Yer Gök Aşk Fox Tv

Güzel bir bölümdü, üzüldüm Havva'ya ama içini bir korku kapladı haliyle. Hele teyzesi,amca oğlu, cüneyt hiç rahat bırakmaycak artık. Havva teyzesini göndereceğini söylememeliydi. Neyse çok uzatmayayım hareketli bölümler bizi bekliyor :)
Bu arada geliliğini hiç ama hiç yakıştıramadım,çok basitti. Havva çok güzel bir kız ve ona yakışacak çok güzel gelinlikler bulabilirlerdi...

Son düzenleme:
ben toprağı hiç sevmiyorum yaa.çok sinsi biri kadının çocuğu ölüyo kocası aldatıyo sütü kesilmiyoda yusuf havvaya gitti die sütü kesiliyo ne saçma

ben toprağı hiç sevmiyorum yaa.çok sinsi biri kadının çocuğu ölüyo kocası aldatıyo sütü kesilmiyoda yusuf havvaya gitti die sütü kesiliyo ne saçma

bir kadının kendi gururunu, ailesini ayaklar altına alıp, bu kadar gülünç hayallere kapılması çok acıklı.. toprak o hallerdeyken ben onun yerine utanıyorum kadınlığımdan.

aynen yaa saçını yonacam onun ya nasıl sesi çıkmaya başladı bu akşam ki bölümün fragmanında gördüm sessizliği gitmiş ablası onun için fedakarlık yaptı ama ona bak ya uyuz kız

ay şu toprak ne uyuz mıymıntı ya sinir oluyorum sinsi şeytan

ayy nedense son bölümlerde havva gözüme çok çirkin geliyor hele o "gelinlik" neydi öyle ya şok geçirdim resmen
havva ile yusufun aşk sahnelerinde hiç şöyle :97::97: olmuyorum. bir kere başladım diziye konusu sardı diye izliyorum işte... havva bence o mıymıntı yusufu mıymıntı toprağa bıraksın. amca oğlunu alsın adamda hiç değilse oyunculuk var bi ekşın var . put gibi bakmıyor yusuf gibi
havva sanki evin hanımı olduda , teyzesine posta koydu öldüm gülmekten
allahım bu dizide nedense kötülerden başka kimseyi sevmiyorum
number one benim için teyze ve amcaoğludur
onlar aşk yaşasın , çokk daha süper olur dizi

Şu toprakta çocuğu öldüğü zaman kocasına hesap soramadı mıymıntılığından şimdi kalkmış ablasına hesap soruyor tehtit ediyor yazık

Şu toprakta çocuğu öldüğü zaman kocasına hesap soramadı mıymıntılığından şimdi kalkmış ablasına hesap soruyor tehtit ediyor yazık

hiç sorma cnm yha,ama Havva'ya da çok üzüldüm tam hayallerine yaklaşmışken olmadı,bence herşeyi Toprak'a anlatmalı ama dinler mi inanır mı orasını bilemicem..

Son düzenleme:
aman aman vicdanı varmış toprak hanımın... sinirden başıma ağrılar girdi şu teyze ve toprak yüzünden ya deliricem.. yusuf beyin yüzüne nasıl bakarmış offffff sen kimsin yaaa kimsinn ...

ama yusuf çok tatlı onu görünce sinirim geçiyor

al benden de o kadar o toprağı alıp bağlayıp iyice dvmek istiyorum insan bu kadarda olmaz ya dürüstüm diye geçiniyor çıkıp bende yusufu seviyorum gözümün önünde bacımla olmasına gözüm göönlüm tahammül etmiyor demiyor ama dürüstüm ayaklarına yatıyor yaaa sabırr

hamiyet hanımda teyzeye iyi dedi benim senin aklına ihtiyacım yok diye ohh içimin yağları eridi

o münevvere de hiç bişey demiyorum

arkadaslar bu aksamki bolumde neler oldu bana anlatabilirmisiniz.kayinvalidem bizdeydi sohbet ederken pek bakamadim.sadece munevver cikiyordu biyerden kaymakam aldi arabasina kiziyordu.bide toprak salagi hapishaneye gitmisti cuneyti gormeye.teyze havvanin evine gitmisti.bide havva babasina topraki ikna etmeliyiz diyordu.cuneytte mehmetten yardim istedi onu gordum okadar.hakkaten hic seyredememisim ya...bu seyrettiklerimde de neler konustular bakmadim.olaya fransiz kaldim

çocuğu ölünce sütü kesilmiyorda nasıl yusuf ablasına gidince sütü kesiliyor saçma

Havva nasıl karartmış gözünü yaa İntihar numarası yapacak dedim, gerçekten itti taşı, tut ki Toprak şoka girdi orda kurtaramadı onu, ne yapacak Havva hanım Ama bu numara da işe yarar bence.Toprak kim çekerse o tarafa gidiyor nasıl olsa

Aynen cnm,şoka girince kaldı öyle çoktan boğulması lazımdı kurtulursa saçma olur.Tabiki diz<inin başrollerinden biri olduğu için Birce diziden çıkarsa diziyi bitirirler dolayısıyla kurtulcak..

aa evet bu dizi çok güzel çok beğeniyorum Yusuf'la Havva çok yakışıyor ama Havva keşke işin içine oyun karıştırmasaydı=/ Toprak'ta çok saf çok temiz bir kız yazık üzülüyorum ona yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…