- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Bende Toprak'la birlikte Lale Devri'ne transfer oldum açıkcası. Çünkü Havva'yı sevmiyorum, o konuşma tarzı, konuşurken dudaklarının girdiği şekil, kendini masum gösterme çalışmaları beni deli ediyor. Ayrıca tamamen kendi görüşüm ama çok da itici geliyor bana HavvaO kadar şeytanlık yaptı karşılığı Yusuf olmaz gibi geliyor bana.
Ben de Havva'ya bazen çok kızıyorum, hakikaten dudaklarını iğrenç yapıyorama Toprak'ta çok düşünceli canım , O düşünceli hali beni bayıyordu bazen Bu dizi de benim favorim teyzeee,aslında Yusuf onu hemen fark etmeli Kadın müthiş oynuyor yaa
Bu arada Lale Devri'ni ben fragmanlarından takip ediyorum,Çınar'la Toprak arasında aşk başladı mı?
veeee yılın sözü sultan teyzemden geliyoooorrrr...
Ana gibi yar olmaz ama, anadan da avrat olmaz
Bende Toprak'la birlikte Lale Devri'ne transfer oldum açıkcası. Çünkü Havva'yı sevmiyorum, o konuşma tarzı, konuşurken dudaklarının girdiği şekil, kendini masum gösterme çalışmaları beni deli ediyor. Ayrıca tamamen kendi görüşüm ama çok da itici geliyor bana HavvaO kadar şeytanlık yaptı karşılığı Yusuf olmaz gibi geliyor bana.
Pabucumun arabacisi :90::90: teyze süper yaaaa
ben bastan beri o dudaklardan rahatsiz oluyorumgaliba alt dudagi silikonlu ozellikle aglamayi ve gulmeyi beceremiyor banada itici geliyor havva, ama izliyorum diziyi))) bu arada Lale devrindeki topragida bazen cok begeniyorum bazen cok sikiliyorum bu iki kiz gercektn cok tuhaf hem guzeller hem bi iticilik var yada bende mi bir sorun var:26:
Havva'nın olmadığı kısımları izliyorum ben.Hani insan bir kere gıcık kaptı mı öyle gider ya o durumdayım. Yusuf karizmatik bir yüze sahip, sert bir ifadesi var, o kızı gerçek hayatta nasıl beğenmiş anlamıyorum. Ayrıca haklısın Toprak'ta arada gıcıklaşıyor ama masum bir güzelliği var. Sadece roller yüzünden itici geliyor, çok fazla iyi, o da bir süre sonra boğuyor insanı... Ama Havva da herşey üst düzeyde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?