Yer Gök Aşk Fox Tv

evet canım, sonra bi arada Bade yusufa neredeydin diyor Yusufta Havvanın yanında havva almaya cıktım diyo o kadar ters konusuyor ki heheh bende daha cok yapmasını bekledim ama olsun artıkın

Yavv acaba Bade Mehmet'e aşık falan olmasın durup dururken neden kıskanmış gibi göründü

ben ilk defa yusufa üzüldüm ,havvaya sarılışını ,havvayı öpüşünü görünce ilk defa acıdım ama uzun sürmedi,bu yusuftan adam olmayacak

Yavv acaba Bade Mehmet'e aşık falan olmasın durup dururken neden kıskanmış gibi göründü

hamiyetle anlaşmalarının tek nedeni bu benmerkezcilik duygusu ,salak bade herkes senin peşinde koşamazya,akşam belki de 100 kere yusuf demiştir,yusuf nereye,yusuf ta yusuf bozmuş sıyırmış nerdeyse tuvaletede onunla gidecek

bade kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyordu ya
herkes kendi peşinden kpoşsn bebek gibi herkes onu sevsin psikolojisindeydi bence
şimdi birden memeti başkasıyla görünce anladı kendininde ne değerdiz bişey olduğunu
uyuz gıcık oluyom şu salak kıza
ay birde anlamadığım salak şey sen zaten yusufun havvayı sevdiğini onun için öldüğünü bile bile evlendin
adam defalarca bunu belli etti sana
daha ne beliyon ki yani

kız güzel falan ama fildeki rolunden dolayı hiç sevilen bi karakter olmadı.bende sinir oluyorum ya havva ona bin basar.yawrum benimmm ohhh gercekte de zaten ikiisi evli ya

kız güzel falan ama fildeki rolunden dolayı hiç sevilen bi karakter olmadı.bende sinir oluyorum ya havva ona bin basar.yawrum benimmm ohhh gercekte de zaten ikiisi evli ya

hehe
ya birde ben sevmiyorum öyle tuvalete giderken bile topuklu ayakkabı makyaj ne böyle
hiç doğal halini göremedik ben şahsen havvayı birazda doğallığındna ötürü beğeniyorum
tamam sonuçta herkes rolünü yapıyor ama ne bileyim öyle sürekli vıcık vıcık makyajla gezen bir bayanı da sevmem ben

aynen kızlar benim de badeyi beğenmememin sevmememin sebebi doğal olmayan halleri suratında bolca fondaten, pudra her yerinden makyaj akıyo daralıyorum onu öyle gördükce çok itici bir durum ya bakımlı olmak kesinle bu değil:120: ama havva böyle mi ne kadar doğal, ne kadar güzel
ve aralarında 6 yaş var

ben ilk defa yusufa üzüldüm ,havvaya sarılışını ,havvayı öpüşünü görünce ilk defa acıdım ama uzun sürmedi,bu yusuftan adam olmayacak

Vallahi canım ben eski hallerini bilmediğim için bi yorum yapamıcam ama dün Yusuf Havayya sarılışında o kadar samimiydi, ona muhtacmıs gibiydi ki.. Cok güzeldi sahneler ama Yusuf annesine inanmamalıdydı, en son konusurlerken bunu babam duyarsa sebebi benmi olurum sen mi diye birşey demişti, ondan sonra birşey oldu mu ki?

eğer beni hapse kapatırlarsa orda kenidimi asarım dedi cadı kadın

Mehmet Bade yi balkonda görünce iyice sokuldu kıza yavv ama oh olsun Badeye Onu tek seven erkeğide böylece kaybetti

Diğer bölümlerde ne yapacağını çok merak ediyorum.Havvayı öldüremicek ama Yusuf bir öğrense Badenin de Havva'nın yaşadığını bildiğini.

Bu da anne simdi? öyle mi..
Gebersin pislik, Havvayı hasta yatağında bile tokatladı.. Cezasını elbet birgün cekecek..

evet bide senin için yaptım mecburdum diyo.yusuf karalıydı ama kendimi asarım deyince yine kaldı.ama frağmandan anladığım kadarıyla yusufun başka bir planı olacak havva dan beklemesini istiyo bu sefer annesinin söylediklerine inanıp kabullenmeyecek gibi.

