Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

ne güzel programını kurmuşsun :) ben de güzel bir plan program yapsam kendime stres yapmayacağım.. dediğin hareketlere tek tek youtube den bakacağım :) ben de yaparım bacak incelmesi bana da iyi olur. squat popo için bend e yapıyorum aralarda jumping jack da güzel oluyor :) ben de yaptığım bir iki hareketin vi,deosunu atayım

kızlar yeni videolar yüklüyor larrrr :)

hadi onlarla hergün bizde yapalım :) 1. videoyu da atayım size.. orada program veriyordu nick

bend e bacak için bunları yapıyorum .. :) ama ekleme yapmam lazım daha az geliyor öyle acıma yanma hissetmiyorum

Tesekkurler canım...4 hafta sonra sayıları 5 atırıcam...4 ay sonunda bakalım ne olucak.bu programı p.tesi çrş ve cuma yapiyorum.salı perş ve c.tesi en az 45 dk yürüyus.pazar dinlenme

22 kilo gitmiş inanamıyorum...harika bir duygudureminim.tamamen değişmişsindir o zaman..öncesinde başarmişsin eminim şimdi de başarican.iyiki sizinleyim .tecrübenizden faydalanmak harika olucak

Çok teşekkür ederim :)
Aslında çok değişmedim ama beden olarak kendimi çok daha iyi hissediyordum bu doğru.
Fakat kilolu hallerimi de sevmiyor değilim
Benim sorunum da galiba bu. Bence böyle de gayet güzelim hahaha fakat hiç olmayan göbeğim son 1 senedir artık var onu pek sevmedim ne yalan söyleyeyim.
Desteğin için çok teşekkür ederim daha önce başardım ve evet yine başarıcam inan çok zor değil kilolar gittikçe o his yeniden gelecek buradan ayrılma soya harika bir rehber :)

Soyacım öncelikle çok geçmiş olsun okudum yazılanları. Sen çok güçlü bir karaktersin o hastalığı
Çok yakindan taniyorum o senden korksun!

6 dedim ama 2019 olması dolayısı ile 7 yıl önceki serüvenimizden bu yana bende de olumlu olumsuz bir çok şey yaşandı ve olumsuzluklar sağlıklı beslenmemi engelleyecek o düşük modu getirdi...
Bu yıl seni de burada görmemle başlayan heyecanım bana güzel şeyler sunacak hissi yaratıyor.
Hem 7 senede hic durmadan yiyerek geri aldım bu kiloları hızlı zayıfladım diye hemen geri almadim yani bu da bir başarı bence

Hemen yediklerimi yazıyorum ozaman:)
Kahvaltıda 1 adet domatesli peynirli kepekli tost (lor peyniri almalıyım biliyorum ) iş yerinde bugün bu kadar oldu.
Şimdi 1 adet yeşil elma ile ara öğün yapıyorum.
Nasıl soyacım?

Yoğun bir işte çalışıyorum bir kac kilo vermeden ek bir spor ekleyemeyeceğim ama sonrasinda evde egzersiz yaparım yeniden.

Sabah zıplamalarını da unutmadım metabolizmamızı uyandırıyoruz.
Yakın zamanda kan tahlili yaptım değer olarak da bir sıkıntım yok çok şükür.

Sabah ziplamalari cok ama cok onemli biliyorsun )))
Ayy ayy eski arkadaslari gorunce yuzumde olusan gulumsemeyi gormeniz lazim.. bu saatten sonra kilolar bizden korksun, bu motivasyonla diyet bile yapmadan zayiflariz biz )))))

Lor peyniri alman sart, bugunluk problem degil ama tost seni cabuk aciktiracak.. yesil elmayi tek tuketme.. yaninda sut/yogurt/ceviz-badem-findik vs birseyle ye.. yoksa mide asidini yukseltir.. o da birseyler yeme ihtiyaci dogurur ))

Gecen sefer ki sloganimizla sozu bitiriyorum;

Biz birlikte gucluyuz ))

Bugun carsambaymis, carsamba gunleri darbuka dersi aliyorum.. tahmini 12-6 arasi topige bakamayacagim.. yoklugumda birbirinize destek olun ))

Burayi gunluk gibi kullanabilirsiniz, caniniz sıkıldığında, birine kizdiginizda ve cevap veremediginizde vs aklinizs gelen herseyi yazabilirsiniz... Cunku icimize atarsak ne olur? İcten ice siseriz ki bu istemedigimiz birsey ))

Ara ara bakacagim, gorusmek uzere ))

Kesinlikle katiliyorum benim de en muzdarip oldugum yer gobek .bacaklarim ince .kalcam war ama vucud seklim i sewiyorum...

Ben birde yazin diyetisyene gittim.butcem el wermedi diye dewam edemedim.15 kg falamiz war.eger bi 10 kg werirsek yagdan gider bu gobekde iner demisti.60 ilk hedefim 55 hayalim..58 de vucud seklim cok guzel di soya katiliyorum insan kendini sewmeli.ben kemik olmak degil bu bodur gorunumden kurtulmak ostiyorum...

Sekersiz turk kahwesi
Ve tam bugdayli ekmek yasak degil dimi

Kahwe sekersiz ekmek en fazla 2 dilim mk

Kahvaltim,

2 haslanmis yumurta
1 kozlenmis kirmizi biber (sabah kozledim, hazir degil)
2 ceviz
Bir tutam dereotu
1 yk baharatla tatlandirilmis lor peyniri

Bu kadar.. tabak cok renkli oldu, bakmaktan yiyemiyorum ))))
Afiyet şifa olsun canım. Foto da isteriz :)

Sekersiz oldugu surece cay, kahve yasak degil.. tavsiyem gunde en az 2 fincan yesil cay icmeniz.. kahve ve yesil cay kafein icerdiginden zayiflamaya yardimcidir

Ekmek yasak.. sadece kahvalti da 1 dilim yenebilir ama zeytin yiyecekseniz ekmek yemeyeceksiniz.. bu kurala dikkat edelim lutfen ))

15 dk yürüdüm yine kızlar.. attığım videoyu yaptım..
45 dk yapabilirim ama arada bebeğim uyanınca terim soğuyor o ağlıyor kucak istiyor benim sporum yarım kalıyor derken ben de günde 15x3 yapmaya karar verdim.. akşam da bölgesel çalışırım

Ara ogun

Yarim elma (uzerine tarcin serpilmis

Ben ufaktan kaciyorum, kursa yetismem lazim.. bugun oglen yemegi yiyemeyecegim.. kursta malesef oyle bir imkanim olmuyor.. o yuzden yanima badem aldim, acikinca onu yiyecegim..

Hadi kactim ben, aksama gorusuruz ))

Günaydın
Günaydın diyorum da bana gunaydin hiç yapmadığın biseyi yapmışım daha yeni uyandım.yumurtalarimi haşladım.simdi zıplayıp kahvaltı yapacağım.
Yaseminim seni gördüğüme sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…