- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Evet canım ya bir de wc çıkamamıştımMenün çok güzel. Sadece akşam yediğin iki hurma olmasa olurmuş. Böyle devam edersen haftaya cumartesi güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.
Onu cuma zayıflama yarışmaları topiğine yazacaksın canım
Pilav yendiğin için. Diyetteyken pirinçten uzak durmak lazım. Özbek pilavı pirinçten yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Suyu özellikle yemeklerden yarım saat önce falan içince yeme isteğimi daha iyi dizginleyebiliyorum ben tavsiye ederim :)Bu sabahta evdeydim
2 dilim çavdarlı ekmek
Beyaz peynir, domates salatalık ve pişmiş yumurta yedim akşama annemde olurum,yemekte ne olur artık bilmiyorum akşam yazarım.
Su günlük 3 lt. tamamlamaya çalışıyorum yaz geliyo zaten bol su içerim
Dışarda işlerim var vaktim olursa sporuda sıkıştıracam artık araya
Bana çok gelmedi canım iki öğün için guzel iftarı da dengeli yaptın mı tamamdır:)Eki Görüntüle 2141932
Teşekkür ederiiim
Yarın inşallah oruç tutacağım sahur yaptım :)
Ama çok yedim galiba ya
Menün çok güzel. Sadece akşam yediğin iki hurma olmasa olurmuş. Böyle devam edersen haftaya cumartesi güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.
Onu cuma zayıflama yarışmaları topiğine yazacaksın canım
Pilav yendiğin için. Diyetteyken pirinçten uzak durmak lazım. Özbek pilavı pirinçten yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Yaa inşallah ama şu an tartıldım kiloda değişiklik yok iftardan önce tartılacağım bir de inşallah o zamana kadar iner azıcık da olsa :) 63.9 olsaaa keşkeBana çok gelmedi canım iki öğün için guzel iftarı da dengeli yaptın mı tamamdır:)
Bu gün çok daha güzel menün. Şu an net kilon kaçtı canım?Sabah 10
1 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
13
3 hurma
15
2 parca tavuk haşlama
1 sivri biber
2 dilim ekmek
17
1 bardak sütlü kahve
19
yoğurtlu çiriş salatası
1 tabak taze fasulye
2 dilim ekmek
Akşam ara öğün yok yeşil cay ve su içerim
Teşekkür ederim ben de alelacele girdim siteye tekrar seni etiketlemedigim aklıma gelince. Ama sen yorum yapmışsın bileBu gün çok daha güzel menün. Şu an net kilon kaçtı canım?
Sabah 8.00
Sogan, domates ve 2 yumurta ile omlet
1 dilim t.b. ekmegi
Salatalik, dometes
Ara 11.30 15 beyaz dut
Ogle 13.30
salata,
2 kasik haslanmis taze bakla ve enginar
2 kasik humus
2 kasik yogurt
6 adet izgara köfte
Gece yok ( amcami hastaneye kaldirdik. Stresten yiyemedim bu gece de yemek yok :/ )
Su 2 lt.
3 turk kahvesi.
Sagol canim. Taburcu oldu. Yarin bir nöroloğa bakinmasi soylendi..Öğleye kadar mükemmel canım sonrası için üzüldüm çok geçmiş olsun ciddi birşey değildir umarım
Sabah 8.00
1 dilim t.b. ekmegi
Salatalik, dometes
Ara 11.30 15 beyaz dut
Ogle 13.30
salata,
2 kasik humus
2 kasik yogurt
6 adet izgara köfte
Gece yok ( amcami hastaneye kaldirdik. Stresten yiyemedim bu gece de yemek yok :/ )
Su 2 lt.
3 turk kahvesi.
Evet canım haftada bir tartılmak lazım en iyisi. Cumartesiye kadar bozmazsan güzel bir rakam görürsün tartıda sakın aksini düşünme.Teşekkür ederim ben de alelacele girdim siteye tekrar seni etiketlemedigim aklıma gelince. Ama sen yorum yapmışsın bile
Cumartesi gününden beri tartılmadım cumartesi pazar da kaçamak oldu ya cesaretim kalmadiZaten haftada bir tartılmak en iyisi en son 94.7 idi
Geçmiş olsun canımSabah 8.00
1 dilim t.b. ekmegi
Salatalik, dometes
Ara 11.30 15 beyaz dut
Ogle 13.30
salata,
2 kasik humus
2 kasik yogurt
6 adet izgara köfte
Su 2 lt.
3 turk kahvesi.
. Pirinç pilavı ve sabah ki pideler olmamış canım.Geldim şekerim burdayım
Kahvaltımı yazmıştım zaten
Akşamda annemlerdeyim
Menüm;
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
kuru köfte ve salata
Ekmek yok
Saat 9 gibi de türk kahvesi içtim canlarım
Spor yapamadım yaaa
Gündüz işlerim vardı olmadı
Şekersiz 21 gündeki yasakları biliyor musun? Pirinç var mesela yasaklıların içinde. Listeyi bir daha incele canım istersen.Şekersiz 21 gün diyetime başlamış bulunmaktayım, çok fazla ödem sorunum var, bu yüzden biraz önce ödem atıcı çayımı yaptım beklemede,
sabah içerim artık.
. Pirinç pilavı ve sabah ki pideler olmamış canım.
Şekersiz 21 gündeki yasakları biliyor musun? Pirinç var mesela yasaklıların içinde. Listeyi bir daha incele canım istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?