Yer Gök Aşk Fox Tv

Sırf şurda ki yorumlarınızdan etkilenip son bölümü izledim haklıymışsınız yaw :)))
Bu sezon hiç bakmamıştım ama gerçekten çok güzel olmuş havva ile yusufun kavuşması biraz fatmagül ile kerime ders vermeliler kesinlikle :))) ve artık şu hamiyet cadısıda çeksin artık bişiler her seferinde sıyrılıp durdu.

her dizi ilk sezon çok iyi başlar iyi bitiri ama 2. sezon o tadı vermez sıkar artık ama yer gök aak 2. sezon daha bir güzel başladı harika gidiyor dizi heyecanı hep canlı tutuyor benim içn şuanda böyle heyecanla gününün gelmesini beklediğim bir dizi daha yok açıkcası

keşke en baştan izleymişima yşecim
ama paztesi oluşu iş bozdu
çünkü geçen sene pazartesileri ezelim vardı
reklamlarda bakardım buna da ama başından takip etmediğim için anlamadım gitti

birde behzat ç. Yi izlemediğime yanarım geçen sene
bu seneden de kuzey güney var örneğin
ne çok pişmanlığım varmış

bişey kaybetmedin canım benim netten izle ilk bölümden itibaren zaten kısa zamanda bitirisin meraktan

behzatı gecen sene izledim açırmadan bu sen o ses tr yüzünde kaçıyorum ya

bişey kaybetmedin canım benim netten izle ilk bölümden itibaren zaten kısa zamanda bitirisin meraktan

behzatı gecen sene izledim açırmadan bu sen o ses tr yüzünde kaçıyorum ya

bnde o ses izlemiyorum netten takip ediyorum
umutsuz ev kaDınlaRINI izliyorum

Yine ve yeniden kesinlikle katılıyorum
Bu diziyi izlemekten hiç vazgeçmedim ve hep severek izledim ama artık harika oldu açıkçası.
Benim de heyecanla ve merakla beklediğim tek dizi...

Dizi gittikçe daha da heyecanlı bir hale geliyor,hele Havva ile Yusuf'un kavuşma anları çok güzeldi Bade'nin rüyasında Havva ile Yusuf'u giderken gördüğündeki surat ifadesi unutulmaz inşallah birbirlerine kavuşmuşken yusuf gitmemesi için ikna eder Havvayı..

Son düzenleme:
kızlar dizinin son bölümüünde bir tane türkü vardı, gesi bağları değil...işte izlediyseniz bilirsiniz o türkünün adı ne kim söyluyo nerden bulucam lütfen yardım...

Son düzenleme:
kızlar dizinin son bölümüünde bir tane türkü vardı, gesi bağları değil...işte izlediyseniz bilirsiniz o türkünün adı ne kim söyluyo nerden bulucam lütfen yardım...

Aytekin Ataş'ın vardı ''seyyah'' bunu diyorsan benimde çok hoşuma gitmişti..

Bugün çok güzel bir bölüm bizi bekliyooorr
Havva'yla Yusuf'tan doğum günü hediyesi olarak kabul ediyorum bu bölümü

tüyo doğruymuş tokat attı
çok sinir oldum ama sanki yalan mı söyledi öküzsün yusuf

Benim de aklıma o geldi
Tüyo dorğruymuş dedim ve Yusuf'a sinir oldum, ama bırakmadı Havva'yı
Kaldıkları yer çok güzel yaa...Belki gerçekten orda kalıyorlardır, ordaki kendi evleri olmasın

Kesin Yılmaz bey kalp krizi geçirir fenalaşır ve söyleyemez yusuf yaa...
Yine ertelenecek gibi duruyor

Son düzenleme:

yok orda kalmıyorlar evlerinin resmini görmüştüm büyük 2 katlı çok güzel

bence söyler annesiyle hesaplaşır kesin de bade de kesin hamileyim diyecek.ölür de boşanmaz o pislik baksan havvayı hala öldürmeyi bile düşünüyor içinde ne şeytanlıklar varmış bademciğin :120::120:çok hanım kızdı,çok dürüsttü,gururluydu pehhhh karaktersizin teki:99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…