Yer Gök Aşk Fox Tv

Dün akşam ne dedi bade öyle,, Eğer havva gitmeseydi ben bile kendimden korkardım dedi.. Müstehak sana herşey pis şeyy

azda olsa rahatladım yusufun herşeyi öğrenmesiyle
ama bende badeninde bu işin içinde olduğunu görmesi şahit olması lazım
yoksa yusufun gözünde bade suçsuz bişeyden haberi yok masum bir kız.
bu durumda yusuf ondan boşanmaz yani bırakmaz kolay kolay acır haksızlık olur diye
badeyle hamiyetin konuşmalarına yusufun şahit olmasını istiyorum
dün akşamki bölüm güzeldi ama beğendim

Evet Bade Yusuf'un gözünde çok masum görünüyor, zamanla Bade hanımın asıl yüzü de çıkar iyice de
çok geç olmadan Yusuf'un haberi olması lazım bundan. Bir şekilde duymalı, görmeli.
O bakışları zaten nasıldı, aklı yerinde değildi sanki. Bunlar kavuşunca bile Bade musallat olacak ve çok uç şeyler yapacak belli.
Münevver'e de çok kızdım, kadını o halde gördüğü, bildiği halde sonunda yine hemen samimi oldu adamla.

Ayrıca evlerini de çok merak ettim yaa, tabi burası pek ahım şahım değildi, sadece bahçesi fena değildi, acaba onlarınki nasıl?

Yer Gök Aşk Yeni Bolum Fragmanı
çıkmadı ya yeni fragman çıkmış kızlar ama yapamadım

Son düzenleme:
bu hafta cok güzeldi ama bi taraftdanda cok sinir etti beni
yusuf havaya tokat atiyor, sanki dünyanin en dogal seyiymis gibi hava bi kelime bile etmiyor :26:
bu kadar mi basit bisey kadina siddet?

Kızlar fragman, Yusuf Badeye kesin acıcak dediğiniz gibi.. Hamiyetin de itirafına cok şaşırdım. Beklemiyordum.

[video=youtube;Up_iNFhkaSc]http://www.youtube.com/watch?v=Up_iNFhkaSc[/video]

Ya son bölüm cok güzeldi, Yusufla Havva nın aşk dolu bakışmaları.. Ben diziyi Toprak Lale devrine gecince izlemeye basladım... İlgilimi cektmişti, zaten tekrarlarına bakıyordum bazen.. Ve Havva Yusuf askına cok az şahit olmustum.. Cok duygulu ve içtendi sahneler. Cok beğendim gercekten aşk doluydular..

Bade'ye gıcık kapıyorum ya, Havvanın gittiğini öğrendiklerinde Sultan duydu ya o kahveyi üzerine dökmesini bekledim.. Tv ye yumruk atacaktım neredeyse.. O sinsi, nefret, ben kazandım der gibi tavır takınması yok mu? Ağzının ortasına bi yaapıştırasım gözlerini oyasım geliyor.

Son düzenleme:
frağmanı çok karışık veriyorlar aldatmacası çok oluyo mesal gecen haftalardaki frağmanda badeyi hamile sanmıştık yusuf sorunca yani diyordu,halbuki öyle olmadı seslerle görüntülerle oynuyorlar frağmanda dizi de süpriz oluyor.
bence havvanın o karınnı yanına git deyişi falan bölümün ilk sahneleri babası kalp krzi geçirince yusuf konuşamayacak havvanın yanına gelecek havva böyle söyleyinde annesiyle hastane bahçesinde hesaplasacak,sonrada havvayla konağa gelecek.ben böyle umuyorum,böyle yorumluyorum frağmanı inş. böyle olur

Ya ne kadar benzer düşünüyoruz. Bencede ilk etapta söyleyemeyecek Yusuf, hastaneydi şuydu buydu derken...
Ancak Havva'nın o sözleri üzerine gidip konuşucak,orası da hastanenin bahçesiydi galiba.
Ayrıca reklamda Havvayla Yusuf konağa geliyor bu da bir hayal, rüya olabilir.
Daha Bade'yle boşanmadan Havva da gitmez bence.
Yanıltmalar bol oluyor reklamlarda.....

