Yer Gök Aşk Fox Tv

Birkaç dizi izliyorum, artık benim adamda bu diziyi izletmiyor. Fragmanlardan takip etmeye çalışıyorum.

ya su Havvanin mimikleri beni delirtiyor, cok yapmacik, soylemeden duramadim, suan izliyorum daa

Allah'ım Havva'nın babası nasıl gurursuz bir insan ya, daha akşama istemeye gelcekler, gitti Yusuf'tan dükkan istedi, bi de üzerime yap dedi
Hamiyet hanımdan da korkulur, hele o keskin bakışlarıYedi bitirdi kızı bakışlarıyla, Havva'da "beni bağrına bastı" diyor safım
Yalnız bu bölümde Havva'ya biraz gıcık oldum, nasılsa Hamiyet ödicek elbiselerin parasını diye, aldı da aldı...Toprak'ı orta takdir ettim..
Haftaya yine bir şekilde Cüneyt'in ailesini de savuşturur kapıdan..O yapamazsa ortağı yapar

Son düzenleme:
Artık Havva'nın da iyi özelliklerini ortaya çıkarsınlar yaa,
İyice kötü gösteriyorlar kızı.
Yoksa bu kızın hiç iyi huyu yok da biz mi öyle görüyoruz?
Yusuf'un Havva'yla olmasını istiyodum ama o da azcık akıllı olsun canım...

evet havva kurtuluyormuş .teyzesi sayesinde.teyzede bunun karşılıgında yigitin durumu için tehtit etmiş havvayı .ya onları kavuşturursun yada herşeyi yusufa anlatırım demiş.hamiyet evlilik sözleçmesi imzalattıracakmışşş

Son düzenleme:
kaymakam munevveri yeni eve ilk cagirdiginda anlamistim

munevvere tecavuz etti

ayy ne korkunc bir adam

hamiyet hnm da evlilik sozlesmesini uzatti havva ya

ne yapacak acep

topragin is buldugu adam

yasli amasapik gibi geldi bana

ayy neler olacak acaba munevvere cok uzuldum

halbuki saf abisine soylese

is bukadar cigrindan cikmayacakti

psikopatin elinde oyuncak oldu

Ben bu bölümü çok beğendim yaaa Münevver'in arkadaşına gıcık oldum ,resmen ayarttı çocuğu yılan

Ben bu bölümü çok beğendim yaaa Münevver'in arkadaşına gıcık oldum ,resmen ayarttı çocuğu yılan
Ay sorma ya ne yılan bir kızmış, hep bu anı hayal ettim diyor bi de
Havva'nın babası iyice sinirimi bozuyor ya deli ediyor beni.

Kaymakam Yiğit dövdü Münevveri deyince kalbim sıkıştı daha fazla izleyemedim Münevverin arkadaşı da tam arkadaşmış yaniiii

Herkezden beklerdim de Selma'dan beklemezdim kız dünden razıymış resmen ihanet etti yaa Münevvere..

Ama Münevver'ede çok sinir oldum anlat artık yha senin ailen Nevşehirin en varlıklı ailelerinden kim ne yapabilir ki Yiğit'e,ztn Uygar Yiğit'e bişey yapana kadar Yusuf gider Uygar'ın ağzını burnunu dağıtır..:)

kızlar
Diziden diziye 'karakter' transferi!..
'Yer Gök Aşk' dizisinde evin süt annesi rolündeki Toprak (Selen Soyder) senaryo gereği 'Lale Devri' dizisine dizideki karakteriyle birlikte geçecek.
Yani Toprak artık Lale Devri dizisinde Çınar’ın (Tolgahan Sayışman) bebeğine bakmak için Kayseri’den İstanbul’a gelerek yalıda yaşamaya başlayacak. Lale Devri dizisi kısa bir süreliğine Yer Gök Aşk dizisinin içine girmiş olacak. Böylece, izleyiciler beğeniyle izledikleri dizideki karakteri yine beğeniyle izledikleri diğer dizide görebilecekler.

Her iki dizinin birlikte gelişen senaryosuna göre olaylar şöyle ilerleyecek; Lale Devri’nde Kayseri’nin ileri gelen ailelerinden Ilgazlarla, Yer Gök Aşk’taki Hancıoğlu ailesi akrabadır. Yusuf ve Havva’nın nişan töreni için Kayseri’ye giden Ilgaz ailesi Toprak’ı İstanbul’a getirmeye karar verir. Bu karar Toprak’ın da ilgisini çekecektir. Çünkü Yusuf’tan hala hoşlanan Toprak Yusuf ile Havva’nın nişanlanmasından sonra konakta kalmak istememektedir.

Ohaa napmışlar öyle ya yok artık.

buda ne yahu, corba gibi... cok cok sacma olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…