Yer Gök Aşk Fox Tv

yeni bölümde ortalik kariscak gibi. Havva cokkk huzursuz olacak.

bencede havvanin nisandaki hali cok berbatti, öylesine güzel bi kizi nasil böylesine zevksiz giydirebiliyorlar anlamiyorum.

lale devrinin bu haftaki fragmanında yeşim delisi bıçak çekiyodu toprağa ya toprağın yine çekicek çilesi var hep sıkıntı çekiyo kız yaa

çok yakışıyorllarr çooookk

bugün 31.bölümü çekiyorlarmış sinema sahneside varmış
havva kurtulmuştur yine sevgililer aşkfilmi izlemeye gitmiştir

Yaşasınnn! Havva ve teyze ittifakı yeniden başlıyor "ortağamm :)" Valla ben yeni bölümü iple çekiyorum :86:

Bu arada Esins fotoğraflar için çok teşekkürler Çok güzelmiş fotolar ...

Bende Toprak'la birlikte Lale Devri'ne transfer oldum açıkcası. Çünkü Havva'yı sevmiyorum, o konuşma tarzı, konuşurken dudaklarının girdiği şekil, kendini masum gösterme çalışmaları beni deli ediyor. Ayrıca tamamen kendi görüşüm ama çok da itici geliyor bana Havva O kadar şeytanlık yaptı karşılığı Yusuf olmaz gibi geliyor bana.

Ben de Havva'ya bazen çok kızıyorum, hakikaten dudaklarını iğrenç yapıyor ama Toprak'ta çok düşünceli canım , O düşünceli hali beni bayıyordu bazen Bu dizi de benim favorim teyzeee,aslında Yusuf onu hemen fark etmeli Kadın müthiş oynuyor yaa
Bu arada Lale Devri'ni ben fragmanlarından takip ediyorum,Çınar'la Toprak arasında aşk başladı mı?

toprak sayesinde bende bakar oldum lale devrine.haklısınız kızlar havva güzel kız ama konuşurken mimkleri dudakalrı ve bakışarı çok çirkin oluyo,güya etkileyici bakacak masum bakacak vs.halbuki olmuyo eşim ne kadar aptal aptal bakıyo bu kız diyo

artık havvanın yalanları çıksın ortaya ne olacaksa olsun artk bana sıkıntı geliyo her bölüm.

Henüz başlamadı ama Çınar son bölümde Toprak'a çok pis bakıyordu Toprak biraz Yusuf'tan soyutlasa kendini belki başlayabilir aralarında birşey. Çünkü gerçekten bir samimiyet başladı gibi. Dediğiniz doğru karakterlerde hep bir 'fazlalık' var. Teyze'yi Küçük Kadınlar'da çok seviyordum burda da güzel oynuyor.

veeee yılın sözü sultan teyzemden geliyoooorrrr...

Ana gibi yar olmaz ama, anadan da avrat olmaz

Kapodokya'da çekilen "Yer Gök Aşk" dizisinden "Lale Devri"ne ikinci kez oyuncu geçişi yaşandı.
Geçen Ay Yer Gök Aşk'ın Toprak'ı Selen Soyder, aynı karekterle "Lale Devri" dizisine katılmıştı.
Şimdi ise Yer Gök Aşk'ta Toprak'ın eski eşi Sıtkı'yı canlandıran Kıvanç Kılınç da "Lale Devri"ne geçti.
Kılınç senaryo gereği Ürgüp'ten İstanbul?a gidip Çınar'la evlenen Toprak'ın peşine düşecek ve onun başkasıyla yaşadığı mutluluğa engel olmaya çalışacak.

ben bastan beri o dudaklardan rahatsiz oluyorum galiba alt dudagi silikonlu ozellikle aglamayi ve gulmeyi beceremiyor banada itici geliyor havva, ama izliyorum diziyi))) bu arada Lale devrindeki topragida bazen cok begeniyorum bazen cok sikiliyorum bu iki kiz gercektn cok tuhaf hem guzeller hem bi iticilik var yada bende mi bir sorun var:26:

Havva'nın olmadığı kısımları izliyorum ben. Hani insan bir kere gıcık kaptı mı öyle gider ya o durumdayım. Yusuf karizmatik bir yüze sahip, sert bir ifadesi var, o kızı gerçek hayatta nasıl beğenmiş anlamıyorum. Ayrıca haklısın Toprak'ta arada gıcıklaşıyor ama masum bir güzelliği var. Sadece roller yüzünden itici geliyor, çok fazla iyi, o da bir süre sonra boğuyor insanı... Ama Havva da herşey üst düzeyde.

yusuf'un da havva'dan aşağı kalır yanı yok ki
kandırılmaya o kadar müsait ki herkes parmağında oynatıyor adamı
kim ne dese ona inanıyor
kafasını çalıştırmaktan aciz
mal olmasın o da kafasını kullansın, yusuf a müstahak öyle bir eş bence
delirdim bak yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…