- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
E ben anlamadim sizce ne olur diyorsunuz, hata mi etmisim diyorsunuz. Hata etmissin yurumez diyenlere "bence yurur " anlamina gelen cevaplar veriyorsunuz. Parfon neyi soruyorsunuz o zaman ? Zaten bunu sormaniz da sacma da neyse. Karar vermissiniz devam edin, buraya da size cok dogru yaptin denmesi icin konu acmissiniz belli ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iki tarafta geçmişten ders alır ve gerçekten isterse neden olmasın. Karşılıklı anlayış ve sabır lazım size umarım pişman olmazsın kararından ve her şey güzel olur.
Neden olmasın... Denemeye değer kardeşim , ALLAH yardımcın olsun...
Aldatılan kadına "yuvanı dağıtma şans ver" diyenlere çok kolay geliyor biriyle bütün bağları kopartmak. Ayrıl demesi ne kadar da kolay. Düzeleceğine inanıyorsanız deneyin tabiki. Koca meraklısı değilsin, elini sallasan ellisi. Önemli olan sevebilmek. Ama ne yazık ki aşka standart koyuyorlar.
Konu sahibi bişey dememiş ki niye bu kadar üstüne gittiniz anlamadim.. 3 konuyuda hatirliyorum karşılıklı konuşup anlaştıktan sonra olmayacak şey yok ikinizde anlaşıp karar vermişsiniz ve buna uymaya çalışıyosunuz bu çok güzel bişey denemeye değer :)
Sağol canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin cnım
Sana tek tavsiyem kendin istemediğin hiç bir şeyi yapma... Ailesiyle ortak yaşamaktan falan bahsetmişsin eski konularında... Sen istiyorsan olur ( ben olsam kabul etmezdim sanırım...) İstemiyorsan nerelerde karşılaşacağını gör , bil , karar ver...
Canım karıştırdın sanırım ailesiyle yaşamak filan ben teklif etsem benim ki kabul etmez.
Annesi bana iş bulmuştu onu hatırlıyor olabilirsin ama yaşamak filan aman aman uzak olalım
Suratımın şu anki hali
Ayyy özür dilerim canım ya
E ben anlamadim sizce ne olur diyorsunuz, hata mi etmisim diyorsunuz. Hata etmissin yurumez diyenlere "bence yurur " anlamina gelen cevaplar veriyorsunuz. Parfon neyi soruyorsunuz o zaman ? Zaten bunu sormaniz da sacma da neyse. Karar vermissiniz devam edin, buraya da size cok dogru yaptin denmesi icin konu acmissiniz belli ki
Ben de bir an şüpheye düştüm böyle bir şey oldu da hatırlamadım mı diye
Kız içine filan mı doğdu ki tövbe Bismillah
Sen hangi hakla benim ilişkime saçma sapan diyebilirsin ki?
Yorum yaparsın sadece olur biter. Sana kim yalvardı yani gel illa yorum yap diye?
İstediğim konuyu açarım sen cevap yazmamayı dene
Sacma sapan bi iliskin var ve terbiyesizin önde gidenisin. Umarim o oglan bi an önce tekmeler senide bende gulerim hadi ikile simdi :)
Yaşınız daha çok küçük daha 19 yaşındasınız genceciksiniz Allah bahtınızı açık etsin eğer bu insan yanlış kişi ise sizin için Rabbim en kısa sürede sizi doğru insanla karşılaştırsın inşallah bu arada hatalarınızı kabul eden ve düzeltmeye çalışan bir yapınız var bu çok güzel bir özellik böyle devam edin yapıcı olmak ilişkiyi ayakta tutan en önemli maddelerden biri ama önünüzde daha uzun yıllar var ilerde sizi üzerse aldatırsa lütfen arkanıza bakmadan kaçın hersey istediğiniz gibi olur inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar iğrenç bir uslubun var.
Çok mu tekmelediler o kıçını.
Terbiyesiz kadın.
Ahahaahahaha rezil ve onun rezil iliskisi :)))))))))))
Ben anlayamadım sizi gerçekten neyin egosu?
Neyin çabası.
Çok lakait davranışlar bunlar Allah ıslah etsin sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?