bade bayılacaksa kesin bunu kendi lehine kullanacak göründe bakın
ya doktorlarla anlaşır hamileyim der yada hasta üzülmemesi gerekir felan gibi şeyler söylerler
ben yusufun badeden kolay kolay boşanamayacağını düşünüyorum
Kızlar doğrumudur bilmiyorum ama nette gezerken bir şeyler okudum.........
*Hamiyet ve doktor belasını bulacak....
*Yusuf'a böbrek gerekecek Küçük yılmaz verecek diye bir söylenti....Böbrek meselesi baya geniş konuşuluyor...Havva'nın kanı uymayacak,Küçük Yılmazın ki uyacak diye...
ya doktorlarla anlaşır hamileyim der yada hasta üzülmemesi gerekir felan gibi şeyler söylerler
ooooo bu dizi gittikçe heyecanlı bir hale geliyor,aman öğrensinler artık ya Yusuf vursun suratlarına herşeyi Bade bayılsın,gebersinbu arada Bade Hamiyet Hanımla konuşurken ''düşünüyorum da bu kız yani Havva hayatta olsaydı çok kötü şeyler olurdu'' dediği lafı hatırlarsanız şimdi Yusuf Havvayı karşılarına getirdiğinde ya Bade Havvaya birşey yaparsa?Bir de Yusuf gerçekten hastalanıyor mu?Havva'nın yanında eli titriyodu yaa hastalanmasın Yılmaz Bey'de yani kriz geçirir adam o kadar şeyi bir arada öğrendi kolay değil yeğeninin kendisine ve oğluna ihanet ettiğini öğrenmek..
Bence Yılmaz Bey Havva olayını öğrenince kalp krizi geçirecek diğer türlü olsa yusuf fırsat bulup konuşamazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?