Yeniden aşık olmak istiyorum!!

Simdi kpss diyince dikkatimi cekti alandan mi b grubundan mi bolumun nedir? Atandin mi peki? Su an basarmis bir ornege cok ihtiyacim var

Ne zaman umudunuzu kesip olmaz derseniz o anda karşınıza olması gereken adam çıkar. Genelde böyle oluyor :) yaşınızda ideal bence, kesinlikle geç değil
Hep öyle diyorlar gerçekten hatta bir kitapta bile okumuştum fazla talepkar olmak bu konuda olmasını zorlaştırıyor diye.. Ama talepkariz napalım 23 yaşımda olmama rağmen ben de öyleyim. O zaman en iyisi istemiyomus vazgeçmiş gibi yapmak öyleyse.. :)

Aşk çok güzel ama sevip sevilince onu hakkıyla yaşayınca ah ah

Ben 22 yaşındayım ve sizin gibi ben de yeniden aşık olmak istiyorum

Simdi kpss diyince dikkatimi cekti alandan mi b grubundan mi bolumun nedir? Atandin mi peki? Su an basarmis bir ornege cok ihtiyacim var
biyoloji öğretmeni olarak ilk tercihime atandım. umudunu kaybetme.

Ask güzel sey gercekten Evlilik icin yasinizda bana göre gec degil. Insan tecrübe edindikce daha dogru kararlar aliyor bana göre. Ama ask dedigimizde mizikci bir cocuk gibi istedigimizde gelmiyor

Tabiki olursun yaşında ne varmis. Ama eski aşklarının yaralarını tamamen sardiysa, yani aklindan cikarsiysan kalbinin kapıları ac ve bekle :)

olursun insallah askin yasi yok. Insallah bende olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…