Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebeği kışın nasıl giydirmeliyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu yil kis bebek kreasyonunda ne var acaba moda renkleri bilmek lazim ya da bosver zaten konusamiyor itiraz edemez (ilk aklima bunlar geldi evet anne degilim)

Tecrübesiz olduğum için korktum birazcık ister istemez.teşekkür ederim cevabınız için.

valla cevabınız çok iyi geldi bana iki tane patikli giydirilir mi acaba diye düşünüyordum hep herhalde giydirip giydirip çıkarcam ben çocukcağızı
Ben giydiriyordum valla dışarı falan çıkarken de patikli altın üstüne tulum giydiriyordum.
İlk çocukta öyle oluyor. Ama yukarida arkadaşta yazmış genelde siz usumuyorsaniz onlar da usumuyor göğsü sıcaksa sıkıntı olmaz oradan kontrol edebilirsiniz.

herkesin verdiği cevap aklımda baya bir netleştirdi gerisini de artık yaşadıkça öğrencem inşallah çok teşekkür ederim :)

Tayt ve külotlu çorap çok fazla olur normal patiklk alt yeter yani çorap 2patikli alt üstüste şeklinde yeter bence. Benim evim soğuk oluyo ama ben de o sekil yapacam. Üstlerini örtüyoruz zaten. Ilk zamanlar yatıyolar bolca.

herkesin verdiği cevap aklımda baya bir netleştirdi gerisini de artık yaşadıkça öğrencem inşallah çok teşekkür ederim :)
Evet bebeğin ihtiyacına göre şekilleniyor bazı şeyler. Benimki sıcağı sevmezdi. Doğru düzgün yelek giymeden büyüdü mesela. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Yaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midir
40 yeter. Ek gidays gecince gecersin 50 60a anca ariniyo o zaman

iki patikli üst üste nasıl olur bilemedim. aklıma o yüzde tayt yada külotlu çorap gelmişti. Hiç yenidoğan görmediğimden biraz kafam karışıktı :)

iki patikli üst üste nasıl olur bilemedim. aklıma o yüzde tayt yada külotlu çorap gelmişti. Hiç yenidoğan görmediğimden biraz kafam karışıktı :)
Oluyo oluyo cok güzel oluyo Benim görümcem yazın ortasında bile böyle giydirdi biraz erken doğdu bebe minik diye.

Evet bebeğin ihtiyacına göre şekilleniyor bazı şeyler. Benimki sıcağı sevmezdi. Doğru düzgün yelek giymeden büyüdü mesela. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
bakalım bizimki nasıl olacak bana çekerse çok üşür amin :) Sizde sağlıkla büyütün inşallah

Yaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midir
Ben hep 40 da yıkadım.
Sonra da alışkanlık oldu şuan da 40 derece de yıkıyorum.
Ama bebek için granül detarjan ile 40 derece de yikarsan bence iyi olur.
Birde bizim doktor bir arkadaşımız çamaşır yıkandıktan sonra bir kez daha durularsaniz(ikinci sıkma işlemi) çok iyi olur demişti.isterseniz öyle yapın.

Kasımda doğum yaptım, üstüne çoğu zaman uzun kollu zıbın artı uzun kollu üst veya tulum, altına da ayaklı pijamanın içine tayt türü ince bir kat daha ve çorap giydirdim. Ocak şubat soğuğunda da ayriyeten örgü yelek ve patikli durdu hep. Evinizin sıcaklığına göre değişir tabi bu durum. 21-22 derecede bu şekilde giydiriyordum

evimizi klima ile ısıtıyoruz. çok soğuk değil.
Sizin giydirdiğiniz gibi giydircem Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…