Yer Gök Aşk Fox Tv

Evet kesin numaralarına o vesileyle başlar
Zaten bu kızın yapışıcağı o kadar belli ki..Çook uzun sürer bu meseleler

Kızlar doğrumudur bilmiyorum ama nette gezerken bir şeyler okudum.........

*Hamiyet ve doktor belasını bulacak....

*Yusuf'a böbrek gerekecek Küçük yılmaz verecek diye bir söylenti....Böbrek meselesi baya geniş konuşuluyor...Havva'nın kanı uymayacak,Küçük Yılmazın ki uyacak diye...

Bak aklıma da gelmişti bu Yusuf'un hastalığı hiç mevzu olmuyor diye,alakası var mı bilmiyorum ama geçen eli titrediğinde filan herhalde Yusuf hastalanacak dedim. Yılmazın kardeşi olduğu bu sebeple anlaşılcak demek ki

ooooo bu dizi gittikçe heyecanlı bir hale geliyor,aman öğrensinler artık ya Yusuf vursun suratlarına herşeyi Bade bayılsın,gebersin bu arada Bade Hamiyet Hanımla konuşurken ''düşünüyorum da bu kız yani Havva hayatta olsaydı çok kötü şeyler olurdu'' dediği lafı hatırlarsanız şimdi Yusuf Havvayı karşılarına getirdiğinde ya Bade Havvaya birşey yaparsa?Bir de Yusuf gerçekten hastalanıyor mu?Havva'nın yanında eli titriyodu yaa hastalanmasın Yılmaz Bey'de yani kriz geçirir adam o kadar şeyi bir arada öğrendi kolay değil yeğeninin kendisine ve oğluna ihanet ettiğini öğrenmek..

kesin bişeyler yapacak bade ,hamiyetin haline bürünecek

ya bence bir anda değilde yavaş yavaş yılmazı ortaya çıkarsaydılar ,bişeylerden birileri kuşkulansaydı ,bişeyler olsaydı yani

Bencede illa ki birşeyler yapacak,boşanmasa da Yusuf onu bu saatten sonra takar mı?alır Havvayı çeker gider,her iki ihtimalde de Yusuf ona kalmayacak ama dediğin gibi kolay kolay boşanmaz o cadı

Bence Yılmaz Bey Havva olayını öğrenince kalp krizi geçirecek diğer türlü olsa yusuf fırsat bulup konuşamazdı..

* yusuf ve sultan aynı arabada havva yı görmeye gidecekler.....

*yusuf ile havva balona gidecekler......

*yusuf havva'yı eve getirince Bade bayılacak......

alıntıdır.

O Bade'nin suratını görmek beni cok mutlu edecek.

Güzel bi bölüm, heyecanla bekliyorum.

Beni de beni de
Sultana o bakışından sonra çok iyi olacak bu, bakalım ne yapacaksın Bade Hanım
Sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada 20:30'a alınmış,kaçırmayın

Ya inanmıyorum bu Hamiyete. Nasıl da acındıryor kendini yaa...
Yani yılın oscarını hakediyorsun Hamiyet.
Dayanamadım resmen o sahnelere yaa.Nasıl bir benmerkezciliktir bu.
Her şey senin suçun diyip vicdan azabı çektiriyor.
Yusuf nasıl da ağladı ya
Havvayı hemen konağa götürmeyeceğini düşünüyodum o sahne de hayal çıktı. Gerçi daha bitmedi ama gidişat böyle.
Bu kez Havva'dan vazgeçmez Yusuf ama sürer bu dava daha gizlenirler herhalde.
Acaba Havva affettim diyip Hamiyet'e koz olarak mı kullanacak napacak.
Öbür türlüsü çok zor olur tüm aileye...Gerçi yapılmalı ama...
Ayrıca "Havva almaya çıktım" sözü de çok hoştu he he

Ve ayrıca ben fstklkurabye

Son düzenleme:
yeni nikin hayırlı olsun canım

yusuf sen adam olmazsın be.annenin laflarına kandın yine çok kendinden emin dediğim dedik görünsende sen annenin küçük oğlu olmaya mahkumsun iplerin ananın elinde nereye çekerse oraya gidiyorsun.nasıl değiştirdi kararını ya hesabını soracaktı güya çok sinir olsum son sahneye bakalım frağmanda neler olacak

Bade Havva'yı öldürtmek istiyooor, kendini paralamış, yüzü gözü ne haldeydi,düştü mü naptı
Yusuf kurtarsın Havva'sını

badeye bak ya havvayı öldürtecek amacına ulaşamaz tabiki ama yusuf badenin bunları yaptığını öğrense biran önce.

fargmandan çıkardığıma göre yusuf havvayı bırakmıyor bir an son sahneleri görünce yine yarı yolda bırakacak sandımzaman istiyor sanırım havva sen gel yeterki ben seni beklerim diyo kuzum bilse basına ne işler açacak bademcik nasıl kurtulacak havva bakalım her hafta ayrı bir heyecan ne güzel bir dizi ya izlerken pür dikkat izliyorum valla

Kızlar ya, benim aklım ermiyor bu Bade'nin tavırlarına.. Yahu sen kimsin de Havva'yı öldürmeye niyetleniyorsun? Ne hakla be aptal kadın?

Yusufla Havva cok yakışıyor yaa bu adamı ben hiç sevmezdim ama adam aşk adamı.. Cok iyi yansıtıyorlar o duyguyu ikiside...

Ortaaaam, lütfen su Bade'ye dünyanın kaç bucak olduğunu göster.. Yusuf da salak anlamayacak onun o şeytanlığını. Masum sanacak..
Ama Bade'nin Havvanın yasadığını bildiğini Sultan zati biliyor, Yusuf'a bunu söylemeli. Söylemezse saçmalık olur..

Badeeeeee, sana gıcık oluyorum ya..
Mehmeti niye kıskanıyorsun onu da anlamadım, her zaman senin peşinde koşacak değildi ya? peeh.

Mehmetin de kendine has bi karizması var.

hiç kaçırmazdım bu diziyi ama sezon finali yaptıktan sonra bir daha izleyemedim ,bi 2 hafta önce felan izlemiştim ama yine bu aftaki bölünlerini felan izleyemedim..kurban kesecaklerdi,sultan ipi çözdü hayvan gitti,oraları felan biliyorum..

dün akam izleyemedim şimdi netten izliyorum
ayy yusuf badeye hastanede ne güzel demiş
hani bade diyor ya doktor çok iyi senide o kurtardı diye
yusufta iyi olsaydı havvayı kurtarırdı demiş
ayy ne güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…