Yer Gök Aşk Fox Tv

Ben gördüm yeni bölümün fragmanını, arattığınızda çıkıyor.
Anlatsam mı bilemedim şimdi ama Yusuf bu bölümde görür gibi olsa da uzar gider bu mevzu.
Son sahnelere yani haftaya kalır

Fragmanda Sultan Havvayı bir arabaya bindiriyor bu arada Havvanın bir tek gözleri açıkta kalmış,iyice örtü ile sarmış sarmalamış kızı,Havvayı arabaya bindirirken de Yılmaz yardımcı oluyor ve Havva ayakta duramayıp Yılmazın kucağına düşüyor,o an Yılmaz Havvanın muhteşem gözlerini görüyor :)))
Nasıl oluyor bilmiyorum bir yerde Havva ile Yusuf karşılaşıyorlar ve Havvanın yine sadece gözleri açıkta,Havva yanından geçip gittiği esnada Yusuf durduğu yerde kalakalıyor ama yine hayal gördüğünü düşünür kesin,bu gidişle çocuk paranoyak olacak :)))
Bunlar buluşamazsa da ben sinir hastası olcam :)

Bir sinir hastası olacak olan da ben...
Dedim ya gerçekten görse bile bu hafta olmaz gibi.Haftaya kalır
Ve o Yılmaz bu olaya karışacak, kaç defadır gördü yani...
Aşık olacak desem Havva'yı tanımıyor muydu Yusuf'un nişanlısı diye?
Yoksa o mu kavuşturcak...
Arap saçına dönmeden çözseler artık

Bence 5 bölüm daha Yusuf Havvayı göremiyecek...
bide şoförün Yusufun kardeşi olduğunu bi öğrenseler süper intikam olur:18::18::18:

Son düzenleme:
Lütfen Yusuf görsün artık Havvayı gitmeden
Bir bölüm daha beklemek istemiyorum

bencede yusuf havvaya aşık olucak havva intikam için onunla beraber olabilir sanırım sonu mutsuz son olmasın ama öyle

size bir tüyo veriyim..
eşim rehber..at çiftliğine turistleri götürdüğünde bi konuşmaya şahit olmuş:
senarist mi artık kimse ekipten biri at çiftliği yöneticileriyle mekan pazarlığı yapıyormuş..
havva ile yusufun kavuşma sahneleri bir gece vakti at üzerinde olucakmış..
ancak çitfliktekiler senaryoyu değiştirecek tarihi açıklamayı yapmış:
e..iyi de atlar gece görmezki..sizin spotlardan ürküp hava ile yusufu üzerlerinden atarlarsa senaryonuz başa döner..ikiside hastanelik olur..

artık devamı nooldu bilmiyorum konuşmanın..
benden size son haberler..

şu bade beni delirtecek hadi tamamda yusufta yusuf bi rüzgarla ilgilen kızım ,işyerinde işinle ilgilen ayy yusufun yerinde kim olsa sıkılır 7x24 yusuf la olamazsınki adamı bi rahat bırak

Son düzenleme:
kizlarr yorum yapan olmamisss
cooook heyecanli bir bolumdu bade uyuzu'nun etekleri tutustu sonunda ohh canima degsin..Havva'yi gordu
iyice panik olacak ve, yusuf nereye bade oraya artik( hos zaten oyle)
iyice kaybetme korkusu olusucak

Son düzenleme:

sekerimm kacinci bolum olacak acep bu?
bu arada urgup'u cook begendim yaa
zaten hep gidip gormek istemisimdir bir turlu olmadi
simdi bu diziyle daha bir gormek istiyorum
umarim bir gun gideriz ve balon'a binerim

sekerimm kacinci bolum olacak acep bu?
bu arada urgup'u cook begendim yaa
zaten hep gidip gormek istemisimdir bir turlu olmadi
simdi bu diziyle daha bir gormek istiyorum
umarim bir gun gideriz ve balon'a binerim

valla at çiftliğindeki senaryoyu değiştirebilirlermiş..çünkü atların gece görüşü zayıf ya..o yüzden bişey diyemiyorum..bu dizinin hastane sahneleri de benim çalıştığım hastanede çekiliyo..avşar filmle anlaşmalıyız..içlerinden biri hastalanınca da direkt bize geliyolar..geçen bade uyuzuna serum taktık.
.üşütmüş.
bi tüyo alırsam paylaşırım merak etme..

