Teşekkür ederim ben durunun sabun matik olanı aldım onunla yıkayacam. O zaman bidaha durulamaya alayımBen hep 40 da yıkadım.
Sonra da alışkanlık oldu şuan da 40 derece de yıkıyorum.
Ama bebek için granül detarjan ile 40 derece de yikarsan bence iyi olur.
Birde bizim doktor bir arkadaşımız çamaşır yıkandıktan sonra bir kez daha durularsaniz(ikinci sıkma işlemi) çok iyi olur demişti.isterseniz öyle yapın.
Yaaa öyle tabi lekeler olunca40 yeter. Ek gidays gecince gecersin 50 60a anca ariniyo o zaman
Doktor tavsiye ediyor.hatta cildi hassas yetişkinler içinde ikinci durulama öneriliyorTeşekkür ederim ben durunun sabun matik olanı aldım onunla yıkayacam. O zaman bidaha durulamaya alayım
Amin Allah razı olsun.Doktor tavsiye ediyor.hatta cildi hassas yetişkinler içinde ikinci durulama öneriliyor
Ek gıdaya geçince o granül detarjanlae güzel çıkartıyormus kardeşim çok memnun kaldı.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midir
Çok teşekkür ederim 40 da yıkamama rağmen hepsi el kadar kaldıBence 40 yeter ütüleyeceğiz zaten bol buharlı. Ağız mendilleri sıcak yıkansbilir belki. Diğerlerinin rengi solar çeker 60 da.
Bebek kilotlu çorapları oluyor ben ogluma almıştım onları giydirdim tulum içindenÇok teşekkür ederim. Yelek felan aldım. Üst kısımda sıkıntı yokta alt kısmı napsam bilememiştim :)
Hadi yaaÇok teşekkür ederim 40 da yıkamama rağmen hepsi el kadar kaldı
Çok teşekkür ederim 40 da yıkamama rağmen hepsi el kadar kaldı
Bikaç parçasını fulladan aldım diğer kıyafetlerini de normal bir bebek mağazasından aldım bikaç ay giydirecem sonra olmicak dedim normal alayım ilk kıyafetlerini dedim. Hepsi de çekti yaniYa üzüldüm, ben de yıkayacağım yıkama talimatında 30 yazıyor ama 30 da temizlenmiyor gibi geliyor bana. Nerden almıştınız hangi marka çekenler.
Ütülemedim daha beyazlar kurudu renklileri serecem şimdi ütüden sonra açılırsa haber ederimHadi yaaütüleyince açılmadı mı
Nerden aldınız acaba öğrwnebilir miyim kimisi dar olur kan dolasımını etkiler dedi bende bi durdum öyle düşününce gerçekten öyle olur. Ama bebekler içğn varsa hassastır diye düşündümBebek kilotlu çorapları oluyor ben ogluma almıştım onları giydirdim tulum içinden
Burada bebek ürünleri satan bi yerden aldım beden olarak 1 beden büyük alırsanız sıkma durumu olmaz boyu uzun gelebilir ama zaten kucakta olan bi bebek yürüme durumu olmadıgı için bişey olmaz öncelik şık görünmesi değil üşümemesi sonuçta bizde hiç öyle sıkma durumu olmadıNerden aldınız acaba öğrwnebilir miyim kimisi dar olur kan dolasımını etkiler dedi bende bi durdum öyle düşününce gerçekten öyle olur. Ama bebekler içğn varsa hassastır diye düşündüm
Aynen konfor önemli dğl teşekkür ederim öyle yaparım bendeBurada bebek ürünleri satan bi yerden aldım beden olarak 1 beden büyük alırsanız sıkma durumu olmaz boyu uzun gelebilir ama zaten kucakta olan bi bebek yürüme durumu olmadıgı için bişey olmaz öncelik şık görünmesi değil üşümemesi sonuçta bizde hiç öyle sıkma durumu olmadı
Lcw da tek altlar çok varAynen bende Ekim ilk haftasında doğuracam nasip olursa Uşak da ekimde çok soğuk dğl 2 hastane çıkısı 4 5 tane pijama takımı aldım tulum falan ben altına külotlu çorap almayı düşünüyorum nereye baktıysam altta giydirecek pijama bulamadım tabi 5 adet de pijama aldım baya fazla aldom ama bende de takıldı orası
Teşekkür ederim bakayım oraya daLcw da tek altlar çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?