Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebeği kışın nasıl giydirmeliyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Teşekkür ederim ben durunun sabun matik olanı aldım onunla yıkayacam. O zaman bidaha durulamaya alayım

Teşekkür ederim ben durunun sabun matik olanı aldım onunla yıkayacam. O zaman bidaha durulamaya alayım
Doktor tavsiye ediyor.hatta cildi hassas yetişkinler içinde ikinci durulama öneriliyor
Ek gıdaya geçince o granül detarjanlae güzel çıkartıyormus kardeşim çok memnun kaldı.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Amin Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim

Yaaa bir de ben şuan bebeğin beyaz ve renklilerini ayıkladım yıkayacagım tecrübeli anneler sizce beyazları 60 da yıkamalı mıyım çok yıptanırlar mı acaba yoksa her ikisi için 40 derece yeterli midir

Bence 40 yeter ütüleyeceğiz zaten bol buharlı. Ağız mendilleri sıcak yıkansbilir belki. Diğerlerinin rengi solar çeker 60 da.

Evin sicakligi güneş görüp gormemesi bile etkili giyim konusunda bebekler için aynı bölgedeki farklı konumdaki evde bile farklı giydirilebilir ...

Sıcak bir bölge için uzun kollu takımlar yeterli olacaktır (kış için) uzun ve sıfır kollu çıtçıtlı body muhakkak olsun ...

Soğuk olduğu zamanlarda alta giydirigin uzun kollu atlet ile üstüne giydirdigin takim kurtarabilir soğuktan ...

Bir bebeğin üşüdugu burnundan ve ellerinden belli olur ...

Giydirdiginizde emin olamıyorsanız bunlara dikkat edebilirsiniz....

Ama bebekler aşırı sıcakta da mutlu olamaz ...

Terlememesine özen gösterin ..terler ise muhakkak üstünü değiştirin ..hava sıcaklığına güvenip cereyanda bırakmayın ...

Şimdiden hayırlı doğumlar

Ya üzüldüm, ben de yıkayacağım yıkama talimatında 30 yazıyor ama 30 da temizlenmiyor gibi geliyor bana. Nerden almıştınız hangi marka çekenler.
Bikaç parçasını fulladan aldım diğer kıyafetlerini de normal bir bebek mağazasından aldım bikaç ay giydirecem sonra olmicak dedim normal alayım ilk kıyafetlerini dedim. Hepsi de çekti yani ya pamuklar ya çekiyor illa

Bebek kilotlu çorapları oluyor ben ogluma almıştım onları giydirdim tulum içinden
Nerden aldınız acaba öğrwnebilir miyim kimisi dar olur kan dolasımını etkiler dedi bende bi durdum öyle düşününce gerçekten öyle olur. Ama bebekler içğn varsa hassastır diye düşündüm

Nerden aldınız acaba öğrwnebilir miyim kimisi dar olur kan dolasımını etkiler dedi bende bi durdum öyle düşününce gerçekten öyle olur. Ama bebekler içğn varsa hassastır diye düşündüm
Burada bebek ürünleri satan bi yerden aldım beden olarak 1 beden büyük alırsanız sıkma durumu olmaz boyu uzun gelebilir ama zaten kucakta olan bi bebek yürüme durumu olmadıgı için bişey olmaz öncelik şık görünmesi değil üşümemesi sonuçta bizde hiç öyle sıkma durumu olmadı

Yeğenim martta doğdu annemler altına patikli alt giydirip üzerine de başka bir alt giydirirlerdi

Aynen konfor önemli dğl teşekkür ederim öyle yaparım bende

Lcw da tek altlar çok var

Ben içe giydirmek icin 8 tane 0-3 ay, 8 tane 3-6 ay organik badi ve corapsiz pantolon aldim. Markasi kiti kate. Cok takmistim bir ara ne giydirecegim, nasil, kac kat giydirecegim diye ama cozumu boyle buldum kendimce.
Bunlarin uzerine de tulum, battaniye, ayagina corap vs. Yeter sanirim

Yine kitikate'nin organik külotlu çoraplari var onlardan da aldim 2-3 tane ama bence minicik bebege giydirip cikartmak eziyet olur.

Çok sorun etmeyin arkadaşlar. Zamanla alisiyorsunuz. İçgüdüsel ne giydireceginize o an karar veriyorsunuz zaten.evin derecesine göre:) kışın mutlaka kulotlucorap bulundurun . Kısa çorapların kalın olanları var onlardan bulundurun. Penye yelek yerine uykudan kalktığında örgü yelek giydirin. Çok soğuk havalarda çıtçıtlı badisini uzun kollu olanlardan giydirin. Birşey olmaz Allah'ın izniyle.
+ Bende 3. Bekliyorum hayırlısıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…