- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Maydanoz limon kürünü denemeye ne dersin canım bir islerim rayına otursun ben yapmayı düşünüyorum iyi ödem artırıyor
Günaydııın
Az yemekli bol sporlu bir gün olsun herkese
Akşama yemeğe misafirlerim var az ve öz yiyeceğim inşaallah
Merhaba kizlar. Is cok yogun bugun. Anca firsat buldum girip yazmaya..
Sabah 2 yumutra
2 dlm t.b. ekmegi
7 zeytin
Domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ara:
1 avuc Kuru yemiş kuru meyve karisik
Oglen
1 kase salata
4 y.k. kiymali ispanak
1 bucuk lt. su
Simdiye kadar 5700 adim..
Günaydııın
Ben kahvaltıya ceviz zeytin peynir 2 domates salatalik haslanmis 1 yumurta kuru incir kuru kayisi maydonoz 1 dilim ekmek koyuyorum simdilikBen de menümü yazayım
Sabah
Tavada 1.5 yumurta ( 3 yumurtayı eşimle yedik:) )
1 kk peynir
1 dlm çavdarlı ekmek
Ara
Sütlü kahve
Öğle 12.30
2 lokma tost
14
1 dilim çavdarlı
60 gr ton balığı
Ben de menümü yazayım
Sabah
Tavada 1.5 yumurta ( 3 yumurtayı eşimle yedik:) )
1 kk peynir
1 dlm çavdarlı ekmek
Ara
Sütlü kahve
Öğle 12.30
2 lokma tost
14
1 dilim çavdarlı
60 gr ton balığı
Ben kahvaltıya ceviz zeytin peynir 2 domates salatalik haslanmis 1 yumurta kuru incir kuru kayisi maydonoz 1 dilim ekmek koyuyorum simdiliksabahi zengin yapiyorum.
2 de ve 6 da tekrar biseyler yiyorum salata corba sebze yemegi ayran filan.
Saat 4 te de elma ve yesilcay
Canim inan ki unutuyorum yediklerimi. Cok yogun calisiyorum ve cok unutkan bir yapim var. Aklimdan cikmadan yazayim bari diyorum..Böyle aralarda yazıyorsunuz yaaa menünüzü yorumlamak zor oluyor. Akşam en son yediğinizden sonra toplu şekilde yazarsanız çok daha güzel olur.
Tesekkur ederim. 86 yim canim guzel dengeliyorum ama. Sadece sabah zengin. 1 hafta da 1.600 verdim. Regl olamadim.diyete girince gecikti yine :) belki ilk hafta 2 de olurdu..Kaç kiloydun canım? Kahvaltıyı güzel yapıyorsun maşallah ama o kuru incir kuru kayısı fazla. Gerçi kilona göre değişik ama yine de ceviz, haşlanmış yumurta ve peynirin bulunduğu menü de kuru mevyeler fazla olur. Onları çıkarmanı tavsiye ederim.
Kilona göre normal canım 7 li rakamları görene kadar böyle devam et. Sonra zaten mide yavaş yavaş küçülüyor. O zaman yavaş yavaş azaltırsın zaten. Benim başladığım kilodasınTesekkur ederim. 86 yim canim guzel dengeliyorum ama. Sadece sabah zengin. 1 hafta da 1.600 verdim. Regl olamadim.diyete girince gecikti yine :) belki ilk hafta 2 de olurdu..
Bide fazla kasinca strese giriyorum
sabahın sağlammış canım kuru incir yada kayısıdan birini tercih etsen daha iyi olur sanki gerisi bence güzel ama geç ilerlersen sıkılabilirsin bunu da göz önünde bulundur derim. Haftada bir iki gün protein diyeti tarzı birşey yapsan çok iyi olabilir aslında bu da bir fikir :)Ben kahvaltıya ceviz zeytin peynir 2 domates salatalik haslanmis 1 yumurta kuru incir kuru kayisi maydonoz 1 dilim ekmek koyuyorum simdiliksabahi zengin yapiyorum.
2 de ve 6 da tekrar biseyler yiyorum salata corba sebze yemegi ayran filan.
Saat 4 te de elma ve yesilcay
Ne yaptın canım menünü bekliyorum sabırsızlıkla:))Günaydııın
İnşallah:)
Böyle aralarda yazıyorsunuz yaaa menünüzü yorumlamak zor oluyor. Akşam en son yediğinizden sonra toplu şekilde yazarsanız çok daha güzel olur.
Nasılsın canım öğleden sonra sesin çıkmamış amcan nasıl?Canim inan ki unutuyorum yediklerimi. Cok yogun calisiyorum ve cok unutkan bir yapim var. Aklimdan cikmadan yazayim bari diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?