YENİDEN BAŞLA

Kici nasıl bişey canım? Bir de akşamın yok mu?

sadece yürüyüş mü yoksa spor da yapacak mısın :)

Slm kızlar ne var ne yok?
Pek sessiz buralar

Bugünkü menümü yazayım;
Kahvaltı; 2 dlm çavdarlı ekmek
Yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık,şekersiz çay

Aralarda yoğurt, meyve ve kuruyemişle geçiştirdim

Akşam;
1 kase mercimek çorbası
1 dlm ekmek
Yeşil salata
Yoğurt

Çocuklara kıymalı makarna yaptım ama ben yemedim

Suyu yatana kadar 3 lt.ye tamamlarım inşaallah
Spor; leslie 3 mil 45 dk.

akşam yemeği taze fasulye 6 dolu kaşık 3 kaşık da pilav sanırım
3 kaşık da yoğurt yedim

pilav çok oldu sanırım :/

Ben de aksam yemegimi ekleyim. 1 kase salata
5 yemek kasigi da kiymali ıspanak.
(Oglumun aglmalari ve cigliklari eşliğinde:))
Maaşallah sen yine yemişsin yemeğini
Ben çocuklar küçükken en az 15 kere kalkıyodum masadan, sırasıyla ağlıyolardı sözleşmiş gibi

Ah nasil yedigimi bir gorsen.. yarim yamalak.. birakmiyor. Masaya oturdum mu basiyor cigligi..

Tahmin edebiliyorum canım
Ama her halleri ayrı bir güzel yaa
Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin
Kızım doğduğunda ikizlerim 1 yaşındaydı nasıl bi koşuşturmacayla büyütmüşüm şaşıyorum bazen

Amin.. Allah hepsine saglik sıhhat versin.. Allah bağışlasın evlatlarını..
Cok zor bir surec olmalı. Biz 1 tanesiyle zor basa çıkıyoruz esimle birlikte...3 bebek mutlaka cok emek ister..

Amin.. Allah hepsine saglik sıhhat versin.. Allah bağışlasın evlatlarını..
Cok zor bir surec olmalı. Biz 1 tanesiyle zor basa çıkıyoruz esimle birlikte...3 bebek mutlaka cok emek ister..

Amin canım hepimizin evlatlarını inşaallah, eşlerden de Allah razı olsun yardımcı olmasalar daha zor, bizim gece uykusu yeni yeni düzeldi artık, ben bi bebekle eşim bi bebekle ilgileniyodu geceleri, 3 olunca sabaha kadar herhalde 20 kere falan gidiyodum çocuk odasına

Senin bebiş kaç aylıktı canım?

Allah kolaylik versin.. esimin destegi cok buyuk bana da.
Oglum 13 aylik olmak uzere ama premature. 30 haftalik dogum yaptim..

Allah kolaylik versin.. esimin destegi cok buyuk bana da.
Oglum 13 aylik olmak uzere ama premature. 30 haftalik dogum yaptim..

Oyyy prematüre daha zor, ikizlerimde premature, ayrı bi hassasiyet istiyo premature bakımı..

Oyyy prematüre daha zor, ikizlerimde premature, ayrı bi hassasiyet istiyo premature bakımı..
Evt her acidan zor.. dedigin gibi hassasiyet istiyor. Bakimi daha zor. Erken dogum travmasi da ayri.. bende bir miktar etki birakti anliyacagin. Seninkiler kac haftalik dogdu?

Evt her acidan zor.. dedigin gibi hassasiyet istiyor. Bakimi daha zor. Erken dogum travmasi da ayri.. bende bir miktar etki birakti anliyacagin. Seninkiler kac haftalik dogdu?

Benimkiler 32.haftada doğdu canım
6,5 aylık hamileyken birgün doğum sancısı ile hastaneye gittim doğum başlamak üzere durdurmak gerek daha çok erken dedi dr.um, iğne ilaç derken sabaha karşı sancılarım kesilmişti, iki doğumumda sezeryan ama normal doğum sancısını 3-4 saat çektim o gece, sonrada sürekli ilaçla 32.haftaya kadar ancak bekleyebildik ikiside 2şer kilo doğdu

Benim basindan beri kanamaliydi hamileligim. Plasenta previa tanisi koydular. Gebelik sekeri de eklendi. 30. Haftada suyum acildi, ertesi gun sezeryana aldilar.. 1600 gr. doğdu oglum..
Herseye ragmen cok şükür herşey için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…