Yer Gök Aşk Fox Tv

boleyn kızını izledim ben .. orda krala esmer kızı yamıolardı ama sonra o sarışını görüp begendi oda evliydi kocasından ayırıp kralla birlikte olmaya zorladılar ..sonra esmer kızıda kralı ayartamadı diye yani öle hatırlıorum :) fransaya yolladılar ordaki kraliçeden çok şey öğrenmiş geri saraya gelio falan bu arada kral sarışınla birlikte ama sonra o kız ilgisini çekio ve esmer olana aşık oluodu ..ötekinden çocugu oldugu halde bıraktı onu kraliçeyide bıraktı .. acaba burda da kraliçe şu yusufun sevgilisi mi :)

ya bende havvayla evlensin istiyorum çünkü bence havva artık gerçekten seviyor onu...

kızlaaar olaylar bu bölümde nasılda hızlandı di mi?.. kaç haftadır süründürdüler bizi, bir ileri iki geri.. eyvahedigeldismile

neyse bu hafta agzım kulaklarımda izledim valla.. delikafadulden

Bu aralar izlediğim tek dizi, Boleyn Kızı kitabındaki gibi geliyordu başlarda ama Havvada çok anlayışlı çıktı kardeşine karşı gelişmeler nasıl olacak bakalım. Filminide izlemiştim oradaki Toprağı görünce ben bunu bir yerden hatırlıyorum oldu Marydi sanırım küçük olan gene saç rengi falanda benziyor.
Ayrıca bu akşamki bölümde güzeldi, balonlar falan.

Son düzenleme:

bu yusufta bi alem, önce kizi yataga atiyor, nerdeyse mercimegi firina veriyodular
sonra kizin karisina gecmis acaba ben sanadami yanlis izlenim verdim diyor
tövbe yarabbi yakaydirigubbakcemile3

ayrica ne dna testiymis bu, kac haftadir bi gelemedi...
hala cok fena, iki kizi birden yamamaya düsünüyor, sirf intikam icin...

toprak ne yaptı verdimi atkıyı

verdi verdi:) güzel oldu , birde hırka öreceğini söyledi ne renk istiyorsun diye sordu , Yusuf ta haki olsun dedi:)

bu diziyi beğenerek izliyorum toplasan 3 reklam ancak veriyorlar ve baya uzun sürüyor film tadında dizi..

sağol aynen öyle öteki dizilerde reklammı izliyoz dizimi belli değil artık tekrarını izlerim

eveeet... kaydirigubbakcemile5

Bayılıyorum bu diziye boshayallersmile Havva süper bi hatun bacakları hariç opuyorumnanaktan

Bayılıyorum bu diziye boshayallersmile Havva süper bi hatun bacakları hariç opuyorumnanaktan

ya ben kıyamadım söylemeye.. ama haklısın çok kalın görünüyor.. acaba kıyafetlerden dolayı mı öyle görünüyor? ya da bacaklar güzel bileklerde bir sorun var??? bilemedim.. :uhm:

ya ben kıyamadım söylemeye.. ama haklısın çok kalın görünüyor.. acaba kıyafetlerden dolayı mı öyle görünüyor? ya da bacaklar güzel bileklerde bir sorun var??? bilemedim.. :uhm:

bende fark ettim
hele son bölümde
annesiyle geziyemi ne cikmislardi
orda felaket kalindi bilekleri ya... akannehir

ıyy başroldeki adam bi garip traş olsa bile yuzu yemyeşil görünüyo. havvanın tavırları da beni sinir ediyo toprak çok duru bi guzellik sanırm o kız miss turkey 2007 selin soyder. yusufun annesi super rol yapıyo çok başarılı bi sanatçı. dizi fox değil de kanald de yayınlansaydı daha populer olurdu.

toprak, kepçe kulağın teki, ölü balık gibi bakıyor.. o tipte biri havva ile aşık atamaz.. bu aşkı memnudaki bücürükle (adını unuttum) bihteri kıyaslamaya benzedi.. akannehir

asıl mesele havva ile toprak arasında değil, asıl mevzu havva ile yeşil suratlının annesi arasında olacak. o kadın çok tehlikeli.. neyse teyze onun hakkından gelir. teyze dizinin tuzu-biberi, bütün hareketi o sağlıyor.. ve şahane bir oyuncu bence.. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…