Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sperm seçimi cok ozel yapilmali o haldensizde3 embriyo oluştu 3.gün 5hücreli dediler. Bizim için çok ortada en az 6 hücreli olmalı dediler. Zaten o günden sonra ilerlememişler
Histereskopiye gerek var mı bir bakalım dedi ama diğer doktor sende sorun yok rahim iyi demişti ama bilmiyorum
Insallah bi sıkıntı cikmaz canim..ben de korkuyorum yeni şeyler cikmasindanHistereskopiye gerek var mı bir bakalım dedi ama diğer doktor sende sorun yok rahim iyi demişti ama bilmiyorum
Tese de yaptırdık ona rağmen gelişim göstermedi. Bazen hiç olmayacakmış hissine kapılmiyor değilimSperm seçimi cok ozel yapilmali o haldensizde
Azosperm mi eşin canim..Tese de yaptırdık ona rağmen gelişim göstermedi. Bazen hiç olmayacakmış hissine kapılmiyor değilim![]()
Kaç kgsin boyun falan benimde kilom var tüp bebekte etkilerini bilmem ilaç dozu yükseliyor sanırsamBenim kilo da vermem lazım kizlar 10 kilo vermistim 1 2 3 derken geri aldım..
Cemrewww çok teşekkür ederimMükemmel bir doktor tabii ki. Bziim durumumuz cok cok ciddi yani ben bir sonuç alamadım ama kesinlikle tavsiye ederim cok bilgili bir doktor. Bahceci de yaptrdim bir kez de ordaki doktordan hic memnun kalmadım kendi şahsım adina ben.
Tutunmayi az da olsa etkiliyormus canim tabi cok fazla olursa da ben kilo alınca seker problemim cikiyor o yüzden vermem gerek..Kaç kgsin boyun falan benimde kilom var tüp bebekte etkilerini bilmem ilaç dozu yükseliyor sanırsam
Bir daha test yaptırdınız mi mutlaka fark olmisturBende 30 yaşındayım 9 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ileri hareket sıfır morfoloji 1 di bu şekilde konya'da tüp bebek yaptırdık 10 yumurta toplandı 5 i olgunmus 5 taneden 1 tane dollendi 3.gun 9 hücreli embriyo oldu rahim dinlendirdik sonra transfer ve koca bı 0.sonra karar verdik eşim varikosel ameliyatı oldu 7.ayda şuan vitamin kullaniyor doktor doğal yolla olur 6 ayda dedi ama ben beklemek istemiyorum benim oykumde bu anne adaylarına başarılar![]()
Anladım canım ben 155 boyunda 72 kg cokmu yumurta kalitemi etkilermi ki rahim dinlendirme sürecinde kilo vereyim bariTutunmayi az da olsa etkiliyormus canim tabi cok fazla olursa da ben kilo alınca seker problemim cikiyor o yüzden vermem gerek..
Ben de 165 76 kiloyum..aman cok hızlı da kilo vermeye kalkma bu kez de kalitemiz etkilenirAnladım canım ben 155 boyunda 72 kg cokmu yumurta kalitemi etkilermi ki rahim dinlendirme sürecinde kilo vereyim bari
Kaan Aydos un tedavisindeyiz 6.aydan bu yana klomen falan kullandir di esime üstüne ameliyat ve üç çeşit vitamin tabi fark oldu sayı arttı ileri hız falan eskiye göreBir daha test yaptırdınız mi mutlaka fark olmistur
VuvvBen de 165 76 kiloyum..aman cok hızlı da kilo vermeye kalkma bu kez de kalitemiz etkilenir![]()
Baktın olmuyor muVuvvmaşallah sen fitsin ben onuda denedim 62 kg düştüm diyetisyen eşliğinde baktım olmuyor geri aldim
Çocuk olmuyor diyorum kizzzBaktın olmuyor mukiz ne güzel olmuş iste
Haaa ben ne anladım yaaÇocuk olmuyor diyorum kizzz![]()
Boşver onlara takilms benim çevremde 90 100 kg hamile kalanlar var hepsi bahane rabbim ne zaman ol derse o zamanHaaa ben ne anladım yaabenim de ideal kilom 62 de ah ah nerdee