YENİDEN BAŞLA

merhaba. Hadi buyrun başlayalım.. Ben de 79.2 ile basladim 13 hafta evvel. Simdi 67.8 oldum.
Her cumartesi tartılıyoruz ve o gun ödül gunu yapiyoruz.. iyi bir motivasyon kaynagi oluyor..

Bende 6 lı rakamlara inebilsem keşke
1 haftadır misafirim vardı bugün de pazar olunca kahvaltıda reçele falan yanaştım biraz
Yarından itibaren tekrar özüme dönüyor ve diyetime başlıyorum

Spora da başlamam gerekli tabii,
Leslie nin çok faydasını görmüştüm
Yarın slim in 6 level 1 ile yeniden başlamak istiyorum hayırlısıyla

Canim ben yarim saat yapiyorum leslie yi. Oğlumu gece uyuttuktan sonra. Artık başka da birşey yapacak ne vaktim kalıyor ne de enerjim.. yediklerime de dikkat ederek kilo verebildim anca.. üzerime yapışmıştı kilolar sanki.. çok mutsuzdum..

Canım ben ödül günümde canim ne cekiyorsa yiyorum. Hic kısıtlama yok.. dün hem dışarda yemek yedik eşimle, hem dondurma yedik. Sabah kahvaltida tahinli da yedim epeyce.. yani ne istersem.. anca oyle motive oluyorum şantajı hafta. Tüm hafta dikkatliyim çünkü..
Merhaba Torvi .sen de çok iyi vermişsin.tebrik ederim.ödül gününde neler yiyiyorsun mesela?

Evet insan tümden kısıtlayınca herşeyi diyet modundan daha çabuk çıkıyor.haftada 1 gün abartmadan istediğimizi yersek sıkılmayız belki.

Ya zaten diyette asıl olaynyediklerimizden kısmak
Eğer her gün yarım saat yapıyorsanız haftada 3.5 saat eder ki bu rakam Harika :) ben her gün yapamıyorum

Ya zaten diyette asıl olaynyediklerimizden kısmak
Eğer her gün yarım saat yapıyorsanız haftada 3.5 saat eder ki bu rakam Harika :) ben her gün yapamıyorum

Bende her gün yapamıyorum çok isterdim hergün spor yapmayı
Bir düzen oturtmak şart aslında ama çalışıyorum ve çocuklarla zor oluyor

Bende her gün yapamıyorum çok isterdim hergün spor yapmayı
Bir düzen oturtmak şart aslında ama çalışıyorum ve çocuklarla zor oluyor
Çocukla gerçekten zor, ama imkanları zorlayarak yapılamayacak gibi de değil.. en azından rutine bağlayabilir insan. Her gun olmasa da 2 ya da 3 gecede 1 kez olabilir..

Spor yaparken eğer konuşabiliyor ama şarkı söyleyemiyorsak haftada 150 dakika
Hem konuşamıyor hem şarkı söyleyemiyorsak haftada 75 dakika sağlık açısından herkesin yapması gereken sürelermiş:)
Eğer Leslie yaparken normal bir şekilde konuşamıyorsanız haftada 75 dakikayı bölerek yapabilirsiniz 30 30 15 gibi mesela:) ya da başka egzersiz yapıyorsanız onları da :)

Günaydın canım
Dün çok yoğundum bir yandan temizlik bir yandan usta geldi birkaç işi bir arada yapmaya çalışırken iyice uzadı o yoğunlukta eltimle aynı apartmandayız yemeğe çaya çağırdı ne varsa onu yediğim için dün bozuldu bugün daha duzenli ilerleyecegim inşallah.

Canim cok abartmadan yediysen birsey degil. Yapacak birşey yok sonuçta..

Hoşgeldin canım katılabilirsin tabiki yine başaracaksın inşallah

Ben de bu sabah tartıldım 64.1
Ama dün spor falan yaptım o yüzden belki öyle çıkmıştır dün 65.5 ti çünkü :/ inşallah gerçekten vermişizdir

Spor sana cok iyi geliyor demekki bu avantajı sonuna kadar kullan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…