Yer Gök Aşk Fox Tv

bende çok sinir oldum ya çok saçmalamışlar yani toprağın lale devrinde işi ne ya
zaten münevvere sinir oluyorum izlemek gelmiyo içimden şimdi bide toprak gitçek hiç bişeye benzemicek dizi:95::96:

iki sevgili toprağı lale devrinde barındırmaz toprağa da yol görünür yakında ya da komple diziye yol görünür

cidden mi çok saçma olur böyle yaaa

Son düzenleme:
Çok şükür Münevver şu bantlı ağzını açtıda konuşabildi.Ama tam Yiğit Münevverle konuşurken Selmanın gelmesi yok mu,önce insan arkadaşına geçmiş olsun der hemen koştu Yiğit'in kollarına valla Yiğit nasıl çıkcak bu işin içinden çok merak ediyorum.Bu durumda Münevverin kızmaya hakkı yok bence kimin yüzünden selmayla birlikte oldu ki Yiğit'e herşeyi anlatsaydı yok ben uygar'a aşık oldum yok çok seviyom yok evlencem diye diye töbe ya:))

dünki bölüm cok güzeldi, son sahneler haric.
selmaya acaip sinir oldum.
orda yusuf var münevver var.
kimseyi görmeden direk yigite gidip sariliyor
bu kiz yusufa yanik degil miydi ya? melül melük bakiyodu ona?
hem ne olursa olsun münevver senin arkadasin, eski sevgilisine onun gözünün önünde
nasil sarilirsin?

havva cok tatliydi bu hafta.
teyze her zaman ki formunda, kötü mötü ama seviyorum kadini

arkadaşlar birşeyi ço merak ediyorum , geçmişi şöyle bir okudum ama bulamadım. toprakın baktığı bebek yusufun nu? yusuf daha önce evliymiymiş? eğer onunsa pek de ilgilendiği yok bebekle,anlayamadım gitti....
cevaplandırırsanınız pek sevineceğim....

yusuf evli degildi ama sevgilisi hamileydi, dogumda öldü sonra.
DNA testi yaptirdilar, bebek yusufun degilmis.
ama bunu yusuf bilmiyor, cünkü test sonucu havvanin eline gecti.
gercegi ögrenirse bebegi konakta barindirmaz, topraga gerek kalmaz bende yusufu tavlamak icin konaga gelemem diye test sonucunu degistirdi...

Kızlar 25.Bölüm özeti çıktı:

Sultan, yeni ortağı hamiyet’in planını öğrendiğinde şok olacaktır. Hamiyet’in istediği bilgiyi sağlarsa başının belaya gireceginden emin olan Sultan, Hamiyet’i oyalamak için başka numaralar yapmak zorunda kalır. Hamiyet’in arkası gelmez istekleri karşısında şok olan Havva, gururu elden bırakmaz ve hiçbir konuda hayır demez. Havva çaresiz teyzesinden yardım isteyecektir. Sultan, Havva’nın oltaya geldigini Hamiyet’e müjdeler, ama evdeki hesap çarşıya uymaz.

Mehmet ve Havva’nın davranışlarından şüphelenen adil sonunda Havva’nın Yusuf’la nişanlanacağını öğrenir. Arkadaşına yapılan yanlışı kabul edemeyen adil saatli bir bomba gibi patlayacağı anı beklemektedir.

Havva tam teyzesinin kazdığı kuyuya düşerken elinden babası tutacaktır. Remzi nişan parasını bulup kızına verir ancak nereden buldugunu söylemez. Yusuf ve Havva nişan için alışveriş yaparlarken Hamiyet sonunda istediği bilgiye kavuşur. Havva’yı zor günler beklemektedir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…