Gunaydin canim. Guzel bir gun olsun herkese..❤Herkese gunaydinnn
hala da emziriyorum günde iki üç defa.Basarirsin canim merak etme..
Benim oglum da 13 aylik olacak kismetse.. en cok da cocuk dogurmus kendini salmis demelerini istemedigim icin basladim diyete daha dogrusu duzenli ve saglikli beslenmeye.. zaten oglumu emziremedigim icin bir engel de yoktu onumde o nedenle rahat basladim. Ama emziriyorsan sütünü de koruyacak sekilde beslenmen cok onemli. Her damlası altın değerinde anne sütünün.
Henuz oglum dort aylikti ki kayinvalidemin komsulari bir firsatini bulup, ne kadar da kilolanmissin diye dalga gectiler resmen benimle.. cok sinurlenmistim o gun. Oysa eski halimi de biliyorlardı.. yeni dogum yapmis birine soylenecek birsey degildi bence ama, cehalet de boyle birsey ne yazik ki.. ona fena icerledim o gün.. onun da etkisi oldu diyete baslamamda.. saglikli beslenip, hareketi de hayatina katti mi insan, ister istemez zaten kilo vermeye basliyor..
Henuz baslamadi yurumeye. Ama yakindir yürümesi sanirim.. benim de dolu dolu geciyor gunlerim. Helal olsun ogluma.. kilolar da giderse super olacak..hala da emziriyorum günde iki üç defa.
bana öle bişey diyen olmadi deseydi tabi bende gücenirdim.
verirsin dediler..
bebegim yürümeye başladi onun peşine koşuyorum. bitiyorum:) günüm dolu geçiyor çok şükür iyiki bebegim var:)
bebegin yürüyorsa onun peşinde takıl gider bak:) çok enerjik oluyo.
yakında başlar annesi. benim kızım daha yeni yeni başladi.Henuz baslamadi yurumeye. Ama yakindir yürümesi sanirim.. benim de dolu dolu geciyor gunlerim. Helal olsun ogluma.. kilolar da giderse super olacak..
Ben sabah pide yemedim canım, yanlış okudun herhalde,
Kahvaltıda peynir, domates, salatalık, yumurta ve çavdarlı ekmek yemiştim.
Şekersiz 21 günde de yasaklıları biliyorumda ilk gün olunca biran unutmuşum, zaten pilavda 2 çorba kaşığı kadardı, ilerleyen günlerde daha dikkatli olurum artık
yakında başlar annesi. benim kızım daha yeni yeni başladi.
dişleri çikmadi henüz iki tane çikti. kemiriyo kaşiniyor.:)
giderek zorlaniyor altini bile çok zor değiştiriyorum. kaçiyo
Benimkinin de 4 disi ayni anda geldi 10 aylik olunca.. cok huysuz bir suredir..:)yakında başlar annesi. benim kızım daha yeni yeni başladi.
dişleri çikmadi henüz iki tane çikti. kemiriyo kaşiniyor.:)
giderek zorlaniyor altini bile çok zor değiştiriyorum. kaçiyo
Kusura bakma canım başkasının menüsüyle karıştırdım galiba. Özür olsun
Burdayııııımmm
Burdayııııımmm
63.5 ile :)
Sabah kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt karşımı yedimm
Akşam yemeğine taze fasulye yapacağım yanına ne yapmalıyım
Nasılsınız :)
Yumurta çeri domates 4 tane yarım salatalık peynir zeytin yedim
Sularımız gitmiş biliyor musunuz :/
İnşallah canımGeçmiş olsun ya suların kesik olması sinir bozucu oluyor gerçekten uzun sürmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?