Yer Gök Aşk Fox Tv

21 yaşında mıymışşşş
Benden küçük yani
Şok oldum resmeeen

valla Badenin gerçek hali de çok güzel her ne kadar sevmesek de bu bi gerçek..hatta acilde gördüm önce kim bu güzel kız dedim sonra fark ettim o olduğunu..

badede beni rahatsız eden bişey var. sol gözünün altında ufak bi leke var.rimel kalıntısı gibi duruyor ya.. hele yakın çekimlerde böyle elimle silesim geliyor...o kadar rahatsız ediyo beni

badede beni rahatsız eden bişey var. sol gözünün altında ufak bi leke var.rimel kalıntısı gibi duruyor ya.. hele yakın çekimlerde böyle elimle silesim geliyor...o kadar rahatsız ediyo beni

bu yazdığını okur yada duyarsa emin ol aldırır onu da

valla Badenin gerçek hali de çok güzel her ne kadar sevmesek de bu bi gerçek..hatta acilde gördüm önce kim bu güzel kız dedim sonra fark ettim o olduğunu..

Dizide ki rolü gereği ısınamasak ta bende çok güzel buluyorum Bade'yi.Hastaneye geldiğinde makyajlımıydı ? :))))

Bence bade burnuna estetık amelıyat yaptırmadan once daha guzeldı çekıcıydı.

Sankı burundan sonra butun guzellık yerle bı oldu..

Havvadan bıle gzuel gelıyodu onceden ama sımdı havva bı numaraaa

Bade güzel bir kız bence de.
Ama Havva'nın maşallahı var
Çok güzel...
Bir de kızı yine onun tarzında ama daha şık giydirseler çok daha güzel olacak.
Arada bir giydiryorlardı ama tabi artık o da yok.
Taktım kıyafetlerine

ıyyyy Bademiii

fırsatçı zilli nolucak?hatta leş kargası,hiç sevmiyorum,diziyi izlerken okdar küfür ediyorumki
Badeye ,annem bi sus diziyi izleyelim diyor:131:

ben güzel bulamıyorum tuvanayı 21 yaşında bir kızın bu kadar estetik yaptırması yüzüyle gözüyle çok oynayıp full mayyajlı gezmesi bana hoş gelmiyor.bu sezonun ilk bölmlerinde bide solaryuma girmişti tuhaf bir bronzluğu vardı çok kötüydü herşeyi yapay 21 yaşında böyle 30 lu yaşlarda nasıl olur düşünemiyorum.

21 miymis????
ayy valla ben 30 yasima girdim yeminle ondan kucuk gosteriyorum
:13:

Yaşını göze alırsak evet yaptıkları, makyajı pek uygun değil.Çok abartılı.
Ama bazen güzel görünüyor gözüme...
Makyajsız halini görmedim hiç nasıl olur bilmem
Ama Havva'yı tek geçerim

bende havvayı tek geçerim havvanın da dudağına estetik diyorlar ama çok ölçülü abartısız makyajı varla yok arası doğal prıl pırıl yüzü maşallah.
makyajı seviyorum ama hafif ve ölçülü olunca öyle koyu ve ağır makyajı sevmiyorum ben itici geliyor bana insanın gerçek güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum badeyi bu yüzden beğen miyorum sanırım sürekli makyajlı oluyo sacının hiç dağılmayışı sürekli fönlü gezmesi onu itici yapıyo oysa kadın sacını rasgale topladığında da çok şık ve çekici olabilir bana göre böyle kalıptan çıkmış gibi aynı, uyurken bile saçları yapılı yüzü makyajlı....

Her kelimene katılıyorum Her an taş bebek gibi yapılı saçlar, makyajlar itici geliyor bana da...

Bu arada yarın yeni bölüm var mı? Yoksa bayram nedeniyle bu hafta yok mu?

yok canım malesef yeni bölüm,özel bölüm varmış.bir çok dizi bayramda olsa yayınlanıyor, bunu niye yayınlamıyolar anlamadım. zaten uzattılar iyice bide yeni bölüm yok üstüne...

Neden yok ki yaa
Ne güzel Havva'yı görecektik..
Belki haftaya Yusuf görecektir, bayramda kaynamasını istememişlerdir
Fragmanı bile yayınlanmadı...
Çok mu hayalperestim

Neden yok ki yaa
Ne güzel Havva'yı görecektik..
Belki haftaya Yusuf görecektir, bayramda kaynamasını istememişlerdir
Fragmanı bile yayınlanmadı...
Çok mu hayalperestim

frağmanı bugün verirler canım bakalım neler olacak... bence bu bölümde de görmeyecek yusuf ama ondan sonraki hafta görecek bana öyle geliyo.bugün frağmanda badenin etekleri nasıl tutuşmuş onu göreceğiz

İşte özeti:

Havva ve Yusuf birbirlerine ummadıkları kadar çok yakındır. Ama Havva, Sultan’ın yardımıyla konaktan çıkmayı başarır. Ancak, Bade’ye yakalanmak planlarında yoktur. Bade gördüklerinden şüphelenir. Eğer Havva hala hayattaysa bunu Yusuf’tan önce öğrenmelidir. Fakat bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Yusuf Hamiyet’i para için sıkıştırır. Hamiyet’in tek çaresi bankadan borç almaktır. Ne yazık ki bankadan umduğu yardımı almak zora girer; üstelik Celal’e yakalanır. Remzi Cüneyt’i ziyaret eder, Havva’nın sadece onu sevdiğini anlatır. Cüneyt hemen Mehmet’i arar ve hayatının pazarlığını yapar. Bu Cüneyt’in aşkına kavuşması için son şansıdır. Hamiyet Havva’nın Remzi’nin yanında olduğunu öğrenir. Remzi parasını almadan gitmeyecektir. Hamiyet iyice köşeye sıkışır. Aşk acısıyla yanan Havva Yusuf’a bir veda mektubu gönderir. Yusuf önce şok olur, ama sonra o da bu mektupla aşkına veda eder. Artık Bade hayatının tek kadınıdır. Şüphesinin peşinden giden Bade korktuğu gerçekle yüzleşmek üzeredir. Artık hayat onun için çok daha zor, kendisi ise tanımadığı bir kadın olacaktır.

Buda Fragman:

Yer Gök Aşk 55.Bölüm Fragmanı - YouTube

İnşallah o kişi çıkarda mutluluk sandığın rüyayı elinden alır

sanki çok mutlular da mutlulukları bozulcak hahayy güleyim bariii... bide bu özet 54. bölüm özeti 55. deil...

sanki çok mutlular da mutlulukları bozulcak hahayy güleyim bariii... bide bu özet 54. bölüm özeti 55. deil...

Kaçıncı bölüm olursa olsun canım internetten araştırınca rastgele rakam verdikleri için bazıları karışabiliyor neyse biz diziye bakalım,Badeye sinir oluyorum zaten birde mutluluktan bahsetmiyormu sinir ötesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…