Yer Gök Aşk Fox Tv

iyi oldu ya havva kardeşini kıskanıyodu zengin yerle evlenmek için elinden geleni yaptı kardeşi daha zengin yere gittii
ama lale devrindede yeşim huzur vermiycek toprağa inşallah çınarla birbirlerini severlerde saçma sapan bişi çıkmaz ortaya

fena bi bölümdü, aglamaktan burnum kipkirmizi olmus.
Topraga cok üzüldüm, ara sira miy miy hallerine sinir oluyordum ama
diziden ayrilmasi üzücü gercekten

diziden diziye transfer böyle olur
güzel olmuş güzel fikir:))

güzel ve heyecanlı bölümdü..ağlattı beni toprak...ah o havva da hep 4ayak üzerine düşüyor

havva kardeşine çok düşkündü şimdi düşmanı oldu nerdeyse
toprağa gerçekten üzüldüm
şimdi bi çok insan lale devrinide izlemeye başlıcak reytingleri yükselicek
akıllıca olmuş ama umarım güzel olur tutar
fragmanı çıktımı?

moda olur yakında diziden diziye bağlantılı transfer eskiden öldürülerdii

yaa nedense herkess kardeşine üzülüyo ama ben havvayı seviyorum ohh iyi yaptı insan ablasının nişanlısınada aşık olmazki canım

defolsun gitsin havvayı rahat bıtraksınnn

aynen yaa!Havva başrol zaten..bide şu dudaklarını ısırmasa:)bişey değil banada bulaştırıyo..bazen dudaklarımı ısırırken yakalıyorum kendimi.

yaa nedense herkess kardeşine üzülüyo ama ben havvayı seviyorum ohh iyi yaptı insan ablasının nişanlısınada aşık olmazki canım

Son düzenleme:
ıkı dızıde artıkk populer olurr dızıden dızıye aktarmaa :)) yarın oburgun bırlestırrılerde ısmıde aşklı lale devri olur hersey kılıfına uyar ozman DDDDDDDDD

iki dizinin erkek başrollerine şöyle bi bakınca Yusuf beeeyy çınara göre çok daha yakışıklı ve karizmatik bence tabi..

aslında toprakda baş roldü o niye gitti ki diziden şimdi???ama diziden diziye transsfer fikri çok güzeldi yani..ama genede toprak gitmeseydi yaa..

kızlar o teyze ne olmuş öyle ya.
tipsiz tipsiz geziyordu makyaj kıyafet yakışmış valla.e ona da bir zengin koca çıkar artık.
ayrıca havvanın nişanlığını hiç beğenmedim saçını da.
toprak'ın hiç tanımadığı birine üstelik nişana katılan birine içini dökmesi çok saçmaydı.o ketumlukla bunu yapması imkansızdı bence.
en uyuz olduğum ise yiğit tam bir saf oğlan tipi.ama icraatları öyle değil.

Nişanda teyzeye bayıldım saçlar makyaj filan ne hoş kadınmış o fettan teyze. Havva bir de gelin olcak saçları çok uyduruktu hiç ortağına benzememiş.

Son düzenleme:

ee kız alkol aldı
bir bardak alkol bile rahat rahat konuşturuyor insanı

kizlar gercek hayatta Havva ile Yusuf 19 MAYIS Urgupte kir dugunu ile dunya evine giriyormus magazin haberlerinde okudum.:92:

Son düzenleme:
Kızımdan bir türlü izleyemiyorum. Meraktan da çatladım . Iki dizi birleştimi ne oldu öyle anlayamadım

yine çekim var hastanemizde..nöbette iyi gider artık vakit geçer..
doktorlar dizisi bile daha az hastane çekimi yapıyodur herhalde..diziyi tv'den değil de çalıştığım hastaneden takip ediyorum..

Toprak diziden ayrıldıgı için izlemeyeceğim artık bu diziyi Havva'nın nişandaki hali ise berbattı Saçı felaketti kıyafet ayrı bir felaketti Toprak onun yanında ne kadar güzeldi oysa
Toprak'ın bir anda karşısındaki adama içindeki her şeyi anlatıvermesi çok mantıksızdı bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…