Çok teşekkür ederim. Yelek felan aldım. Üst kısımda sıkıntı yokta alt kısmı napsam bilememiştim :)Normal pijama altı patikli/patiksiz oluyor ya onlardan alırsınız. Antalya bile olsa yeni doğan bebek için hava şartlarına karşın penye yelek falan olsun. Tek atlet yani zıbın ile sıcak soğuk dengesi iyi olmayabilir.
Aynen bende Ekim ilk haftasında doğuracam nasip olursa Uşak da ekimde çok soğuk dğl 2 hastane çıkısı 4 5 tane pijama takımı aldım tulum falan ben altına külotlu çorap almayı düşünüyorum nereye baktıysam altta giydirecek pijama bulamadım tabi 5 adet de pijama aldım baya fazla aldom ama bende de takıldı orasıMerhabalar,
Hiç tecrübem olmadığından aklıma takıldı. Araştırdım ama tam tatmin edici cevap bulamadımAllahın izniyle kızımı ekim sonu gibi kucagima alicam. Antalyada ekim ayı cok soguk gecmiyor ama bebek icin altına ne giydirmeliyim? Ust kisim icin citcitli budy aldim ama mesela tulumun altinda bacaklari ciplak kalacak. Onun altina ne giydirebilirim? Tayt mı almaliyim simdiden tesekkur ederim cevaplar icin.
Aileden soracagım kimsem yok.
Üst kısım için aldım ama alt kısım için içine giydirmelik ne alsam bilemedimSiz ne giydiyseniz sizden 1 kat fazla. Mesela siz atlet ve tisortle oturuyorsunuz ona ilaveten ince uzun kollu. Siz uzun kolluylasiz ilaveten ince yelek. Vs gibi.
aynen insan endişeleniyor, napıcağını bilemiyor. Bende kalın külotlu çorap mı alsam tayt mı alsam kararsız kaldım. tecrübeli anneler yardım edecektir :)Aynen bende Ekim ilk haftasında doğuracam nasip olursa Uşak da ekimde çok soğuk dğl 2 hastane çıkısı 4 5 tane pijama takımı aldım tulum falan ben altına külotlu çorap almayı düşünüyorum nereye baktıysam altta giydirecek pijama bulamadım tabi 5 adet de pijama aldım baya fazla aldom ama bende de takıldı orası
çok teşekkür ederim gerçekten.Benim kızım Ekim 11 doğumlu.
Eskişehir biraz soğuk oluyor o mevsimde
Biz hastane çıkışı giydiriyorduk.
Onlar bile biraz bol oluyor zaten bebeklere.
Çok soğuk zamanlarda külotlu çorap onun üzerine hastane çıkışı alt giydirilir
Minicik çorap giydirilir.
Biz o mevsimde hep yelek ile tuttuk bebeği.
En minik olan altlardan tek tek alabilirsiniz.lcw da 5 li var diye biliyorum.
Antalya icin uzun bir pijama yeterli olacaktir.Üst kısım için aldım ama alt kısım için içine giydirmelik ne alsam bilemedim
Aynen endişe ediyor insan.aynen insan endişeleniyor, napıcağını bilemiyor. Bende kalın külotlu çorap mı alsam tayt mı alsam kararsız kaldım. tecrübeli anneler yardım edecektir :)
Yaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midiraynen insan endişeleniyor, napıcağını bilemiyor. Bende kalın külotlu çorap mı alsam tayt mı alsam kararsız kaldım. tecrübeli anneler yardım edecektir :)
Antalya icin uzun bir pijama yeterli olacaktir.
Benim kızım Ekim 11 doğumlu.
Eskişehir biraz soğuk oluyor o mevsimde
Biz hastane çıkışı giydiriyorduk.
Onlar bile biraz bol oluyor zaten bebeklere.
Çok soğuk zamanlarda külotlu çorap onun üzerine hastane çıkışı alt giydirilir
Minicik çorap giydirilir.
Biz o mevsimde hep yelek ile tuttuk bebeği.
En minik olan altlardan tek tek alabilirsiniz.lcw da 5 li var diye biliyorum.
Yaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midirNormal pijama altı patikli/patiksiz oluyor ya onlardan alırsınız. Antalya bile olsa yeni doğan bebek için hava şartlarına karşın penye yelek falan olsun. Tek atlet yani zıbın ile sıcak soğuk dengesi iyi olmayabilir.
tamamdır, teşekkür ederimAntalya icin uzun bir pijama yeterli olacaktir.
Evinizi 22 23 derecede sabitleyin, kışlık penyelerden tek kat giydirerek bütün kışı geçirebilirsiniz (atleti olmak koşuluyla). 2 3 kat giydirirseniz bebeğiniz terler ve hasta olur. Önemli olan bebeği üşütmemek değil terletmemektir. Sizin üşümediğiniz koşullarda bebek de üşümez. Bu mantıkla hareket ederek büyüttüm iki çocuğumu ve boğaz enfeksiyonu dışında hastalık geçirmeden büyüdüler. Lütfen bebeğinizi lahana gibi sarmayın, kendiniz ne giyiyorsanız onu giydirin, en fazla bir tık kalın kumaş seçinMerhabalar,
Hiç tecrübem olmadığından aklıma takıldı. Araştırdım ama tam tatmin edici cevap bulamadımAllahın izniyle kızımı ekim sonu gibi kucagima alicam. Antalyada ekim ayı cok soguk gecmiyor ama bebek icin altına ne giydirmeliyim? Ust kisim icin citcitli budy aldim ama mesela tulumun altinda bacaklari ciplak kalacak. Onun altina ne giydirebilirim? Tayt mı almaliyim simdiden tesekkur ederim cevaplar icin.
Aileden soracagım kimsem yok.
tek pijama ile kışın üşür ya, külotlu çorap ve patikli alt alcam ya da trendyolda taytlar var onlardan alırım :)Aynen endişe ediyor insan.
İnsaAllah. galiba ben külotlu çorap alcam tek pijama soğuk olur
valla cevabınız çok iyi geldi banaİlk kızım Ocak doğumlu ve soğuk bir yerde yaşıyoruz. Ev 23-24 derece oluyordu gündüz. Genelde tek çorap ve patikli alt giydiriyordum. Biraz soğuk olduğunda corapla 2 tane patikli giydiriyordum. Külotlu çorap bana bebeği sıkacak gibi geldiği için hiç giydirmedim. Evinizin durumuna göre tek kat giydirebilirsiniz o ayda. Zaten ilk zamanlar battaniyeye sarip öyle tutuluyorlar. Gazi falan olursa ayakları sıcak tutmak gerekiyor. Çorapları da çıkartıyorlar hemen o yuzden patikli altın üstüne giydiriyordum ben. Öyle olunca cikartamiyorlar
Aynen sağlıkla gelsin insaAllahtek pijama ile kışın üşür ya, külotlu çorap ve patikli alt alcam ya da trendyolda taytlar var onlardan alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?