Yer Gök Aşk Fox Tv

ama o prayala gidip altın saat aldı..
nttn izliyorum.. iş yeridneyim.. ses genelde görüntüye arada bakıyorum.. ay çok fena yaa

bencede bu işi kesin sultan teyze çözecek bu işi
hem havvayı öğrenecek bulacak inşallah
hemde şu ölen kadının oğlunu yusufun kardeşi varya o olayı çözecek bence

47. Bölüm Özeti;

Bade Yusuf’un boşanmak istemesi üzerine evi terk eder, herkes şoktadır. Hamiyet Bade’yi bulmak isterken Celal olanları öğrenir. Cüneyt, Remzi’yle Hamiyet’in yaptıklarını öğrenir. Konuşurlarken Funda’nın duyduğunun farkına varmazlar. Mehmet silahın Cüneyt’te olduğunu öğrenir ve Emniyet Müdürlüğü’ne gider ama polisten öğrendikleri hoşuna gitmeyecektir. Havva’nın bağlı olduğu cihazın yenilenmesi gerekince, Cüneyt ve Remzi para bulma çabasına girerler. Bade boşanmayı kabul edeceğini söyler. Hamiyet bu sorunu bir an evvel çözme gayretiyle bir karar alır. Çiftlikte Funda’yla Cüneyt arasındaki gerilim artar. Cüneyt silahı aramaktadır. Bekir ise Cüneyt için artık daha büyük bir tehlike haline gelmiştir. Hamiyet Yusuf’a Havva’nın ölmeden önce Cüneyt’ten hamile olduğunu söyler; Remzi de bunu doğrular. Yusuf bu acı gerçeği öğrenince önemli bir karar alır. Havva için söylenenlere inanmayan Sultan, Genç Yılmaz’a reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Bade verdiği karardan eminken, hiç ummadığı bir şekilde ümitlerini yeşertecek sürpriz kapısını çalar. Hiç kimse farkında değildir ki; bütün bunlar yaşanırken çiftlik evinde olanlar, çok yakında hayatlarını alt üst edecektir.

Hamiyet yine yaptı yapacağını :97:

Yusuf'un Havva'nin odasina girip e$yalarina dokunup aglamasi beni mahfetti
Hamiyet'in $eytanliklari bitmiyor yaaa sinir ediyor beniiiii :84:
ama Sultan aslanim teyze bunu yanina birakmaz intikami aci olcek in$allah
Ha birde bence Bade nin papasiyla Münevver duygusal bi$iler ya$icak

Son düzenleme:
Bitmesini bile bekleyemedim, sinir oldum resmen.
Böyle bir yalanı nasıl söylerler.
Bu Hamiyet kendini dünyanın hakimi sanıyor resmen.
Yusuf umarım inanmaz buna. Ama hiç sanmıyorum yine kandırırlar raporlarla.
O da gider BAde'ye geri dön der inadına.
Havvanın yastığına kapanıp ağlarken nasıl da üzüldüm gözlerim doldu.
Ne olur yani inanmasa...
Teyzeye de yürü be koçuum diyorum...
Ve şu Münevverle BAdenin babası arasında da bir şeyler yaşanacak gibi

Havva gözlerini açtı yaaaaa
Üstelik konuştu bile..
Hadi artık iyileş de gel hesap sor şu Hamiyetten
Özledik Havva'yı.
Yusuf'a da kızdım, inandı hemen...Havva sahte rapor çıkardığına göre annem de çıkartır desene..
Remzi de kızı için çabalıyor ama bu da çok ağır ama. Böyle olmamalıydı.
Yusuf gider koşa koşa Badeye çocukları olur yaşarlar mutlu mesut.
Zaten bir oğlu vardı o da unutuldu artık hiç göstermiyorlar.

Bu arada silahı kim aldı ki?Havva aldı diycem ama yeni uyandı zaten. Hemşire de almamış,doktor görmedi bile.Komşuları mı var ki?

Son düzenleme:
belki inanmayacaksınız ama hamiyetin p konuşması iftirası yüzünden diziyi yarıda bıraktım izlemedim
sinir oldum yeter yaaaaaaaaaaaaaaa
şu hamiyet yaptıklarının cezasını çeksin ve bizde izleyelim lütfennnnnn

tek umudum sultan teyzemmm

Havva hastalığıyla yaptıklarını çekerkeenn Hamiyet de bunların cezasını çekecektir elbet
Sultan işe başladı bile..

Yaaa inanmıyorum yaaaa, hamiyet cadısına bakkkkk inanamıyoruuumm pc ye geciresim geliyor simdiiiiiiiiii

Ahh sultann ya ne kadınsın sennn Bayılıyorum o mimiklerine, kendinden emin hallerine :82:

Bugün yine Hamiyetle Yusuf sinirlerimizi zıplatacak gibi.
Reklamlarda gördüğüm kadarıyla Bade'nin isteği gerçekleşiyor.
Havva'da ancak rüyalarında görsün Yusuf'u.
Diziden sonra yorumlarımı yazamayacağım için şimdiden kızayım Yusuf'la Hamiyet'e

Başka bir şey olacağa benzemiyor çünkü.

amma reklam koydu haa bugün bitmek bilmedi dizi yaw

hamiyetten de badeden de nefret ediyorum.ne gurursuz kızsın bade yusufun seni sevmediğini bile bile sırnaşıp duruyorsun resmen tecavüz etti yusufa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…