Tecrübesiz olduğum için korktum birazcık ister istemez.teşekkür ederim cevabınız için.Evinizi 22 23 derecede sabitleyin, kışlık penyelerden tek kat giydirerek bütün kışı geçirebilirsiniz (atleti olmak koşuluyla). 2 3 kat giydirirseniz bebeğiniz terler ve hasta olur. Önemli olan bebeği üşütmemek değil terletmemektir. Sizin üşümediğiniz koşullarda bebek de üşümez. Bu mantıkla hareket ederek büyüttüm iki çocuğumu ve boğaz enfeksiyonu dışında hastalık geçirmeden büyüdüler. Lütfen bebeğinizi lahana gibi sarmayın, kendiniz ne giyiyorsanız onu giydirin, en fazla bir tık kalın kumaş seçin
niye böyle bir şey yazma gereği duydunuz anlamadım.Bu yil kis bebek kreasyonunda ne var acaba moda renkleri bilmek lazim ya da bosver zaten konusamiyor itiraz edemez (ilk aklima bunlar geldievet anne degilim)
amin inşallah. bütün hamileler sağlıkla kucaklarına alır :)Aynen sağlıkla gelsin insaAllah
Amin aminamin inşallah. bütün hamileler sağlıkla kucaklarına alır :)
Ben giydiriyordum vallavalla cevabınız çok iyi geldi banaiki tane patikli giydirilir mi acaba diye düşünüyordum hep herhalde giydirip giydirip çıkarcam ben çocukcağızı
niye beni bozdunuz bende bunu anlamadim orada gulumsemeniz gerekiyordu konusma tarzim bu.. espri gibi dusununniye böyle bir şey yazma gereği duydunuz anlamadım.
herkesin verdiği cevap aklımda baya bir netleştirdiBen giydiriyordum valladışarı falan çıkarken de patikli altın üstüne tulum giydiriyordum.
İlk çocukta öyle oluyor.Ama yukarida arkadaşta yazmış genelde siz usumuyorsaniz onlar da usumuyor göğsü sıcaksa sıkıntı olmaz oradan kontrol edebilirsiniz.
Anneeemm bebek kreasyonu değişmiyo neyse kiBu yil kis bebek kreasyonunda ne var acaba moda renkleri bilmek lazim ya da bosver zaten konusamiyor itiraz edemez (ilk aklima bunlar geldievet anne degilim)
Evet bebeğin ihtiyacına göre şekilleniyor bazı şeyler. Benimki sıcağı sevmezdi. Doğru düzgün yelek giymeden büyüdü mesela. Sağlıkla alın kucağınıza inşallahherkesin verdiği cevap aklımda baya bir netleştirdigerisini de artık yaşadıkça öğrencem inşallah çok teşekkür ederim :)
40 yeter. Ek gidays gecince gecersin 50 60a anca ariniyo o zamanYaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midir
iki patikli üst üste nasıl olur bilemedim. aklıma o yüzde tayt yada külotlu çorap gelmişti. Hiç yenidoğan görmediğimden biraz kafam karışıktı :)Tayt ve külotlu çorap çok fazla olur normal patiklk alt yeter yani çorap 2patikli alt üstüste şeklinde yeter bence. Benim evim soğuk oluyo ama ben de o sekil yapacam. Üstlerini örtüyoruz zaten. Ilk zamanlar yatıyolar bolca.
Oluyo oluyo cok güzel oluyoiki patikli üst üste nasıl olur bilemedim. aklıma o yüzde tayt yada külotlu çorap gelmişti. Hiç yenidoğan görmediğimden biraz kafam karışıktı :)
Bi de taytta çorapta elastanlar var minikken bence çok doğru değil.Oluyo oluyo cok güzel oluyoBenim görümcem yazın ortasında bile böyle giydirdi biraz erken doğdu bebe minik diye.
bakalım bizimki nasıl olacak bana çekerse çok üşürEvet bebeğin ihtiyacına göre şekilleniyor bazı şeyler. Benimki sıcağı sevmezdi. Doğru düzgün yelek giymeden büyüdü mesela. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
baktım üşüyor iki patikli giydiricem anlaşıldıBi de taytta çorapta elastanlar var minikken bence çok doğru değil.
Ben hep 40 da yıkadım.Yaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midir
evimizi klima ile ısıtıyoruz. çok soğuk değil.Kasımda doğum yaptım, üstüne çoğu zaman uzun kollu zıbın artı uzun kollu üst veya tulum, altına da ayaklı pijamanın içine tayt türü ince bir kat daha ve çorap giydirdim. Ocak şubat soğuğunda da ayriyeten örgü yelek ve patikli durdu hep. Evinizin sıcaklığına göre değişir tabi bu durum. 21-22 derecede bu şekilde giydiriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?