yusuf'un da havva'dan aşağı kalır yanı yok ki
kandırılmaya o kadar müsait ki herkes parmağında oynatıyor adamı
kim ne dese ona inanıyor
kafasını çalıştırmaktan aciz
mal olmasın o da kafasını kullansın, yusuf a müstahak öyle bir eş bence
delirdim bak yine :)
Bu dizininde iyice cılkı çıktı
Ortada bir tane erkek var , hangi bayana yanaşacağını şaşırıyor
bade kesin yusufa aşık bakışlarından belli sinsi şey
yusufun da ne yaptığı belli değil hem havvaya aşık hemde badeyi göz hapsinde tutuyor
badenin yüzünden soğumaya başladım diziden iyice önüne gelen yusufa aşık oluyo sevilecek neresi varsa artis şeyin
havva anca entrika peşinde kendimi geliştireyim demiyor boş gelmiş boş gidecek imkanın var nişanlın yurt dışında eğitim görmüş çevresindekiler öyle sen de bir yerden başla artık cnm o zekanı azıcık ii şeyler de kullan
evet kendi aklında o var çünkü.güzel de değil boyamışta boyamış kendini makyajsız bişeye benzemediğine eminin havva çok çok güzel onun yanındabncede sinir bade. hemende dio ya bn anlamıştım havva nın benden hoşlnamdığını en başından filan. o yüzden işten çıkartıldığını zannetti...
evet kendi aklında o var çünkü.güzel de değil boyamışta boyamış kendini makyajsız bişeye benzemediğine eminin havva çok çok güzel onun yanında
havavnın ihtiyacı yok süse püse güzel kız zaten de şu bade ne gıcık ya nerden geldiki bu diziye illa 2.bir kadın olmak zorunda sanki.yusufun havvayı gerçekten sevdiğini düşünmüyorum bade de cepte dursun istiyo bakımlı bir kadın gördü mü dayanamıyor adam sinsi sinsi izliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?