yeniden deneyeceğim‍♡

Ahh ahh hep duygusal inis cikislar. Evdeyim kpss stresi koca stresi gelecek hayallerim bunalimlar.
Ama yine de guclu durmayi her zaman deniyorum canim. Bugun 84 e geri dönemk bile mutlu etti beni..
Tabi ki bu da bir gelişme ama seni böyle görmek üzüyor hayat stresi üzüntüsü telaşesi hiç ama hiç bitmez ki
Ne yapıyo ki kendisine? -500 kcal vermiş dünden bugüne. Gayet güzel bir sonuç bu

Biz birkaç ay önce beraber bir başlıkta diyet yapıyorduk ve o zamanlar 70lerdeydi ondan böyle bir şey dedim. Avukatı olduğunuzu bilseydim size söylerdim.

Canim neden öyle soyluyorsun nereden bilsin aylar öncesini. Kendisi avukatim degil ama gercekten cok samimi kisa zamanda cok sevdigim bir arkadasim . Yaptigin yorum ic acıci pozitif bir yorum degildi. Neden bunu kendine yapiyorsun diye sorarsan insan daha bunalima girer. Mary arkadaşım bundan dolayi sana o yorumu yapmis olmali. Ve gercekten benimde icimi acmadi o yorum. Bilerek isteyerek yapmiyorumya oluyor iste düzensiz bir hayat yuzunden. Siradan bir telase degilki benimki Olumlu seylere ihtiyacim var sadece

Misafirlerim geldi bu nedenle sessizim . 5 gun sonra gidecekler. Gittiklerinde günde 15 bin adimla devam edecegim..

Misafirler yeni gitti
Bugun tekrar basladim.
Tarih Kilo
2 şubat86.700<--başlangıç kilom
3 subat
4 subat

Günlük egzersizim

45 mekik
20 köprü
20 şer yerde bacak kaldırma
30 bisiklet

Pazar ve çarşamba günleri dinlenme günüm.

Yürüyüşe yarın başliyorum.

86.700

Benim kışın hızlı kilo almama neden olan calisma hayatim olmadigi icin evde hareketsiz kalmam.. disarida soguk.

Ve malesef çok az su icmek günlük fazlaca seker tüketmek benim dez avantanjlarim. Toz şekere bagimliyim. Kullanmadigim zaman en son 2 gün basim siddetle yanma hissiyle agrimisti. Yavas yavas birakmayi ya da azaltmayi deneyecegim. Yemek konusunda da saatlerim düzensiz..yeme islemini gec olmayan bir zamanda bitirmek gerekir. Su konusundada istikrarla arttirmaya calisip buraya yazacagim.

Bugün

32 kaşık çay şekeri tükettim.
Su hiç içmedim..gece yatarken bir bardak icerim.
7 ceyrekte yemek bitti. Bu saatten sonra lokma yok..

Bu rakamlari geri sekecem su haricinde. Hadi bakalim. Hayirli olsun

Tarih Kilo
2 şubat86.700<--başlangıç kilom
3 subat85.700
4 subat

Belki ödem vardı. Dün misafirler gidince akşam extralarida olmadi..ondan 1 kilo düşük cıkmış olmali.

Aç karna 21 kuru üzüm yendi.
1 bardak su içildi
Kahvaltidan sonra b12 vit içildi.
D vitamini içildi
Kan ilacı içildi.

Tarih Kilo
1 şubat86.700<--başlangıç kilom
2 şubat86.700
3 subat85.700
4 subat86.300
5 şubat8
6 şubat8
7 şubat8
8 şubat8
9 şubat8

Dün çay şekerini 32 kaşıktan 18 kaşığa düşürdüm.
Suyu 1 bardaktan 3 bardağa cıkardım.
Aksam 7 de yemek bitti

Canım çay şekerini 32 kaşıktan 18 kaşığa düşürdüm derken anlamadım

32 çay kaşığı şeker 520 kalori günlük almanız gereken kalorinin 1/3 ünü oluşturuyor diyebiliriz ben şuan 800 kalori almaya çalışıyorum günde sırf sizin çaya attığınız şekerlerle günümü geçirebilirim :) azalttıkça kendinizdeki farkı eminim göreceksinizdir. Çayın tadı da daha bi güzel gelmeye başlayacak

