Sabah 2 haslanmis yumurta.
2 dilim cavdar ekmegi
4 siyah zeytin.
Domates salatalik
Ara 2 kuru kayisi bir avuc dut
Oglen
9 adet etli yaprak sarma
3 y.k. haslanmis taze bakla enginar
100 gr. Kirmizi et
Domates salatalik
Ara
1 kici 4 badem
1 bucuk lt. Su
Simdilik 6336 adim
Canim kivi yazacaktim. :)))Kici nasıl bişey canım? Bir de akşamın yok mu?
Maaşallah sen yine yemişsin yemeğiniBen de aksam yemegimi ekleyim. 1 kase salata
5 yemek kasigi da kiymali ıspanak.
(Oglumun aglmalari ve cigliklari eşliğinde:))
Ah nasil yedigimi bir gorsen.. yarim yamalak.. birakmiyor. Masaya oturdum mu basiyor cigligi..Maaşallah sen yine yemişsin yemeğini
Ben çocuklar küçükken en az 15 kere kalkıyodum masadan, sırasıyla ağlıyolardı sözleşmiş gibi
Ah nasil yedigimi bir gorsen.. yarim yamalak.. birakmiyor. Masaya oturdum mu basiyor cigligi..
Amin.. Allah hepsine saglik sıhhat versin.. Allah bağışlasın evlatlarını..Tahmin edebiliyorum canım
Ama her halleri ayrı bir güzel yaa
Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin
Kızım doğduğunda ikizlerim 1 yaşındaydı nasıl bi koşuşturmacayla büyütmüşüm şaşıyorum bazen
Çok güzell :)Ben de aksam yemegimi ekleyim. 1 kase salata
5 yemek kasigi da kiymali ıspanak.
(Oglumun aglmalari ve cigliklari eşliğinde:))
Amin.. Allah hepsine saglik sıhhat versin.. Allah bağışlasın evlatlarını..
Cok zor bir surec olmalı. Biz 1 tanesiyle zor basa çıkıyoruz esimle birlikte...3 bebek mutlaka cok emek ister..
Allah kolaylik versin.. esimin destegi cok buyuk bana da.Amin canım hepimizin evlatlarını inşaallah, eşlerden de Allah razı olsun yardımcı olmasalar daha zor, bizim gece uykusu yeni yeni düzeldi artık, ben bi bebekle eşim bi bebekle ilgileniyodu geceleri, 3 olunca sabaha kadar herhalde 20 kere falan gidiyodum çocuk odasına
Senin bebiş kaç aylıktı canım?
Allah kolaylik versin.. esimin destegi cok buyuk bana da.
Oglum 13 aylik olmak uzere ama premature. 30 haftalik dogum yaptim..
Evt her acidan zor.. dedigin gibi hassasiyet istiyor. Bakimi daha zor. Erken dogum travmasi da ayri.. bende bir miktar etki birakti anliyacagin. Seninkiler kac haftalik dogdu?Oyyy prematüre daha zor, ikizlerimde premature, ayrı bi hassasiyet istiyo premature bakımı..
Canim 25 dk da leslie yapabildim. Bugunluk adim sayim 12.000 tami tamina..Çok güzell :)
Canim bugun neler yaptin?Geçmiş olsun ya suların kesik olması sinir bozucu oluyor gerçekten uzun sürmez inşallah
Evt her acidan zor.. dedigin gibi hassasiyet istiyor. Bakimi daha zor. Erken dogum travmasi da ayri.. bende bir miktar etki birakti anliyacagin. Seninkiler kac haftalik dogdu?
Benim basindan beri kanamaliydi hamileligim. Plasenta previa tanisi koydular. Gebelik sekeri de eklendi. 30. Haftada suyum acildi, ertesi gun sezeryana aldilar.. 1600 gr. doğdu oglum..Benimkiler 32.haftada doğdu canım
6,5 aylık hamileyken birgün doğum sancısı ile hastaneye gittim doğum başlamak üzere durdurmak gerek daha çok erken dedi dr.um, iğne ilaç derken sabaha karşı sancılarım kesilmişti, iki doğumumda sezeryan ama normal doğum sancısını 3-4 saat çektim o gece, sonrada sürekli ilaçla 32.haftaya kadar ancak bekleyebildik ikiside 2şer kilo doğdu
Süper :) inşallah böyle böyle gidecek kilolarCanim 25 dk da leslie yapabildim. Bugunluk adim sayim 12.000 tami tamina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?