YENİDEN BAŞLA

Selam kızlar mutfak temizliğini bitirdim anca ama bende bittim
Anca şimdi telefonu elime alabildim
Menümü vereyim
08
3 dilim sucuklu 1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim çavdarlı ekmek

Ara
2 hurma
Yeşil çay

12
Ton balıklı köfte
Mor lahana salatası

Ara
Küçük boy bir armut

Ara çay eşliğinde
Küçük bir avuç çekirdekli kuru üzüm

18.40
1 tabak patatesli tavuk
Yoğurt
1 çay tabağı havuç biber turşusu

2.5 lt su
Toplam 2 yesilcay

LAydLiNe

Son düzenleme:
Canim iyi gitmissin.. bu cumartesi bakalim nasil olucaz..

Benim basindan beri kanamaliydi hamileligim. Plasenta previa tanisi koydular. Gebelik sekeri de eklendi. 30. Haftada suyum acildi, ertesi gun sezeryana aldilar.. 1600 gr. doğdu oglum..
Herseye ragmen cok şükür herşey için..

Şükürler olsun kucağına almışsın, annelik kolay olmuyor işte, sağlıcakla büyüsün yavrular

Menü güzeel, eh tartıda güzel olur artık
Buaralar bende çok ödem oluyo yaa

Akşamla birlikte çok güzel olmuş menun sporun da harika çok iyi gidiyorsun canım

Akşam ki ekmek beyaz ekmek değil dimi menun çok güzel spor şahane iraden takdire şayan kısacası harikasın baby:))

akşam yemeği taze fasulye 6 dolu kaşık 3 kaşık da pilav sanırım
3 kaşık da yoğurt yedim

pilav çok oldu sanırım :/

Bence gayet güzel canım 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek yapıyor çok degil

maşallah ikizlere bayılırım Rabbim cümlemizin çocuklarını bağışlasın inşallah Torvi

Amin canim.. hepimizin insallah..

İyi sonuçlar bekliyorum canım bakalim 92 görsem çok mutlu olacağım:)) ama rekor sende galiba
Benim hedefime az kaldi ama kilo vermem zorlasti. Daha zamanim var.. bayrama kadar 65 olurum insallah.. sen de iradenle 92 yi de gorur altina da inersin.. merak etme..

Benim hedefime az kaldi ama kilo vermem zorlasti. Daha zamanim var.. bayrama kadar 65 olurum insallah.. sen de iradenle 92 yi de gorur altina da inersin.. merak etme..

Ramazan da metabolizman nasıl oluyor canım? benim ben genelde her ramazan kilo alırım bu defa bu çarkı tersine döndureceğim inşallah:))

Teşekkürler baby :)
Yok şekerim beyaz ekmek değil, çavdarlı ekmek yiyorum uzun uzun yazmiim dedim

İnşallah verebilirim canım
Ya biraz çok yedim gibi hissettim :/ inşallah Ramazan a kadar 50li sayıları görebilirim

Ramazan da biraz kendimizi tutabilirsek aslında kilo vermek için çok güzel bir zaman dilimi olur:/ inşallah hem ibadetimizi yapabilir hem kilo verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…