Bade'yi yakından görmüş biri olduğun için soruyorum,dizide çok güzel olduğunu düşünüyorum doğal hali nasıl ? :)

Birde bu diziyi çok seviyorum ama yani Havva değil tek acı çeken bizlerde çekiyoruz ya.Her bölümde şu kızın acısı bitsin istiyorum ama yok,ordan oraya savrulup duruyor.Babasından nefret ediyorum,Hamiyetten nefret ediyorum,Doktordan nefret ediyorum.Ya nasıl bir meslek yemini etmiş bu adam ya sinir ediyor beni,hadi yaşarken öldü dedin adi herif,neden namusuna da laf ediyorsun.Yazık günah değilmi,ne demek hamileydi yanılma payı yok.Yusufta gerçekten ne kadar sevmiş ne kadar inanmış Havva'ya.Her olumsuz şeye inanıyor,önce yüzüğü bıraktı,şimdi mektubu yırttı.Havva Yusuf'u unutsun.Yusuf hiç haketmiyor onun sevgisini.O gece Badenin değil Yusufun uykusu kaçmalı o görmeliydi Havva'yı.O mektuba rağmen horul horul uyudu.Sen daha uyumaya devam et...Anan size iflas ettirecek haberiniz yok...

Havvanın babasından nefret ediyorum gene Cüneyiti kandırdı oda hazır zaten Havva konusunda kandırılmya.
Hiç tahmin etmiyordum Badenin Havvayı göreneceğini ama hamile kalsa bile uyuz korkudan stresten o bebeği düşürür kesin.
Yusufa çok üzüldüm yavv yazık...
Bide o çocuk nasıl tatlıydı öle
-sevgilin olduğunu anladım
-Nasıl anladım
-anladım işte :)

Son düzenleme:
Bu diziyi izlerken öyle kaptırıyorum ki kendimi şaşıyorum kendime cidden
Güzel bir bölümdü...Ama aynı zamanda sinir olduğum anlarla dolu bir bölümdü.
Remzi yalan dolandan hiç vazgeçmeyecek, Cüneyt de Havva'dan ümidi hiç kesmeyecek.
Hemen inanıyor adama, insan biraz şüphelenir bari ama yok.
Bade'nin Havva'nın yaşadığını gerçekten öğreneceğini beklemiyordum. Artık yalan hamililelikler, hastalıklar, nazlar, bırakmamalar başladı gibi...Bunaltacaka iyice.
Ayrıca Bade çıktığı hiçbir kapıyı kapatmadı. Kapat şu kapıyı diyip durdum sevmesem de
Yusuf'a da artık iyice sinir oldum. Nasıl da yırttı attı mektubu.
Evet ona Havva'yı çok başka anlattılar, evet önceden çok hatalar yaptı ama senin imkanların, adamların var, bi uğraş didin,bir merak et gerçekten yahu. Nasıl Havvalar sahte rapor yaptıysa annen de yapamaz mı?Bir düşün sorgula ya.
Yusuf'un aşkının da güçlü olduğunu göstermeleri gerek biraz.

Fragmanı gösterdiler mi peki? Ben beklemedim bu kez.

frağman yoktu malesef artık görsün yusuf havvayı sıktılar iyice ya

ayrıca badeye hç tahamülüm yok ne kadar yapay bir kız ya yüzünde doğallıktan eser yok, hiç beğenmiyorum birce 27 yaşında, tuvana 21 yaşındaymış sanki tam tersi gibi duruyo. bade 30 gibi duruyor bence.insan 21 yaşında neden kendini böyle koca kadına çevirir anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…