. Bu kural benim için altın değerinde.
Birde şu durum var ailede diğer kardeşlerim uzun boylu 170 civarı. Ve 58 kilo civaralar. Birtek ben kısayım onlara göre. Onlarla görüşüyoruz elbise kıyafet muhabbeti açılıyor. Kendimi kötü hissediyorum. Kıyafet almak istemiyorum. Bu bedendeki kilomu sevmiyorum.
Afiyet şifa olsun canım. Foto da isteriz :)Kahvaltim,
2 haslanmis yumurta
1 kozlenmis kirmizi biber (sabah kozledim, hazir degil)
2 ceviz
Bir tutam dereotu
1 yk baharatla tatlandirilmis lor peyniri
Bu kadar.. tabak cok renkli oldu, bakmaktan yiyemiyorum ))))
Kesinlikle katiliyorum benim de en muzdarip oldugum yer gobek .bacaklarim ince .kalcam war ama vucud seklim i sewiyorum...
Ben birde yazin diyetisyene gittim.butcem el wermedi diye dewam edemedim.15 kg falamiz war.eger bi 10 kg werirsek yagdan gider bu gobekde iner demisti.60 ilk hedefim 55 hayalim..58 de vucud seklim cok guzel di soya katiliyorum insan kendini sewmeli.ben kemik olmak degil bu bodur gorunumden kurtulmak ostiyorum...
Sekersiz turk kahwesi
Ve tam bugdayli ekmek yasak degil dimi
Kahwe sekersiz ekmek en fazla 2 dilim mk
Afiyet şifa olsun canım. Foto da isteriz :)
Tam olarak ne zaman yazmaya basliyruz soyle kuralli saatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?