Yer Gök Aşk Fox Tv

Çok haklısın ama Sultan ve Havva'nın önünde kimse dönemiyor ki, çok güzel ayarlıyorlar herşeyi. Cemile'nin başını yediler, bu işi belki sadece Cüneyt açığa çıkarabilir. Ablasına kıyamayan Toprak da hatalı sustuğu için. Keşke bir an önce ortaya çıksa herşey. Çok yordu entrikalar ben heyecanlanmıyorum artık izlerken diyorum ki " amaan yine bulacaklar yolunu," açık verecekler diyebileceğim birşey yok ki heyecan olsun dizi de...

evet sıktı artık her bölüm de ayrı bir yalan ayrı bir oyun artık çıksın ortaya ne olacaksa olsun ayrılsınlar havva biraz sürünsün bir şekilde kendini yeniden kanıtlamaya çalışsın bu sefer yalansız dolansız.
bide kız soktular diziye müdire hanım bişeye de benzemiyo çok itici inş. yusuf araların bişey olmaz o kadar da saçmalamazlar herhalde

bu kadar yalan dolu aski ne yapayim daral geldi valla
insanda ne huzur kalir ne bisey
cemile iyi bi beddua etti giderken
havvanin isi zor

O bedduanın tuttuğunu görürüm inşallahhh :78: (normalde bu kadar kötü biri değilim bu dizi konu olunca böyle oluyorum )

bi de nasıl rahat o yalanları o söylememiş sanki hiç korkmuyor da
eğer böyle devam ederse izlemeyeceğim herhalde entrikanın suyunu çıkardılar iyice
artık ortaya çıkması lazım bişeylerin ya da bu yalanların sonu gelmeli sıktı yaniiii

Ohhhh bu bölüm Havva kıskandı, ben rahatladım...Havva delirdi, ben rahatladım Artık Havva'ya gıcık olmaya başladım, Yusuf Bade ile olsunHavva ile Mehmet de gitsinler Toprak'ın dizisine...Naıl olsa ipini koparan oraya gidiyor.Geçen bölüm babası gitti..Bu bölümde de Yiğit gitcek

yusufa da gıcık oluyorum kendini ne sanıyorsa çok artis havva tel de nersin diyor sabh aradığın da evdeyim demiyor artis artis sonra diyoren gıcık olduğum erkek tipi
sonra bade at çifliğin diye koşa koşa gitti.kız düşünmez mi bi not yazdım koşa koşa geldi peşimden diye bide mehmetle badeyi görünce kıskandı gibi geldi bana
bade de çok gıcık güya iş yapacak merdivene çıkıyo bari işine uygun kıyafet giy abiye kıyafetle çıkmış tesisatçılık yapacak bide bu karakterlerin neden bir ortası yok hep abartı
kötüsü tam şeytan işi gücü kötü düşünmek teyze ve havva gibi hayatları yalan
iyisi tam bir salak toprak gibi mıy mıyyyyyy
güya badenin tek amacı işi çok çalışkan caaaanımmm

ilk önceleri bu diziyi hiç kaçırmadan izliyordum ama diziden toprak gitti herşey karıştı havvayıda zaten hiç beğenmiyorum kendi çok güzel ama o tavırları duruşu çok yapmacık sinirlenmeyi ağlamayı bile beceremiyor yalan üzerine kurulu bir aşk bence hiç bir heyecanı yok her bölüm aynı

bu salak yusuf, badeyi ne diye öpüyodu fragmanda oda mı arkadaşca yani
sinir oluyorum zaten kasıntı şey kendini bişey sanıyo artis

bu dizininde suyu çıktı artık her bölümde yeni yalanlar evin hanımları beyleri salak gibiler çalışanları şeytan

Bu dizininde iyice cılkı çıktı
Ortada bir tane erkek var , hangi bayana yanaşacağını şaşırıyor

Bu dizininde iyice cılkı çıktı
Ortada bir tane erkek var , hangi bayana yanaşacağını şaşırıyor

hakkaten ya toprak gitti hopp bade geldi. hep aynı konu üstünden dvm edio dizi..

ama seyrediom yine. bakalım havva bade den nası kurtulcak?? bade de yusufu sevio sanki

bade kesin yusufa aşık bakışlarından belli sinsi şey
yusufun da ne yaptığı belli değil hem havvaya aşık hemde badeyi göz hapsinde tutuyor
badenin yüzünden soğumaya başladım diziden iyice önüne gelen yusufa aşık oluyo sevilecek neresi varsa artis şeyin
havva anca entrika peşinde kendimi geliştireyim demiyor boş gelmiş boş gidecek imkanın var nişanlın yurt dışında eğitim görmüş çevresindekiler öyle sen de bir yerden başla artık cnm o zekanı azıcık ii şeyler de kullan

bncede sinir bade. hemende dio ya bn anlamıştım havva nın benden hoşlnamdığını en başından filan. o yüzden işten çıkartıldığını zannetti...

bncede sinir bade. hemende dio ya bn anlamıştım havva nın benden hoşlnamdığını en başından filan. o yüzden işten çıkartıldığını zannetti...
evet kendi aklında o var çünkü.güzel de değil boyamışta boyamış kendini makyajsız bişeye benzemediğine eminin havva çok çok güzel onun yanında

havavnın ihtiyacı yok süse püse güzel kız zaten de şu bade ne gıcık ya nerden geldiki bu diziye illa 2.bir kadın olmak zorunda sanki.yusufun havvayı gerçekten sevdiğini düşünmüyorum bade de cepte dursun istiyo bakımlı bir kadın gördü mü dayanamıyor adam sinsi sinsi izliyo

bncede sevmio yusuf havvayı

seviyo mu bilmem de yusuf bence tüm kadınları istiyo anneside oğlunun huyunu biliyo bade yi oğluna yapıyooo. ama akıllı havva da annecim annecim diyo sen teyzenin söünü dinlesene....... bencede havva badeden güzel ama onun gibi giyinse de ondan daha güzel olduğunu o boyalı hatun düşkününe gösterse...... ayyy yusuf gitmiş bide mehmete badeyle aranda ne var diyo yok bizde kal sonrada havva kıskanç oluyoooo sanane ya sen kendi nişanlına baksana davetiyesini bile badeye soruyoooo.....bi de havvada ne işi var zırt pırt o evvde yusuf koşsun peşinden sen onun peşinden koşarsan oda başkasının peşinden koşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…