Yeniden başladık ama

Ya arkadaşım gayet güzel de herkese cevap vermişim kendi fikrimi de beyan etmeyeyim mi yani?
Çok ta güzel yorumlar da var.
Farklı bir bakış açısı bekledim o kadar.
Herneyse sana da teşekkürler yorumun için

Çok teşekkür ederim evet önemli olan buydu yani bizim bunları görebilmemiz ve ben buradan uyguladım çok şeyi.
İnşallah sizin hayatınızda temenniz kadar güzel olur

Tabiki de daha 19 yaşındayım.
Belki yanlış belki doğru ama şuan kalbimi ısıtan adamın yanındayım bu en güzeli
Teşekkürler

Canım genel olarak her konuda böyle insanlar çıkıyor yani sen de biliyorsun.
Çok fevri bir yapım var ama bana yardım etmeye çalışan insanlara kötü söz neden söyleyeyim ki?
Evet denemeye değer gördük yorumun için teşekkür ederim

Sağol canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin cnım

Sana tek tavsiyem kendin istemediğin hiç bir şeyi yapma... Ailesiyle ortak yaşamaktan falan bahsetmişsin eski konularında... Sen istiyorsan olur ( ben olsam kabul etmezdim sanırım...) İstemiyorsan nerelerde karşılaşacağını gör , bil , karar ver...

Canım karıştırdın sanırım ailesiyle yaşamak filan ben teklif etsem benim ki kabul etmez.
Annesi bana iş bulmuştu onu hatırlıyor olabilirsin ama yaşamak filan aman aman uzak olalım

Kesinlikle katiliyorum konu sahibi hem soruyor hemde hayir öyle olmaz falan diyor :) sacma sapan iliskisi var sonrada gelmis diyoki herkes olumlu yazdi falan filan ozaman olumlu olanlara sor bize değil !!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen hangi hakla benim ilişkime saçma sapan diyebilirsin ki?
Yorum yaparsın sadece olur biter. Sana kim yalvardı yani gel illa yorum yap diye?
İstediğim konuyu açarım sen cevap yazmamayı dene

Sacma sapan bi iliskin var ve terbiyesizin önde gidenisin. Umarim o oglan bi an önce tekmeler senide bende gulerim hadi ikile simdi :)

Yaşınız daha çok küçük daha 19 yaşındasınız genceciksiniz Allah bahtınızı açık etsin eğer bu insan yanlış kişi ise sizin için Rabbim en kısa sürede sizi doğru insanla karşılaştırsın inşallah bu arada hatalarınızı kabul eden ve düzeltmeye çalışan bir yapınız var bu çok güzel bir özellik böyle devam edin yapıcı olmak ilişkiyi ayakta tutan en önemli maddelerden biri ama önünüzde daha uzun yıllar var ilerde sizi üzerse aldatırsa lütfen arkanıza bakmadan kaçın hersey istediğiniz gibi olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sacma sapan bi iliskin var ve terbiyesizin önde gidenisin. Umarim o oglan bi an önce tekmeler senide bende gulerim hadi ikile simdi :)

Ne kadar iğrenç bir uslubun var.
Çok mu tekmelediler o kıçını.
Terbiyesiz kadın.

Çok teşekkür ederim tabiki de aldatılmayı asla kabul etmem
Çok yapıcı değildim kk'ya üye olduktan sonra değiştim biraz da

Ben anlayamadım sizi gerçekten neyin egosu?
Neyin çabası.
Çok lakait davranışlar bunlar Allah ıslah etsin sizi.

Bit kadar beyninle bana laf yetiştirmeye calisma sen kimsin ki be böcek kafali hadi yürü git sevgilinee iğrenç de oda seni tekmelesin daha önce oldugu gibi ahaha :) Allah senin gibilere akil ihsan ogretsin haddini bil cevap yazma ruhsuzmelekmisin nesin adida ne bok belli degil . Cevap yazma

eski konuna baktım. sizdeki sorun birbirini fazlaca kısıtlamanız. her ikinizde.
önemli olan birbirinize güveninizin olması.
bunu hallettiyseniz,kısıtlama kalktıysa,her iki taraftanda sorun kalmaz.
güvenin birbirinize. ki çözülmüş bunlar..
o zaman,ne diyoruz

Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine.:)

Son düzenleme:
kızlar ama olmuyor,şimdi okudum yazıları. hakaretle bir yere varamazsınız. dışardan hiç hoş görünmüyor yazılanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…