Yer Gök Aşk Fox Tv

Neden saat 9 buçukta başlıyorki her dizi gibi haberler bitince başlasa yaaa

Son düzenleme:
bence üya görcek yine bıçaklanmayacak

Bence Hamiyet rüya görüyor..
Acaba Yusuf annesinin arsalarını sattığını biliyor ne yapacak,Hamiyet bundanda sıyrılır kesin tepkisini çok merak ediyorum Yusuf un.

öfff be reklam koya koya bitmedi gitti

haftaya ne olcak fragman da göstermediler yaaa boşu boşuna reklam bekledim...

Diziden çok reklam seyrettik resmen,izlerken sinir sistemim bozuldu yine,yani Havvanın merdivenleri çıkarken attığı her adımı 20 saniye gösterirlerse bu dizi ilerlemez ki ya.Yusuf ne zaman görecek Havvayı,Havva ağzını açıp dakikalarca odanın kapısın da beklerse görecek kişi Hamiyet olacak...Teyzesine de gıcık oldum,söylesene ya adama,o da acı çekiyor işte,kız onun için ölümlerden döndü hala da (ilk Hamiyet görürse eğer) öldürüleceğini bile bile Yusufa yaklaşmaya çalışıyor.Fragman da göstermediler...Gelde bekle 1 hafta...

Bir dizi bu kadar uzatılır.Byle gider 5-6 bölüm belkiii Havva çıkar Yusufun karşısına ama böyle teyze baba oldukça Havva zor çıkar...

YA BU SULTAN NIYE BOYLE yapiyor havva'ya????
hamiyetten korktugu icin mi?
cuneytten hamile kaldigini saniyor yusuf demiyorrr????
ne yapmaya calisiyor ben anlamadimmm

fragman gosterirlerdi hep bu defa yok hakkaten,,

Son düzenleme:
Haftalarca teyze öğrense çözülecek, aslanım teyze dedik ama Sultan da bir şey yapmadı.
Kıyamadığından, Hamiyet'in Havva'yı gerçekten öldürmesinden korktuğu için yapıyor bunları.
Bu işin sonu iyi gelmez diye düşünüyor.
Hamiyet'in tavırlarına bakılırsa Havva'yı bulur bulmaz öldürür zaten.
Ya Hamiyet görür kaçırır kızı, kilitler ya da Sultan gelir çıkarır o odadan.
Ben hep Havva Yılmaz'la karşılaşacak ondan yardım isteyecek diye düşünüyorum.
Belki haftaya böyle bir şey olur...
Bir de Yusuf Sultan'a unutamadım derken nasıl da duygulandım...Çok güzel bir sahneydi...

Ayrıca yine reklam yine reklam...Bir fragman için bekledim ama onu da vermediler...
Artık beklemiycem işte

Aynen canım ya diziden çok reklam vardı izlemesek kaybedeceğimiz tek bölüm yusufla sultanın sahnesiydi,bide bunlar rüzgarı unuttu kim bakıyor ona anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…