- 30 Nisan 2018
- 255
- 161
- 53
Slm canlar. yine yeni bir flört ve yeni sorular. anlatacağım kişi beni seneler önce defalarca görmüş konuşmak istemiş fakat cesaret edememiş. ortak arkadaş bulamamış. bazı sosyal medya hesaplarından eklemiş fakat ben cevap vermemişim. neyse sonra gitmiş başkasıyla devam etmiş ve nişanlanmış. anlaşamamışlar ve ayrılmışlar. bende bu süreçte nişanlandım. ara ara bakmış takip etmiş nişanlandığımı falan görmüş. aradan zaman geçmiş tek profili görünce tekrar cesaretlenmiş. ortak bi arkadaşımız var şuan onun aracılığıyla konuşmak istedi kabul ettim. 4 defa falan görüştük. bana karşı net. ama kafamı karıştıran olay şu ki eski nişanlımı tanımasa da onun arkadaşlarını tanıyor. bir de ayrıldıktan sonra büyük konuştum sanırsam. eski nişanlım iki yıllık üni mezunuydu ama sanayide çalıştığı için hiç kendini geliştirmiş bi insan değildi. şimdi hayatıma biri girerse buna çok dikkat edicem demiştim. malesef ki şuan karşımdaki kişi de (asla küçük görmüyorum) lise mezunu işinde gücünde tanımaya çalışıyorum ama ne yazık ki kendini yetişitirmiş biri değil. ısındım da. ne yapıcam bilmiyorum. :-/