Yer Gök Aşk Fox Tv

Ne dicek canım tam orda bitirdiler bölümü İşin yoksa pazartesiyi bekle dur
Ama azin'e katılıyorum bence de Toprak Havva gibi fedakarlık yapamaz

anladım bende sizin gibi düşünüyorum
toprak havvanın yaptığı fedakarlığı yapmayacak
asıl saf havva bence toprak değil

kızlar ben havvayla toprak birbirine girer sanıyodum ama havva toprak için aşkından vazgeçti,bu kadar fedakar görünmüyodu kız,bence havva yusufu sonuna kadar hakediyor.

toprak saf falan ama kocasından sonra gördüğü 2. erkek yusuf,bu kadar çabuk aşık olmamalıydı,evli bir kadınken bile yusufu beğeniyordu,eğer yusuf toprağa aşık olsaydı ve toprak bunun farkında olmasaydı,o zaman masum olurdu gözümde.

Geçen hafta izleyemedim dün de tekrarın birazını yakladım.
Toprağa sinir oluyorum,bu kız hiç de masum gelmiyor bana.
Sadece kendisini,kendi sorunlarını düşünüyor.
Herkes etrafında pervane o bir kere sormuyor ablasını,ailesini.
Demek öğrendi Havva'ya evlenme teklif ettiğini ve hala Yusuf Bey diye yakınlaşıyo öyle mi?
Havva çok masum davranmadı tamam ama son zamanlarda gerçekten aşık oldu,teyzesinin oyunlarına da katılmak istemiyordu artık.İçinden geldiği gbi davranıyordu.
Cüneytle de bırakır zaten diye nişanlandı ama pek öyle olmayacak galiba.Başına bela aldı.

keske bırı kısa ozet gecse bu haftayı((

Toprak Yusuf'un Havva'ya evlililik teklifi ettiğini, Havva'nın da bunu reddettiğini öğrenince kendi kendine düşündü ve kendisi yüzünden olduğunu anladı.Havva İstanbul otobüsüne binmişken Yusuf'un şöförü yardımı ile Havva'nın otobüsünü yakaladılar ve otobüsü durdurdular.Havva'ya Yusuf'a aşık olmadığını, ona minnet duyduğunu anlattı ama Havva yemedi "bana ilk kez yalan söylüyorsun ablacım, ama onu da beceremiyorsun" dedi bindi gitti İstanbul'a.Amcası ve yengesini de gördük, yengesi biraz uyuz çıktı ve Havva'ya "bekarsın buralarda tek başına olmaz seni evlendirelim" deyince Havva da Cüneyt'in nişan yüzüğünü parmağına takmak zorunda kaldı, "ben zaten nişanlıyım yenge" dedi.
Bu arada Toprak Yusuf'a Havva'nın neden evlenme teklifini reddettiğini anlattı.Bunu duyan Yusuf hemen sen atla arabana git Bu arada Toprak'ın üzüntüden sütü de kesildi.
Sonra Yusuf Havva'yı buldu onla konuştu ve yeniden evlenme teklif etti.Havva tam gevşemiş kabul edecekken Yusuf yüzüğü gördü "Havva bu yüzük ne" dedi ve orda bitti
Yusuf'un kardeşi de annesinden aldığı destek ile nişanlısından ayrılmak için kaymakam ile buluştu "yapamıyorum, ayrılalım" dediği gibi kaymakamdan yüzüne dümsüğü yedi

Bu hafta ki yorumuma gelince; Toprak kendiyle çelişse de gerçekleri anlatmasına çok sevindim..En azından şeytana yenik düşmedi
Haftaya da Havva yüzük için "yengemler evlendirelim diye baskı yapınca bunu alıp takmak zorunda kaldım beni nişanlı biliyorlar" der ve o işten de yırtar, bugüne kadar hangi durumlardan yırtmadı ki

aaa yusuf havvanın yanına geldi mi çok sevindim
diziyi tam izleyemedim
umarım yüzük sorun olmaz barışırlar yaa:97:
açıkcası topraktan bunu beklemiyordum o da hayırlı çıktı

Ben bu dizi de en çok yusufa sinir oluyorum
Bu ne ya ortada tek bir erkek var 2 kızkardeşde ona aşık
Toprak her haliyle deli ediyor beni
Bide artık Havvaya yalan söyletmesinler , sonunda yalanları için terketmesin Yusuf onu..

yusufun aklı kalbi havvadaysa, neden münevverin nişanında baştan aşağı toprağı süzdüü anlamıyorummm hala aklım o sahnede havva gibi duygusunu bu kadar yansıtabilen bir oyuncuya , yusuf gibi bu kadar donuk ve beceriksiz mimiksiz bir oyuncuyu eş yapmak , bu dizinin yönetmeninin en büyük hatasıdır.. bunu bilir bunu söylerimmm aynı durum Lale Devrindede oldu emina gibi rol yapma fukarası bir kızı tutup başrole koydular, nollldu sonuç ortada, dizi bitiyorrrr

haftaya şu yüzük meselesinden havva yırtacaktır kesinnn, ama bakalım cüneytin gazabından , yusufun annesinin lanetinden nasıl kurtulacak işte onu bilmiyorummm

fragmanı görmüşsünüzdür mtlaka kızlar havva-yusuf cephesindeki olaylar benimbile ayaklarımı yerden kesti çok güzel çok romantik herşey yaaa toprağa daafferimdedimo cadı teyzenin doldurmalarına gelmiyor fragmanda ablamla yusufun arasındaki karaçalı olmayacam diyordu.münevver allahım bi insan böyle salak olurmu :26: yumruğu yedi adam uçuruma getirmiş atacam diye kjorkutuyor daha eve almış yemek yiyorlar neyseki yusuf bu yüzünün hali ne mosmor diye soruyorda biraz kaymakam tırsıyor gibi durdu.ama münevver söylemez kesin :18: kapıya çarptım abi der neyse bu akşam izlicez bakalım topiğe yazalım kızlar ya

öptüm hepiciğinizi

benim su dikkatimi cekti sizlerde fark etmissinizdir.kaymakam tokadi sola vurdu munevverin...hastanede yigitin annesi kadin sorunca sagdaydi...eve geldi munevver annesine gostermemek icin kapatici ile kapatirken yine sagdaydi...fakat yusuflarin yanina ciktiginda nasil olduysa yine sol tarafa gecmisti morluk....hehehee biraz dikkat lutfen...ben pek oyle dikkat etmememe ragmen anladim yahu...ayyy su kaymakam canii resmen...

yusufa soylese keske firsat dogmusken...havva ile yusuf iyi de.su amca oglu bozacak isi mendebur suratli mehmet...

bide havva nekadar rahat.cuneyte ne diyecek acaba...

haftayi merakla bekliyorum...

o benimde dikkatimi çekti bide hatırlarsan geçen haftaki bölümdüsanırım münevverin yine kaymakamla arabada bi sahnesi vardı gözünün birinde mavi far vardı diğerinde toprak rengi acayip koptum izliyoruz beğeniyoruz ama böyle komik hatalar yapmalarıda diziyi hafifletiyor yanee

yumruk meselesinde de eminim münevver bi yalan uydurur abicimkapıya çarptım der

havva teyzeyle başa çıkamayacağını bile bile ucuz kahramanlık yapıyor

havvayla yusuf gerçekte sevgili old için aşk sahnelerini rahat rahat yaymışlar diziye her dakka muck muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…