- Konu Sahibi efenihanefe
-
ödemeyi yaptım canım işlem gerçekleşti yazdı ama eft olduğu için geçtimi yarınmı geçer bilemedim bana bir haber verirsen sevinirim
Gömlek satildi elbise duruyor canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elbise nekadardı,
ben 42 yim, biraz basenliyim
hatta bariz basenliyim, olurmu dersin ?
kargo nekadar , kime ait ?
bi aydınlatsan beni
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1134004&d=1401271801 kaç numara takas yaparmısınız ?
siyah ayakkabı kaç numara takaslık olurmu yukardaki leopar sandalet kaç numara acabaNe alirsan 15 TL adidas orjinaldir Polaris sifir hic kullanilmadi erkek tisortlerde hic kullanilmadi yikandi dolapta bekledi buyrun
siyah ayakkabı kaç numara takaslık olurmu yukardaki leopar sandalet kaç numara acaba
canm o satildi kalanlar son sayfada guncelledim bakabilirsin
leo sandalet bej stiletto ve polaris ayakkabı kullanılma durumları numaraları ve fiyatları nedir acaba toplu alımda
leo sandalet bej stiletto ve polaris ayakkabı kullanılma durumları numaraları ve fiyatları nedir acaba toplu alımda
resim eklemeyi unutmusum
ben 37 giyiyorum. Stiletto sanırım bana uyar. Ama polarisinde yandan bir resmini görmek isterim. Ayrıca leo tayt ve tişörtlü bir takım gördüm önceki sayfalarda o ikisinin bedeni nedir.
Brncede canm polarisle stiletto uyar sana resmi ekledim birde o takim satildi maalesef dusunursrn 10 tlliklerin içinde lacivertli beyaz kirmizili ayakkabı var oda 37 no düşünürsen canm
canım sen elinde kalanalrı ayakkabı(37 olanlar) güzel şık elbise bluz vs olarak bir şuraya koysana:)işteyim de sayfa sayfa gerilere dönüp hangisi satılmış bakmak vakit alıyor şöyle topluca göreyim. üst benim 38 bu arada. öyle olanlara bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?