- 20 Ocak 2017
- 1.447
- 5.259
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu cümleleri duyup şu başlıkla konu açabilmek...pes gerçekten.Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.
Adamlar yükseliş dönemini yaşıyor. Eskiden bunu söylemeyi bırak ima etmekten çekinirlerdi. Bu kız beni yerin dibine sokar en iyisi hiç aramayayım, aynı yerde yanlışlıkla bulunmayayım derlerdi. Şimdi gel beni fiziksel psikolojik düzelt, egomu tamir et bir işe yara sonra da defolup gidersin diyorlar. Kız da buluşmayı iple çekiyor, başkasını seven başkası için acı çeken adam gel dedi diye koşarak gidiyor. Bir mucize olacak ve asıl sevdiğim senmişsin mi diyecek?Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo.
egosunu tatmin edicek sozde! erkek kafasi degil miÇok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.
Eskiden kadınların ekonomik gücü yoktu bile. Kadınlar güçlendikçe erkeklerin peşinde koşmaya başladılar çok enteresan.Adamlar yükseliş dönemini yaşıyor. Eskiden bunu söylemeyi bırak ima etmekten çekinirlerdi. Bu kız beni yerin dibine sokar en iyisi hiç aramayayım, aynı yerde yanlışlıkla bulunmayayım derlerdi. Şimdi gel beni fiziksel psikolojik düzelt, egomu tamir et bir işe yara sonra da defolup gidersin diyorlar. Kız da buluşmayı iple çekiyor, başkasını seven başkası için acı çeken adam gel dedi diye koşarak gidiyor. Bir mucize olacak ve asıl sevdiğim senmişsin mi diyecek?
O kızı unutmak istediği için bence görüşmek istiyor. Bence görüşmeyin. Duygusal boşlukta olduğu için vakit geçirmek istiyor bir şey hissetmediğini de söylemiş zaten.Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.
Kendinize değer verin ve bu kişiyle muhattap dahi olmayın.Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.
cevap soruda gizli. Yara bandına, konuşacak insana ihtiyacı var o kadar sizinle ilgili ilişki düşüncesi yok.Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.
Evet çünkü şöyle düşünün ağladı diyelim pişman size faydası ne bunun başka kız için ağlıyor gene kendine ağlıyor hep böyle ondan diyorum ilahi adaletten çok akıl ipine tutunup bosvermeyi bilmek şart.Arayıp ağladığı birini mi önemsiz görüyo yani ?
Arayıp ağladığı birini mi önemsiz görüyo yani ?
Çok iyiydi ahahhaTerapiye gitmen daha mantıklı olur ben danışmanlık ücreti almıyorum. de.
ağlayarak beni aradı
sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel
tabi yeniden birlikte olma düşüncesi var ayıpsınHala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo
Yara bandı mı olmak istiyorsun?Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.