Insallah.. saglikli beslenip, hareketli bir hayat yasarsak; mutlaka gider bence deSüper :) inşallah böyle böyle gidecek kilolar
Amin canim.. hepimize..Allah evlatlarınızı size hayırlı evlat etsin inşallah
Sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürleri olsunn
Allah evlatlarınızı size hayırlı evlat etsin inşallah
Sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürleri olsunn
Canim iyi gitmissin.. bu cumartesi bakalim nasil olucaz..Selam kızlar mutfak temizliğini bitirdim anca ama bende bittim
Anca şimdi telefonu elime alabildim
Menümü vereyim
08
3 dilim sucuklu 1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim çavdarlı ekmek
Ara
2 hurma
Yeşil çay
12
Ton balıklı köfte
Mor lahana salatası
Ara
Küçük boy bir armut
Ara çay eşliğinde
Küçük bir avuç çekirdekli kuru üzüm
18.40
1 tabak patatesli tavuk
Yoğurt
1 çay tabağı havuç biber turşusu
2.5 lt su
Toplam 2 yesilcay
LAydLiNe
Benim basindan beri kanamaliydi hamileligim. Plasenta previa tanisi koydular. Gebelik sekeri de eklendi. 30. Haftada suyum acildi, ertesi gun sezeryana aldilar.. 1600 gr. doğdu oglum..
Herseye ragmen cok şükür herşey için..
Amin canim..Şükürler olsun kucağına almışsın, annelik kolay olmuyor işte, sağlıcakla büyüsün yavrular
Selam kızlar mutfak temizliğini bitirdim anca ama bende bittim
Anca şimdi telefonu elime alabildim
Menümü vereyim
08
3 dilim sucuklu 1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim çavdarlı ekmek
Ara
2 hurma
Yeşil çay
12
Ton balıklı köfte
Mor lahana salatası
Ara
Küçük boy bir armut
Ara çay eşliğinde
Küçük bir avuç çekirdekli kuru üzüm
18.40
1 tabak patatesli tavuk
Yoğurt
1 çay tabağı havuç biber turşusu
2.5 lt su
Toplam 2 yesilcay
LAydLiNe
Sabah 2 haslanmis yumurta.
2 dilim cavdar ekmegi
4 siyah zeytin.
Domates salatalik
Ara 2 kuru kayisi bir avuc dut
Oglen
9 adet etli yaprak sarma
3 y.k. haslanmis taze bakla enginar
100 gr. Kirmizi et
Domates salatalik
Ara
1 kici 4 badem
1 bucuk lt. Su
Simdilik 6336 adim
Akşam ki ekmek beyaz ekmek değil dimi menun çok güzel spor şahane iraden takdire şayan kısacası harikasın baby:))Slm kızlar ne var ne yok?
Pek sessiz buralar
Bugünkü menümü yazayım;
Kahvaltı; 2 dlm çavdarlı ekmek
Yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık,şekersiz çay
Aralarda yoğurt, meyve ve kuruyemişle geçiştirdim
Akşam;
1 kase mercimek çorbası
1 dlm ekmek
Yeşil salata
Yoğurt
Çocuklara kıymalı makarna yaptım ama ben yemedim
Suyu yatana kadar 3 lt.ye tamamlarım inşaallah
Spor; leslie 3 mil 45 dk.
akşam yemeği taze fasulye 6 dolu kaşık 3 kaşık da pilav sanırım
3 kaşık da yoğurt yedim
pilav çok oldu sanırım :/
maşallah ikizlere bayılırım Rabbim cümlemizin çocuklarını bağışlasın inşallahTahmin edebiliyorum canım
Ama her halleri ayrı bir güzel yaa
Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin
Kızım doğduğunda ikizlerim 1 yaşındaydı nasıl bi koşuşturmacayla büyütmüşüm şaşıyorum bazen
Canim iyi gitmissin.. bu cumartesi bakalim nasil olucaz..
Amin canim.. hepimizin insallah..Akşamla birlikte çok güzel olmuş menun sporun da harika çok iyi gidiyorsun canım
Akşam ki ekmek beyaz ekmek değil dimi menun çok güzel spor şahane iraden takdire şayan kısacası harikasın baby:))
Bence gayet güzel canım 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek yapıyor çok degil
maşallah ikizlere bayılırım Rabbim cümlemizin çocuklarını bağışlasın inşallahTorvi
Benim hedefime az kaldi ama kilo vermem zorlasti. Daha zamanim var.. bayrama kadar 65 olurum insallah.. sen de iradenle 92 yi de gorur altina da inersin.. merak etme..İyi sonuçlar bekliyorum canım bakalim 92 görsem çok mutlu olacağım:)) ama rekor sende galiba
Maydanoz limon kürünü denemeye ne dersin canım bir islerim rayına otursun ben yapmayı düşünüyorum iyi ödem artırıyorMenü güzeel, eh tartıda güzel olur artık
Buaralar bende çok ödem oluyo yaa
Benim hedefime az kaldi ama kilo vermem zorlasti. Daha zamanim var.. bayrama kadar 65 olurum insallah.. sen de iradenle 92 yi de gorur altina da inersin.. merak etme..
Teşekkürler baby :)Akşamla birlikte çok güzel olmuş menun sporun da harika çok iyi gidiyorsun canım
Akşam ki ekmek beyaz ekmek değil dimi menun çok güzel spor şahane iraden takdire şayan kısacası harikasın baby:))
maşallah ikizlere bayılırım Rabbim cümlemizin çocuklarını bağışlasın inşallahTorvi
Akşamla birlikte çok güzel olmuş menun sporun da harika çok iyi gidiyorsun canım
Ben de aliyorum genelde. Cunku asılıyorum yemege tatliya..Ramazan da metabolizman nasıl oluyor canım? benim ben genelde her ramazan kilo alırım bu defa bu çarkı tersine döndureceğim inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?