Kızlar şimdi ne olacak peki?
Ben Hamiyetle Yusufun yüzleşmesini daha sert beklerdim.Yusuf resmen derbeder oldu aşkından adam söndü kaldı yaa kıyamam ona ben
Yeni sezondan itibaren çok heyecanlıydı ama sanki biraz saçmalamaya başlıcaklar gibi geliyor.Umarım mafetmezler dizimizi..

Son düzenleme:

açıkcası bende dah sert bir hamle bekliyordum yusuftan
meydanda heresin içinde konşmasını ne bileyim restini çekmesini beklerdim
ama bu ne şimdi hamiyet yine yapacak yapacağını
bari badeninde gerçek yüzünü görse yusuf
havvanınyaptığı ne ufak bişeyde bile sinirlenen yusufa bak sanki kendi yaptı herşeyi kahroldu hale annesine aldanıyor
kendimi asarım diyo ya
as da görelim bakalım diyecekti yusuf hemen annesine acıdı ağladı vs vs
off bee

Oh muhabbet ne güzelmiş kızlar yaa kaçırmışım
Dizi heyecanını yitirmeden devam ediyor, ufak tefek ters köşe olsak da güzel böyle
Umarım bozulmaz.
Yusuf annesinin sözlerine şimdi suskun kalsa da bence artık o saf Yusuf olmayacak,en azından annesine karşı.
Ne güzel de ters cevaplar veriyordu öyle Badeyle ona. Oh dedim.
Elbette annesi ama Hamiyetin bu oğul ve ego merkezli dünyası onun anneliğini çoktaaan gölgeledi.
Nasıl bir v,cdandır bu, Allah korusun böylelerinden.
Yusuf'u sakinleştiren belki de Havva olacaktır, Hamiyetin hapse girme ihtimali düşük gibi sanki:26:
Havva bunu Hamiyet'e hep bir koz olarak kullanır belki.
Bade'ye de bu bölümde iyice sinir oldum. Her şeye karışıyor, varsa yoksa Yusuf. Kaybetme korkusu sarmış kızı.
Mehmet'in de o yaptklarını doğru bulmasam da acıyorum bazen ona. Amcaoğlunun gölgesinde kalmış ve bir şekilde kenar itilmiş bir çocukluk yaşamış,öyle planlar yapmış olsaydı da şu yeni kızla güzel bir aşk yaşasalardı.

Ve ayrıcaa bence yeni bölümde Yılmaz bey, Yılmaz'a oğlu olduğunu söyleyecek. Ona benzer bir sahne vardı fragmanda. Kuşkular iyice artacak ya da.

bence yılmaz bey ölüm korkusuyla oğlu olduğunu söyleceyecek küçük yılmaza.bide münevver hamiyete babam herşeyi öğrenmiş diyordu neyi öğrendiki acaba.havva olayı olduğunu sanmıyorum münevverde annesine tepkili olurdu o zaman:26:

dizinin gidişatından çok mennunum havva ile yusufun hemen kavuşmalarını beklemiyorum zaten tadı kalma açıkcası birbirlerini hep böyle çok sevsinler yeter.yusuf annesine inanırsa vs. o zaman saçmalık olur benim için onun dışında sorun yok.havva ile yusufun önüne mutlaka engeller çıkacak ama mantıklı güzel bölümler bekliyorum ben

Dediğim çıktı kızlar Bade Havva'yı öldürtcek sanırım,bu arada o Bade'nin yüzünde ki çizikler neydi öyle iyice muşmulaya dönmüş Yılmaz Bey'de galiba açıklıyo küçük Yılmaz'a babası olduğunu..

Son düzenleme:
Duyduğuma göre Yusuf kaza geçirecekmiş ve böbrek lazım olacakmış ona.Bade vermek isteyecekmiş ama tutmayacakmış böbrek.Zaten babası da karşı çıkacakmış.Yılmaz verir belki.Hani kardeşi ya.Belki de Bade'nin böbreği tutar ve Yusuf ona minnet duyduğu için ayrılamaz ondan.İkisinden biri işte.Yılmaz ve Havva da evlenecek ileride büyük ihtimal.Çünkü Havva hamile kalacak.Anlaşmalı evlilik olabilir.Konağın kapısından Yusuf'un kolunda değil Yılmaz'ın kolunda girer artık. Bunlar sadece duyum ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…