Amin kaptancim cumlemizin,sende ne güzel dua ediyorsun, teşekkür ederimOhhh şans öpücüğümüde aldım
Aminnn Aminnn canim benim yaa bayiliyorum böyle dualara
Yüzün ve kalbin hiç solmasın inşaAllah
SeviliyorsunAmin kaptancim cumlemizin,sende ne güzel dua ediyorsun, teşekkür ederim
İnşallah hersey kalbine göre olsun
Yap canim tum vucudu calistiriyoHer yeri çalıştırıyormuş o zaman sarkmayıda önler. Keslie 3 yapayım.
2 ayda 8 bucuk peki diyet mi yaptin nehircim
Evet tam zamani gercekten. Simdi plank yaptim o kadar zor ki kalbimin ritmi degisti. 27 saniye leslie ye henuz baslamadim yarin inşaAllahYap canim tum vucudu calistiriyo
Bacak ve kalca bolgemde benim muthis incelme olmustu diyetle birlikte 8.5 kilo verince aynada gidip gelip kendime bakiyordum sporla olunca vucut kendini toparliyo ve sekle giriyo. Sonra bi saldim bidaha toplayamadim iste simdi tam zamani yaza kadar vericez insallah.
Sahsen yediklerimi yazmak beni hic motive etmiyor hadi bakalim yarin ola hayrolailk gün:
ben de tek tek yediklerimi yazma taraftarı değilim. Sadece gayet ölçülü yedim. Bi de çaya şeker atmamaya başladım tekrar.
bir bardak yeşil çay
ve kaç lt ye tekabül ediyor bilmiyorum ama bir sürahi su içtim.
bugün sadece yürüyüş yaptım yarım saat falan. hareketlere yarın başlayacağım. hangi hareketleri yaptığımı yarın yazarım
Onlarin hepsi para tuzağı canim. InşaAllah basarirsin. Zaten cok fazlan yokYediklerinizi yazmayın bence. Ben 168cm boy 62.2 kilodayım evlendiğimde 52 kiloydum. Tamam 52 çok bari 56 olayım diyorum ama sporla en son 59 kiloyu zor gördüm. İnstagram da detox grubu vardı 50 TL ye onu satın almıştım geçtiğimiz sene kışın 3 kilo vermiştim. Ama detox da gel mutfakta boğaza bir sıvı yetiştirme telaşı vardı ve alışveriş listesi 300tl yi bulmuştu. O yüzden eve detox getiren firma buldum o da 350-450 arası fiyat veriyor sebze mi protein mi çorba detoxu mu ona göre. Az önce konunuzu görüp hemen yazmak istedim. Bu parayı harcamadan sizlerle zayıflamayı deneyeceğim. Herkese sabır diliyorum kilo vermek zor ama başarabiliriz
Beş on kilo verilir kilonuz normalden fazla ise ama benim gibi surumda inanın bir kilo vermek bile o kadar zor kiOnlarin hepsi para tuzağı canim. InşaAllah basarirsin. Zaten cok fazlan yok
Ben öyle seylere hic sıcak bakmiyorum.Beş on kilo verilir kilonuz normalden fazla ise ama benim gibi surumda inanın bir kilo vermek bile o kadar zor ki
Çok iyi :) ben de bugün leslie yi deneyeceğim ilk defa. videoları biraz karışık geldi, bi sıralama göremedim ama artık birini açar yaparım heralde.Aç karna iki bardak su bu iyiiiii
Bugüne iyi başladım
Bugün karnımıda beğendim biraz toparlanmış. Mekikti vs işe yaradı.
Umarim bugun leslie3 e baslarim
merhaba :) kilo vermem durdu diyenler için internette çok başlık ve videoya denk gelmiştim ben. Şu an hatırlamıyorum ama baktın mı sen öyle içeriklere? Oradaki verdikleri önerileri denersen işe yarar diye düşünüyorumBeş on kilo verilir kilonuz normalden fazla ise ama benim gibi surumda inanın bir kilo vermek bile o kadar zor ki
Leslie 3 denicem canim. Sende ona bak önceÇok iyi :) ben de bugün leslie yi deneyeceğim ilk defa. videoları biraz karışık geldi, bi sıralama göremedim ama artık birini açar yaparım heralde.
Canim ben onu yapamiyorum haftada bir olunca strese giriyorum. Hergün tartiya cikarim. Zaten ben kendime tablo tutuyorum hergun yaziyorum. Sizlerde istediginiz zaman yazip paylasabilirsiniz.yazılanları okuduğumda denk gelemedim var mıydı öyle bişey ama bir tartılma günü belirlememiz gerek. Sürekli tartılmanın doğru olmadığını söylüyor diyetisyenler gerçekten de insanı diyet psikolojisine sokmaktan başka bi işe yaramıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz bimiyorum ama ben haftada bir tartılmaya karar verdim artık. Artık hangi gün belirlersek sadece o gün tartılacağım. Mesela pazar günlerini tartılma günü olarak belirlesek ve her pazar kaç kilo olduğumuzu paylaşsak ne dersiniz?
hımm tamam o zaman ben pazardan pazara yazarım buraya kendiminkini. Bu pazar daha yeni tartldığım için yazmam ama haftaya pazar yazarımCanim ben onu yapamiyorum haftada bir olunca strese giriyorum. Hergün tartiya cikarim. Zaten ben kendime tablo tutuyorum hergun yaziyorum. Sizlerde istediginiz zaman yazip paylasabilirsiniz.
Tamam ben günlük ictigim suyu ve sporuda gece yaziyorumhımm tamam o zaman ben pazardan pazara yazarım buraya kendiminkini. Bu pazar daha yeni tartldığım için yazmam ama haftaya pazar yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?