evet

ben de rüya olablir diye düşünüyorum ama pazartesi yusuf havvaya konağa elele gireceğiz herkes yaşadığını öğrenecek demişti,gerçekte olabilir yani:26:

bade ye masum gözüyle bakmaz inş. yusuf, yoksa tahamül edemem buna...aslında böyle bişey olmaz gibi geliyo çünkü bade çıldırmış durumda kendini kontrol edemediği için yusuf anlar masum olmadığını,farklı şeyler yapacak bade bence

Yusuf şu an Bade'nin nasıl biri olduğundan bi-haber olduğu için o gözle bakar başta ama onun da Havva'nın yaşadığını bildiğini öğreninceeee Hem Bade'de takıntı olmuş Yusuf, ileriki bölümlerde bol ekşınlı sahneler görücez bence, Havva'yı vurmaya kalkar,intihar numaraları yapar, bebeği olursa kaçırır filan...Bakışlarından belli var onda o potansiyel

evet bence de var herşeyi yapar o bende çok kötü şeyler bekliyorum bademcikten

‎59. Bölüm Özeti;

Yusuf, Havva’nın başına gelenleri öğrenince şok olur. Hamiyet’ten hesap sormaya gider. Ancak, Mehmet’in silahını bulan Yılmaz’ın kalp krizi geçirmesi bütün ev halkını hazırlıksız yakalar. Havva, Yusuf’a kavuşmanın sevinciyle yeniden can bulmuş gibidir. Tek isteği Yusuf’un aşklarına sahip çıkması ve ebediyen kavuşmalarıdır. Ama hayatın ona yeni bir mücadele hazırladığından habers...izdir. Mehmet, Yılmaz’ın kalp krizi geçirdiğini öğrenince hemen Ürgüp’e döner. Pelin ona güzel bir sürpriz yapacaktır. Ne var ki Mehmet’i başka bir sürpriz daha beklemektedir. Babasının başına gelenlerle yıkılan Münevver’i Celal teselli eder. Münevver dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir. Küçük Yılmaz, Yılmaz’ın durumuna çok üzülür. Ameliyat esnasında kana ihtiyaç duyulur. Sultan bu fırsatı kaçırmayacaktır. Bade Yusuf’un gergin halinden işkillenir. En korktuğu şeyin başına geldiğinden habersiz, kocasına destek olmaya çalışır. Hamiyet Yusuf’a her şeyi anlatmaya mecbur kalır. Yusuf için öğrendikleri bir kâbustan beterdir. Aşkı, ailesi ve evliliği arasında dik durmaya çalışırken, hayat onu sınamaya devam edecektir.

ya yılmaz ı unuttular kücük yılmazı yani ben onu merak ediyorum asıl sultanın tavırları hareketleri nasıl olacak acaba ayyyyy

pardon kızlar fragman yüklenmedi sanmıştım ben yüklemiştim,şimdi sildim

Son düzenleme:
ALINTI setten tüyo: yusuf hamiyetten hesap sormmaya gelcek ama babası kalp krizi geçirince annesini boş verip babasının yanına gidiyor badeyede havvayı gördüğünü anlatmıyor. hastaneye gidiyorlar yusuf hastanaden sonra havvanın yanına gidiyor ve havva diyor annenle ve badeyle konuştunmu yusuf hyır diyince havva o fragmandaki lafları söylüyor. ondan sonra yusuf dayanamayıp havvanın elinden zorla çekip eve götürüyor herkesin karşısına çıkarıyor. bade bayılıyor

ay tatlım bu zaten fragmanda da var.heycanlandım yanı baska bısey soylersın dıye:)

nette buldum paylaşayım dedim fragmanda karışık gösteriyorlar çünkü canım.badenin bayılma durumu var birde,bakalım bunun altından ne çıkacak bunu nasıl kullanaak bade

Aaaaaa
Yani BAde Havva'yı Yusuf'un yanında el ele görüyor gerçekten öyle mi
İçimin yağları eriyecek Badeyle Hamiyeti öyle görünce

bade bayılacaksa kesin bunu kendi lehine kullanacak göründe bakın
ya doktorlarla anlaşır hamileyim der yada hasta üzülmemesi gerekir felan gibi şeyler söylerler
ben yusufun badeden kolay kolay boşanamayacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…