Çok sorun etmeyin arkadaşlar. Zamanla alisiyorsunuz. İçgüdüsel ne giydireceginize o an karar veriyorsunuz zaten.evin derecesine göre:) kışın mutlaka kulotlucorap bulundurun . Kısa çorapların kalın olanları var onlardan bulundurun. Penye yelek yerine uykudan kalktığında örgü yelek giydirin. Çok soğuk havalarda çıtçıtlı badisini uzun kollu olanlardan giydirin. Birşey olmaz Allah'ın izniyle.
+ Bende 3. Bekliyorum hayırlısıyla:)
Tabiki de kullanışlı. Zaten küçücük bacakları var bebeklerin, ayağından gecirdigin an giydirmis oluyosun zaten:).
Sen boşver milleti. Birkaç tane al koy kenara. Doktora kontrole giderken + aşıya felan giderken çok lazım oluyo dışarı soğuk oluyo . Heleki sağlık merkezleri hastaneler flnda serin oluyo.herseyi düşünmek lazim:)
Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..
Lahana gibi yapmayın çocuğu. :)
Ev 25-26 derede olduğunda içine zıbın üstüne uzun kollu altına küçük çorap ve patikli alt bitti. Ben içine çorap giydirmiyodum gerçi