Bade'yi yakından görmüş biri olduğun için soruyorum,dizide çok güzel olduğunu düşünüyorum doğal hali nasıl ? :)
Birde bu diziyi çok seviyorum ama yani Havva değil tek acı çeken bizlerde çekiyoruz ya.Her bölümde şu kızın acısı bitsin istiyorum ama yok,ordan oraya savrulup duruyor.Babasından nefret ediyorum,Hamiyetten nefret ediyorum,Doktordan nefret ediyorum.Ya nasıl bir meslek yemini etmiş bu adam ya sinir ediyor beni,hadi yaşarken öldü dedin adi herif,neden namusuna da laf ediyorsun.Yazık günah değilmi,ne demek hamileydi yanılma payı yok.Yusufta gerçekten ne kadar sevmiş ne kadar inanmış Havva'ya.Her olumsuz şeye inanıyor,önce yüzüğü bıraktı,şimdi mektubu yırttı.Havva Yusuf'u unutsun.Yusuf hiç haketmiyor onun sevgisini.O gece Badenin değil Yusufun uykusu kaçmalı o görmeliydi Havva'yı.O mektuba rağmen horul horul uyudu.Sen daha uyumaya devam et...Anan size iflas ettirecek haberiniz yok...
badede beni rahatsız eden bişey var. sol gözünün altında ufak bi leke var.rimel kalıntısı gibi duruyor ya.. hele yakın çekimlerde böyle elimle silesim geliyor...o kadar rahatsız ediyo beni
valla Badenin gerçek hali de çok güzel her ne kadar sevmesek de bu bi gerçek..hatta acilde gördüm önce kim bu güzel kız dedim sonra fark ettim o olduğunu..
Neden yok ki yaa
Ne güzel Havva'yı görecektik..
Belki haftaya Yusuf görecektir, bayramda kaynamasını istememişlerdir
Fragmanı bile yayınlanmadı...
Çok mu hayalperestim
sanki çok mutlular da mutlulukları bozulcak hahayy güleyim bariii... bide bu özet 54. bölüm özeti 55. deil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?