Yeniden başladık ama

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Merhaba kızlar, uzun zamandır yazmıyordum siteye. En son 2 yıllık birlikteliğimden ayrılmıştım. Tekrar barıştık ve değerlendirme yapmanızı istiyorum 3 konu açtım zaten sevgilimle ilgili kısaca hatırlatacağım size bunları:

1.Konu: Tembel Sevgili- Bu konumda sevgilimin çalışmadığını anlatmıştım 20 yaşında kendisi 2 yıldır bir çalıştı bir gezdi durumundaydık. Ben de her fırsatta rahatsızlığımı dile getirdim ona karşı ama lafımı çok bilmediğimden hep sert dille uyarmıştım buraya konu açtıktan sonra güzelce konuştum ve aynı gün iş görüşmesi vardı alındı. 10 gün sonra askere gidecek olmasına rağmen hala çalışıyor ve arkadaşına yardıma gidiyor. Yani bu konumuz başarıyla halledildi.
2.Konu: Sevgilime İğrenç dediğim için benden ayrıldı- Bu konumda da şakayla karışık ona iğrenç dediğim için ayrılmıştı. Defalarca beni uyarmasına rağmen ben ciddiye almayıp sevmediği şeyleri ona söylediğim için di bu ayrılık. Bu konu da da buraya yazdığım da aklım başıma geldi. Şimdi ne o bana ne de ben ona sevmediğimiz hiçbir şeyi söylemiyoruz ve ayrılık konusu eften püften şeylerle açılmıyor bu ayrılık mevzusu. Ben kendimi düzeltince bu konu da halledildi.
3.Konu:Resmen Yalancı- İşte bu konu beni en çok kıran konuydu buraya derdimi bir anlattım baktım ki gene hata ben de adamı farkın da olmadan o kadar boğmuşum ki garibim ablasına giderken bile zar zor söylüyordu. Ama bunları baya düşünürek hak verdim tabi. Bayramın 1. Günü beni özlediğini söyledi ve 2. Günü görüştük 5 saat filan konuştuk. Ne yaptığımızı ne yapmak istediğimizi ne beklediğimizi falan. Sevgimiz hala duruyordu ve ben mutlu olmuştum. Sadece biraz yara almıştı ama düzeltilmeyecek bir şey yoktu gözümüzde. O benden beklediklerini anlattı kısaca benden ondan beklediklerimi. Ve biz tekrar deneme kararı aldık. Ben artık onu sıkmıyorum o da beni sıkmıyor. Herşey güzel. Burayı keşfetmeden önce çok sinirliydim ve olaylara tek taraflı bakıyordum artık daha sakinim. Daha olumluyum ve sevgiliminde değiştiğini fark ettim bazen kızıyor bu siteye girmeme aldatma-kv konularına çok takılıyorum diye ama daha bir olgunlaştın da demeyi ihmal etmiyor tabi

Sizce ne olur bu ilişkinin sonu? Yanlış kararlar mı almışım?

3 konunuda hatırlıyorum
kurtulmulken yeniden
kendine dert edinmişsin
ve şunu söylüyorum
çok ta iddealı olmasını istemiyorum
ama kesinlikle
yanlış yapmışsın
ve bu ilişkinin bir nihayeti yok
olmaması da daha hayırlı zaten

önceki konularını okumadım bilmiyorum, yavaş yavaş tekrar sıkmaya başlamıcaksan bence bi sorun olmaz, yani otokontrolü kaybetmemek lazım
senin için demiyorum ama buraya konu açan genç kızlara baktığımda genelde kaprisli ve çok fazla detaycı oluyorlar, bu da ilişkilerini kötü etkiliyor tabi, naptın nettin nerdeydin neden yalan söyledin yok kızı neden faceden arattın, dır dır dır dır artık adamlar wc giderken bile bildircek duruma geliyor

Son düzenleme:

Bilemeyiz neyin hayırlı hayırsız olduğunu düşüncen için teşekkür ederim

Face konumuz hiç açılmadı çünkü kullanmıyoruz ikimizde
Tekrar sıkmaya başlamamak için tutuyorum kendimi.
Kendime ve laflarıma dikkat ettiğim de adam dan ters tepki almıyorum konuştuğumuz da haklı olsa bile.
Şu kapris, trip 2 yıldır adamın ömrünü yedim diyebilirim

Bu ilişkinin sonu yok niye barıştin sana adam mi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi hayırlısı inşallah kötü konularla gelmezsin bundan sonrası güzel olur...her şey gönlünce olsun canım

Bu ilişkinin sonu yok niye barıştin sana adam mi yok

Mesele adam mı yok meselesi değil ki.
Ben olabilceğimizi düşündüm evet istesem var ama bir bakışıyla içimi titreten yok maalesef.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Mesele adam mı yok meselesi değil ki.
Ben olabilceğimizi düşündüm evet istesem var ama bir bakışıyla içimi titreten yok maalesef.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

O zaman öneri yapın demiceksin yorumlara katlanamiyorsan yapacak birsey yok ben yazdiklarindan bu sonucu cikarttim

O zaman öneri yapın demiceksin yorumlara katlanamiyorsan yapacak birsey yok ben yazdiklarindan bu sonucu cikarttim

Ben yorumlara sert bir cevap vermedim ki?
Düşünceniz için de teşekkür ettim?
Anlamadım ne bu sinir yani.

Ben yorumlara sert bir cevap vermedim ki?
Düşünceniz için de teşekkür ettim?
Anlamadım ne bu sinir yani.

Yorumlara katlanmazsan sinirlenirim tabi , senin sacma sapan iliskine yorum yazıyorum sen kalkmis ben onsuz yapamam diyosun ozman niye baristim yeniden falan diyosun madem öyle konu acma yani

E ben anlamadim sizce ne olur diyorsunuz, hata mi etmisim diyorsunuz. Hata etmissin yurumez diyenlere "bence yurur " anlamina gelen cevaplar veriyorsunuz. Parfon neyi soruyorsunuz o zaman ? Zaten bunu sormaniz da sacma da neyse. Karar vermissiniz devam edin, buraya da size cok dogru yaptin denmesi icin konu acmissiniz belli ki

Iki tarafta geçmişten ders alır ve gerçekten isterse neden olmasın. Karşılıklı anlayış ve sabır lazım size umarım pişman olmazsın kararından ve her şey güzel olur.

Neden olmasın... Denemeye değer kardeşim , ALLAH yardımcın olsun...

Son düzenleme:
Aldatılan kadına "yuvanı dağıtma şans ver" diyenlere çok kolay geliyor biriyle bütün bağları kopartmak. Ayrıl demesi ne kadar da kolay. Düzeleceğine inanıyorsanız deneyin tabiki. Koca meraklısı değilsin, elini sallasan ellisi. Önemli olan sevebilmek. Ama ne yazık ki aşka standart koyuyorlar.

Konu sahibi bişey dememiş ki niye bu kadar üstüne gittiniz anlamadim.. 3 konuyuda hatirliyorum karşılıklı konuşup anlaştıktan sonra olmayacak şey yok ikinizde anlaşıp karar vermişsiniz ve buna uymaya çalışıyosunuz bu çok güzel bişey denemeye değer :)

Sen hangi hakla benim ilişkime saçma sapan diyebilirsin ki?
Yorum yaparsın sadece olur biter. Sana kim yalvardı yani gel illa yorum yap diye?
İstediğim konuyu açarım sen cevap yazmamayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…