Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebeği kışın nasıl giydirmeliyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kuzum külotlu çorap ben de istedim ama alma kullanışlı değil dediler.Ne dersin kullanışlı oluo mu

Kuzum külotlu çorap ben de istedim ama alma kullanışlı değil dediler.Ne dersin kullanışlı oluo mu
Tabiki de kullanışlı. Zaten küçücük bacakları var bebeklerin, ayağından gecirdigin an giydirmis oluyosun zaten:).
Sen boşver milleti. Birkaç tane al koy kenara. Doktora kontrole giderken + aşıya felan giderken çok lazım oluyo dışarı soğuk oluyo . Heleki sağlık merkezleri hastaneler flnda serin oluyo.herseyi düşünmek lazim:)

Bir kalın tulum yerine daha ince kat kat giydirmeniz daha sıcak tutacaktır. Sağlıkla kavuşun <3

Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..

Lahana gibi yapmayın çocuğu. :)
Ev 25-26 derede olduğunda içine zıbın üstüne uzun kollu altına küçük çorap ve patikli alt bitti. Ben içine çorap giydirmiyodum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…