YENİDEN BAŞLA

Maydanoz limon kürünü denemeye ne dersin canım bir islerim rayına otursun ben yapmayı düşünüyorum iyi ödem artırıyor

Maydonozu içemedim canım yaa sevmedim tadını, kiraz sapı mısır püskülü yanında 3 4 malzemeyi daha karıştırıp çay yapıyorum oda iyi geliyo da, akşamdan hazırlamak gerek unutuyorum işten güçten maalesef

Günaydııın
Az yemekli bol sporlu bir gün olsun herkese

Akşama yemeğe misafirlerim var az ve öz yiyeceğim inşaallah

Merhaba kizlar. Is cok yogun bugun. Anca firsat buldum girip yazmaya..
Sabah 2 yumutra
2 dlm t.b. ekmegi
7 zeytin
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ara:
1 avuc Kuru yemiş kuru meyve karisik

Oglen
1 kase salata
4 y.k. kiymali ispanak

1 bucuk lt. su
Simdiye kadar 5700 adim..

Şimdiye kadar gayet güzel menü akşam da böyle olur inşallah

Ben de menümü yazayım
Sabah
Tavada 1.5 yumurta ( 3 yumurtayı eşimle yedik:) )
1 kk peynir
1 dlm çavdarlı ekmek

Ara
Sütlü kahve

Öğle 12.30
2 lokma tost
14
1 dilim çavdarlı
60 gr ton balığı

Ben de menümü yazayım
Sabah
1 kk peynir
1 dlm çavdarlı ekmek

Ara
Sütlü kahve

Öğle 12.30
2 lokma tost
14
1 dilim çavdarlı
60 gr ton balığı
Ben kahvaltıya ceviz zeytin peynir 2 domates salatalik haslanmis 1 yumurta kuru incir kuru kayisi maydonoz 1 dilim ekmek koyuyorum simdilik sabahi zengin yapiyorum.
2 de ve 6 da tekrar biseyler yiyorum salata corba sebze yemegi ayran filan.

Saat 4 te de elma ve yesilcay

Ben de menümü yazayım
Sabah
1 kk peynir
1 dlm çavdarlı ekmek

Ara
Sütlü kahve

Öğle 12.30
2 lokma tost
14
1 dilim çavdarlı
60 gr ton balığı

Böyle aralarda yazıyorsunuz yaaa menünüzü yorumlamak zor oluyor. Akşam en son yediğinizden sonra toplu şekilde yazarsanız çok daha güzel olur.

Kaç kiloydun canım? Kahvaltıyı güzel yapıyorsun maşallah ama o kuru incir kuru kayısı fazla. Gerçi kilona göre değişik ama yine de ceviz, haşlanmış yumurta ve peynirin bulunduğu menü de kuru mevyeler fazla olur. Onları çıkarmanı tavsiye ederim.

Böyle aralarda yazıyorsunuz yaaa menünüzü yorumlamak zor oluyor. Akşam en son yediğinizden sonra toplu şekilde yazarsanız çok daha güzel olur.
Canim inan ki unutuyorum yediklerimi. Cok yogun calisiyorum ve cok unutkan bir yapim var. Aklimdan cikmadan yazayim bari diyorum..

Tesekkur ederim. 86 yim canim guzel dengeliyorum ama. Sadece sabah zengin. 1 hafta da 1.600 verdim. Regl olamadim.diyete girince gecikti yine :) belki ilk hafta 2 de olurdu..
Bide fazla kasinca strese giriyorum

Tesekkur ederim. 86 yim canim guzel dengeliyorum ama. Sadece sabah zengin. 1 hafta da 1.600 verdim. Regl olamadim.diyete girince gecikti yine :) belki ilk hafta 2 de olurdu..
Bide fazla kasinca strese giriyorum
Kilona göre normal canım 7 li rakamları görene kadar böyle devam et. Sonra zaten mide yavaş yavaş küçülüyor. O zaman yavaş yavaş azaltırsın zaten. Benim başladığım kilodasın

sabahın sağlammış canım kuru incir yada kayısıdan birini tercih etsen daha iyi olur sanki gerisi bence güzel ama geç ilerlersen sıkılabilirsin bunu da göz önünde bulundur derim. Haftada bir iki gün protein diyeti tarzı birşey yapsan çok iyi olabilir aslında bu da bir fikir :)

Ben menümü sen yorumlayasın diye toptan yazıyorum canim ama dün etiket yaptım yorum yapmayınca sıkıldın sandım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…