ben toprağı hiç sevmiyorum yaa.çok sinsi biri kadının çocuğu ölüyo kocası aldatıyo sütü kesilmiyoda yusuf havvaya gitti die sütü kesiliyo ne saçma
ben toprağı hiç sevmiyorum yaa.çok sinsi biri kadının çocuğu ölüyo kocası aldatıyo sütü kesilmiyoda yusuf havvaya gitti die sütü kesiliyo ne saçma
ay şu toprak ne uyuz mıymıntı ya sinir oluyorum sinsi şeytan
Şu toprakta çocuğu öldüğü zaman kocasına hesap soramadı mıymıntılığından şimdi kalkmış ablasına hesap soruyor tehtit ediyor yazık
hiç sorma cnm yha,ama Havva'ya da çok üzüldüm tam hayallerine yaklaşmışken olmadı,bence herşeyi Toprak'a anlatmalı ama dinler mi inanır mı orasını bilemicem..
Aynen cnm,şoka girince kaldı öyle çoktan boğulması lazımdı kurtulursa saçma olur.Tabiki diz<inin başrollerinden biri olduğu için Birce diziden çıkarsa diziyi bitirirler dolayısıyla kurtulcak..Havva nasıl karartmış gözünü yaaİntihar numarası yapacak dedim, gerçekten itti taşı, tut ki Toprak şoka girdi orda kurtaramadı onu, ne yapacak Havva hanım Ama bu numara da işe yarar bence.Toprak kim çekerse o tarafa gidiyor nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?