Bebek İkinci El Yenilendi, çocuk takip saati eklendi.

Woman_212

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
1.946
99
648
42
Eki Görüntüle 1973998 14-14 yaş 10 yaş beyaz ve kahverengi sıfır pantolonlar,kaliteli yumurcsk ürünleri Gps li çocuk ve yaşlı takip cihazı, an ve an takip edilebilir, çocukların okulda kullanabileceği saat görünümündeki akıllı telefon.Saat tek bir tuşla arama yapar, yada sesli mesaj atar.Çocuğunuzun hangi güzergahları kullandığını , ne kadar yürüdüğünü,kaç adım attığını rapor eder..İstediğinizde Ortam dinleme cihazı haline gelir.Çocuğunuzu sadece sizin izin verdiğiniz numaralar arayabilir.Saat sizin belirlediğiniz alan dışına çıktığında sizi mesajla bilgilendirir..Çocuk okul servisindeyken , servisin hızını görebilir, hangi yollardan geçtiğini izleyebilirsiniz.Saat sarjı azaldığında yine kısa mesajla size bilgi gelir.200 tl 15 tl orjinal polo 5 tl gömlek 5 tl boyner kazak 10 tl takım içlik tchibo marka 5tlEki Görüntüle 1889964 10 tlEki Görüntüle 1869955 5 tlEki Görüntüle 1869956 takım 5 tlEki Görüntüle 1869953 5 tl 33 numara lacivert bot, sayılı giyildi, 20 tl

Eklentiler

• IMG_1349.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 489
  • IMG_1709.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 476
  • IMG_1969.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 194
  • IMG_2301.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Fenerbahçeli ve spidermanlı takımların üst alt boy ölçüsünü alabilir miyim? Kalıplar farklı olabiliyor malum:). Uygun olursa talibim.

Canim en boy ölçüsü ekledim.haber bekliyorum
Kusura bakmayın, yerleşme telaşı içindeyim. Ölçülerin biri küçük, diğeri sınırda. Çok beğenmiştim oysa
Kısmet başka sefere inşallah. Size iyi satışlar dilerim...

Kusura bakmayın, yerleşme telaşı içindeyim. Ölçülerin biri küçük, diğeri sınırda. Çok beğenmiştim oysa
Kısmet başka sefere inşallah. Size iyi satışlar dilerim...
Canim ölçüler belirttigim yaşla tam.daha büyük ölçüler için sizin 10 yaş ve üstü aramanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…