- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
dün akam izleyemedim şimdi netten izliyorum
ayy yusuf badeye hastanede ne güzel demiş
hani bade diyor ya doktor çok iyi senide o kurtardı diye
yusufta iyi olsaydı havvayı kurtarırdı demiş
ayy ne güzel olmuş
ben ilk defa yusufa üzüldüm ,havvaya sarılışını ,havvayı öpüşünü görünce ilk defa acıdım ama uzun sürmedi,bu yusuftan adam olmayacakKızlar ya, benim aklım ermiyor bu Bade'nin tavırlarına.. Yahu sen kimsin de Havva'yı öldürmeye niyetleniyorsun? Ne hakla be aptal kadın?
Yusufla Havva cok yakışıyor yaa bu adamı ben hiç sevmezdim ama adam aşk adamı.. Cok iyi yansıtıyorlar o duyguyu ikiside...
Ortaaaam, lütfen su Bade'ye dünyanın kaç bucak olduğunu göster.. Yusuf da salak anlamayacak onun o şeytanlığını. Masum sanacak..
Ama Bade'nin Havvanın yasadığını bildiğini Sultan zati biliyor, Yusuf'a bunu söylemeli. Söylemezse saçmalık olur..
Badeeeeee, sana gıcık oluyorum ya..
Mehmeti niye kıskanıyorsun onu da anlamadım, her zaman senin peşinde koşacak değildi ya? peeh.
Mehmetin de kendine has bi karizması var.
Yavv acaba Bade Mehmet'e aşık falan olmasın durup dururken neden kıskanmış gibi göründü
Yavv acaba Bade Mehmet'e aşık falan olmasın durup dururken neden kıskanmış gibi göründü
kız güzel falan ama fildeki rolunden dolayı hiç sevilen bi karakter olmadı.bende sinir oluyorum ya havva ona bin basar.yawrum benimmmohhh gercekte de zaten ikiisi evli ya
ben ilk defa yusufa üzüldüm ,havvaya sarılışını ,havvayı öpüşünü görünce ilk defa acıdım ama uzun sürmedi,bu yusuftan adam olmayacak
Vallahi canım ben eski hallerini bilmediğim için bi yorum yapamıcam ama dün Yusuf Havayya sarılışında o kadar samimiydi, ona muhtacmıs gibiydi ki.. Cok güzeldi sahneler ama Yusuf annesine inanmamalıdydı, en son konusurlerken bunu babam duyarsa sebebi benmi olurum sen mi diye birşey demişti, ondan sonra birşey oldu mu ki?
eğer beni hapse kapatırlarsa orda kenidimi asarım dedi cadı kadın
ben ilk defa yusufa üzüldüm ,havvaya sarılışını ,havvayı öpüşünü görünce ilk defa acıdım ama uzun sürmedi,bu yusuftan adam olmayacak
hamiyetle anlaşmalarının tek nedeni bu benmerkezcilik duygusu ,salak bade herkes senin peşinde koşamazya,akşam belki de 100 kere yusuf demiştir,yusuf nereye,yusuf ta yusuf bozmuş sıyırmış nerdeyse tuvaletede onunla gidecek
bade kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyordu ya
herkes kendi peşinden kpoşsn bebek gibi herkes onu sevsin psikolojisindeydi bence
şimdi birden memeti başkasıyla görünce anladı kendininde ne değerdiz bişey olduğunu
uyuz gıcık oluyom şu salak kıza
ay birde anlamadığım salak şey sen zaten yusufun havvayı sevdiğini onun için öldüğünü bile bile evlendin
adam defalarca bunu belli etti sana
daha ne beliyon ki yani
Bu da anne simdi? öyle mi..
Gebersin pislik, Havvayı hasta yatağında bile tokatladı.. Cezasını elbet birgün cekecek..
Kızlar şimdi ne olacak peki?
Ben Hamiyetle Yusufun yüzleşmesini daha sert beklerdim.Yusuf resmen derbeder oldu aşkından adam söndü kaldı yaa kıyamam ona ben
Yeni sezondan itibaren çok heyecanlıydı ama sanki biraz saçmalamaya başlıcaklar gibi geliyor.Umarım mafetmezler dizimizi..
yeni nikin hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?