- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
merhaba. Hadi buyrun başlayalım.. Ben de 79.2 ile basladim 13 hafta evvel. Simdi 67.8 oldum.
Her cumartesi tartılıyoruz ve o gun ödül gunu yapiyoruz.. iyi bir motivasyon kaynagi oluyor..
inşallah verebilirsiniz ve verebiliriz :)
Canim ben yarim saat yapiyorum leslie yi. Oğlumu gece uyuttuktan sonra. Artık başka da birşey yapacak ne vaktim kalıyor ne de enerjim.. yediklerime de dikkat ederek kilo verebildim anca.. üzerime yapışmıştı kilolar sanki.. çok mutsuzdum..Leslie 3 mil 5 k
Bir de zumba başlangıç videosu vardı dün ilk defa denedim
16 dakikaydı toplam 1 Saati az geçti :)
Ama bayaa eğlenceli idi tavsiye ederim
Tabi şu an yorgunluktan ölüyorum...
Siz hangisini yapıyorsunuz ve ne zamandır :)
MerhabaTorvi .sen de çok iyi vermişsin.tebrik ederim.ödül gününde neler yiyiyorsun mesela?
Hadi bekliyoruz..Bende 6 lı rakamlara inebilsem keşke
1 haftadır misafirim vardı bugün de pazar olunca kahvaltıda reçele falan yanaştım biraz
Yarından itibaren tekrar özüme dönüyor ve diyetime başlıyorum
Canım ben ödül günümde canim ne cekiyorsa yiyorum. Hic kısıtlama yok.. dün hem dışarda yemek yedik eşimle, hem dondurma yedik. Sabah kahvaltida tahinli da yedim epeyce.. yani ne istersem.. anca oyle motive oluyorum şantajı hafta. Tüm hafta dikkatliyim çünkü..
Canim ben yarim saat yapiyorum leslie yi. Oğlumu gece uyuttuktan sonra. Artık başka da birşey yapacak ne vaktim kalıyor ne de enerjim.. yediklerime de dikkat ederek kilo verebildim anca.. üzerime yapışmıştı kilolar sanki.. çok mutsuzdum..
Canim 2 gecede 1 yapıyorum..Ya zaten diyette asıl olaynyediklerimizden kısmak
Eğer her gün yarım saat yapıyorsanız haftada 3.5 saat eder ki bu rakam Harika :) ben her gün yapamıyorum
Ya zaten diyette asıl olaynyediklerimizden kısmak
Eğer her gün yarım saat yapıyorsanız haftada 3.5 saat eder ki bu rakam Harika :) ben her gün yapamıyorum
Çocukla gerçekten zor, ama imkanları zorlayarak yapılamayacak gibi de değil.. en azından rutine bağlayabilir insan. Her gun olmasa da 2 ya da 3 gecede 1 kez olabilir..Bende her gün yapamıyorum çok isterdim hergün spor yapmayı
Bir düzen oturtmak şart aslında ama çalışıyorum ve çocuklarla zor oluyor
Canım Günaydın? Nasılsın?Sağol canım inşallah her hafta bol bol elsi kaydeder bu tablomuz:))
Canim cok abartmadan yediysen birsey degil. Yapacak birşey yok sonuçta..Günaydın canım
Dün çok yoğundum bir yandan temizlik bir yandan usta geldi birkaç işi bir arada yapmaya çalışırken iyice uzadı o yoğunlukta eltimle aynı apartmandayız yemeğe çaya çağırdı ne varsa onu yediğim için dün bozuldu bugün daha duzenli ilerleyecegim inşallah.
Slm kızlar günaydın hepinize
Müsaade varsa bende buradan faydalanmak isterim
Malum bu kilolarla başım dertte
Bekarken bir kere tartıda 77 görünce ruhum daralmıştı, topladım kendimi 3 ayda 64 olmuştum ama şimdi olmuyor maalesef
Yaş 35 olmuş ikizlerim ve 1 kızım var,2 doğum, sonrasında hormon ilaçları derken 86 kg.olmuşum
Epeydir uğraşıyorum şuanki güncel kilom 78, daha önce buraların çok faydasi oldu bana ama çalıştığım için takımlara girip düzenli paylaşım yapamadım
Oyüzden hazır sizlerde yeni başlamışken sizinle takilmak isterim
Ben de bu sabah tartıldım 64.1
Ama dün spor falan yaptım o yüzden belki öyle çıkmıştır dün 65.5 ti çünkü :/ inşallah gerçekten vermişizdir
Hoşgeldin canım katılabilirsin tabiki yine başaracaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?