Canım kilo iniş çıkışının sebebi kabızlık muhtemelen. Kan ilacı kullanıyosan kabızlık artış gösterir. Mutlaka yürüyüş yap. Sabah aç karnına sıcak su iç. Bir takım bitkiler var ben bir en memnun kaldığımın adını sana vereyim. Bunu mutlaka al. Yarım kase Yogurdun içine bir dolu çay kaşığı koy. Gece yatmadan ye ve öyle yat. Ertesi gün efsane rahatlıcaksın. Öyle tartıl bir de. Bak nasıl farkedicek. Adı: Bitkimix Form
Karın agrısı yapmıyor diğerleri gibi kıvrandırmıyor. Ve bagırsak florasını bozmuyor. İlk hafta peşpeşe yapabilirsin ama ondan sonea gün aşırı her gece içersin. Kilo vermene çok katkısı olur. Bir de canım aklında bulunaun tuvalete çıkmadan vs tartılma. Eğer tok olursan da, 1 kg düşük hesapla. Eğer aç tartılırsan ve tuvalete çıkmamış olursan da, 1 kg düşük hesapla kilonu. Tabi bu kabızlık problemi olanlar için geçerli. Diğerleri 1 kg çıkartamazlar :)

Canım çay şekerini 32 kaşıktan 18 kaşığa düşürdüm derken anlamadım
Cay koligim. Ama sekerli kolik

malesef öyle. Bekarken yemin edip 3 ay içmemiştim veya 2 aydı. Tam hatirlayamadim. Şekersiz caya alisamadim. Hep mutsuz huzursuz hissettirmisti bosluga duşmüs gibiydim. En iyisi önce azaltmak alişarak devam etmem. Dune göre 227 kalori şekerden karim var. Bundan sonra bir süre 18 i gecmemeyi hedefliyorum. 3 kasik atarken 2 ye düşürdüm. Su bardaği ile içiyorum. Bir hafta böyle devam edip 1 bucuk kaşiğa indiririm.
öyle öyle de birakirim inşaAllah. Birden birakirsam beynimde ikna olmuyor
Cidden sekerden kârım çok olacak
Kilo dısında ayrica hizli yaslandiriyor diyorlar seker icin

Kan ilacına yeni başladim canim
Kabizlik problemi yasadigimi bu yil hic hatirlamiyorum. Ben suyu az iciyorumya bedenim ne yapacagini şaşırıyor sayemde kitlik moduna girmeler su tutmalar ani inisler çıkıslar yasiyor :/

Su icmekten son aylarda müthiş sogudum. Dün 3 bardaktı bugun 4 iceceğim. Onemli olan ayni ayarda devam ettirebilmek
.ondan birden çıkmiyorum alısmaya çalısıyorum
Bedenime de cok zarar veriyorum ama ya sabir

Regl bitmek uzere ondan erteledim yuruyusu
Ama birazdan banda cikacam. Hareketsizlik hasta hissettiriyor.

Sabah ac karna tuvalet sonrasi tartiliyorum. Atleti bile cikariyorum

Şimdilik rutinlerim kan ilaci, b12, d vitamini, gece sarmisak ve su
Sabah ilik su iceyim o zaman sicak su zorlar
Bitkimix i mi yogurdun icine koyucam.kabizlik yok almasam olur mu.
carsiya cikmam zaman alacak.
.keten tohumu ve kekikte aklimda.

Kabızlık sorunun yoksa alma canım tabi. ben birden iniş çıkış yaşamanı ona bağlamıştım o yüzden önerdim. ama şu şekeri bırakma sürecinde de iniş çıkışlar olur normal. Vücut isyan edicek vs. Sen ona rağmen savaşıyosun. Sıcak sudan kastım 60C, daha sıcağı haşlak oluyor içilmiyor baya zorluyor. Suyu artırman lazım çok az içiyomuşsun 3-4 bardak nedir ben 3 litreye yakın tüketiyorum. Kahve içmiyorum bi de. Çay da sabahları sadece bir iki bardak şekersiz. Kahve içtiğiniz gün 6 bardak fazladan su tüketmeniz gerekiyor. Vücuttan 6 bardaklık suyu yok ediyor kahve.

Ooooo kahveye bak bunu bilmiyordum
Aman Allahim. Çok seviniyorum sekeri azaltiyorum diye. Guclu duruyorum herseyden morallenmeye calisiyorum yoksa icim icimi yiyor.
3 litrede cok
ben o kadar içsem abdest tutamam.
Suyum artacak :)

Bugün egsersizler yapildi
20 dakika yürüyüş yaptim
Şekeri 18 kaşıktan 16 kaşıga düşürdüm
5 bardak su içtim
Hersey daha güzel olacak inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…