Yeniden umutla tüp bebek deneyecekler..Bu başlık bize şans getirsin:)

Beni en çok endişelendiren şey de rahimagzi darlığım. Transferinin başarısında çok önemli bir yere sahip . 😔

Tese de yaptırdık ona rağmen gelişim göstermedi. Bazen hiç olmayacakmış hissine kapılmiyor değilim 😔
Azosperm mi eşin canim..
İnsan o hisse kapiliyor haklısın ama guzel düşünelim insallah olucak..insallah

Benim kilo da vermem lazım kizlar 10 kilo vermistim 1 2 3 derken geri aldım..

Bende 30 yaşındayım 9 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ileri hareket sıfır morfoloji 1 di bu şekilde konya'da tüp bebek yaptırdık 10 yumurta toplandı 5 i olgunmus 5 taneden 1 tane dollendi 3.gun 9 hücreli embriyo oldu rahim dinlendirdik sonra transfer ve koca bı 0.sonra karar verdik eşim varikosel ameliyatı oldu 7.ayda şuan vitamin kullaniyor doktor doğal yolla olur 6 ayda dedi ama ben beklemek istemiyorum benim oykumde bu anne adaylarına başarılar🥰

Mükemmel bir doktor tabii ki. Bziim durumumuz cok cok ciddi yani ben bir sonuç alamadım ama kesinlikle tavsiye ederim cok bilgili bir doktor. Bahceci de yaptrdim bir kez de ordaki doktordan hic memnun kalmadım kendi şahsım adina ben.
Cemrewww çok teşekkür ederim 🤗🤗

Kaç kgsin boyun falan benimde kilom var tüp bebekte etkilerini bilmem ilaç dozu yükseliyor sanırsam
Tutunmayi az da olsa etkiliyormus canim tabi cok fazla olursa da ben kilo alınca seker problemim cikiyor o yüzden vermem gerek..

Bende 30 yaşındayım 9 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ileri hareket sıfır morfoloji 1 di bu şekilde konya'da tüp bebek yaptırdık 10 yumurta toplandı 5 i olgunmus 5 taneden 1 tane dollendi 3.gun 9 hücreli embriyo oldu rahim dinlendirdik sonra transfer ve koca bı 0.sonra karar verdik eşim varikosel ameliyatı oldu 7.ayda şuan vitamin kullaniyor doktor doğal yolla olur 6 ayda dedi ama ben beklemek istemiyorum benim oykumde bu anne adaylarına başarılar🥰
Bir daha test yaptırdınız mi mutlaka fark olmistur

Tutunmayi az da olsa etkiliyormus canim tabi cok fazla olursa da ben kilo alınca seker problemim cikiyor o yüzden vermem gerek..
Anladım canım ben 155 boyunda 72 kg cokmu yumurta kalitemi etkilermi ki rahim dinlendirme sürecinde kilo vereyim bari

Bir daha test yaptırdınız mi mutlaka fark olmistur
Kaan Aydos un tedavisindeyiz 6.aydan bu yana klomen falan kullandir di esime üstüne ameliyat ve üç çeşit vitamin tabi fark oldu sayı arttı ileri hız falan eskiye göre

Piezo elektrik yöntemi varmış kizlar yumurtaya elektrikli ne veriyorlarmış döllenmesi sağlıyormuş deneyen varmı bilen

Back
X