Yeniden başladık ama

Bu ne cirkin yorumlar,sasakaldim!..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi, senin yaşında oğlum var. Önceki konularına bakmadım ama herkes bir şansı daha hak eder. Eğer yazdığın gibi konuşarak bazı sorunların üstesinden gelebildiyseniz bir kez daha denemenin kimseye zararı olmaz. İlerde neden denemedim dememek için. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Açılan konuya bak tartışmaya sözlere bak
kk bazıları yorum yaparken gerçekten haddini aşıyor

Bence doğru bir karar sonuçta ortada sizin ve onun sevgisi duruyormuş neden bir şans daha verilmesin ki? Buluşma ve karşılıklı sizin istekleri onun isteklerini içine alan bir konuşma çok mantıklı olmuş. Aaaah aaah bende de böyle bir konuşma geçse kafamı kırcam mutluluklar...

Çok aştı hemde gerçekten sinirlerimi bozdu kadın alttan aldıkça laflara bakarmısınız

onun söylediği hiç bişeyin iyi tarafı yok çok
ama sende gercekten eleştiriye açık değil gibi konuşmuşsun
olumsuz yorumlara tepki vermişsin.
-bilemeyiz hayırlı mı değil mi yorum için teşk ederim..böyle konuşmuşsun
evet ya benımde içime sinmiyo arada kaldım gibi konuşmuyosun
zaten bu ilişkiyi bitirmiceksin belli kafanda kesinleştirmişsin gibi

Hatalarinizi duzeltiyorsaniz niye yanlis olsun tekrar iliskiye baslamak. Sonuc olarak sorunlarinizi asiyorsunuz. Ama tabi bunlari artik iliski icinde halledin. Ayrildik baristik olmasin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gereğini yaparmısınız lütfen hanımefendi bile demek istemiyorum çünkü hanımlığı kadınlığı kalmamış o kokoşun.
benim bu yetkim yok. hakaret içeren yorumlar kiblenirse zaten mune bakacaktır. o şu an burada yok. gördüğünde gerekeni yapıyor zaten

Son düzenleme:

Aaa canım kırma kafanı onun kafasını kıralım hep birlikte
Yorum için teşekkürler inşallah sizin de istediğiniz olur

Evet önemli bir sorun du ayrıldık barıştık bizim için.
Ama konuşarak çözebilceğimizi gördüm

Evet kalbim aklım olumlu.
Belki tek yanlışım bu ama haddimi aşan sizene diyen bir yorumum da yok
Kokoş baya kinlenmiş ne olduysa artık

Kendini sikip frenlemeye calismaktansa oldugun gibi davran boyle yaparsan iliskiden sen sikilirsin ama hayirlisi olsun canim her sey olacagina varir bence cok iyi dusun oyle kararlar al sadece gunu kirtarmak sevdigini yaninda tutmak icin degil gelecegi de goz onune alarak yap her seyi

Başta frenlemeye çalışıyordum ama şimdi bakıyorum o da bana anlayış gösteriyor ve daha az sinirleniyorum.
Yani ilişkiden soğuyacağımı sanmıyorum çok yıprandık zaten
Umarım bu anlayışlı konuşmalar bizi ileri taşır.

Gereğini yaparmısınız lütfen hanımefendi bile demek istemiyorum çünkü hanımlığı kadınlığı kalmamış o kokoşun.

Sen küfür edince sorun yok. Ben edincemi sorun oluyor? Bu ne sacma sey ya hanimligi senden mi ogrencem ben?? Ne demek istiyosun????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…