Yer Gök Aşk Fox Tv

Ne de güzel bir fragmandııııı
Ben tam Yusuf'a kızarken fragmanla hemen affediverdim kendisini.
Tüyodaki gibi ilerlemesi gerçekten çok saçma olur. Bozmasınlar artık dizimizi.
Ne de güzel bırakmamış havva'yı. Hamiyetin karşısına da çıkmış ohh ohh
Bu bölümde ben de böbreği öğrenir diyodum ama yine olmadı. Yani Yusuf da saf, git bayan doktora ısrar et, Vedat söyler dedi ama sana dedi mi, araştır hemen kabullendi.
Ahh sarılırken nasıl da ağladılar yaa...Kıyamam
Yusuf sensiz yapamam diyor galiba Ayşeceylinin dediği gibi.
Tabi fragmanlar yine kırpılıp çarpıtılmadıysa güzel bir bölüm bizi bekliyor

Bu arada Ayşeceylin nerelerdeydin epeyedir yoktun, farkettim

Son düzenleme:
canım yoğun bir ay oldu benim için
kayınvalidem geldi gitti sonrada eşim izne ayrıldı derken sadece okumaya fırsatım oldu artık burdayım ama

yalnız hamiyet badeyi gelin olarak istediğine çok pişman olacak, görecek annayı konyayı eline fırsat geçsin konaktan bile kovar bunu bademcik

Ben de aynı şeyi dedim
Başına bela aldığının farkına yavaş yavaş varmakta zaten.
Çok çektirir o Bade ona. Zaten dedi ya siz kontrollerime gelmeyin diye
Hamiyet de görsün baksın kıymetli gelinine.

Bu diziyi bende çok beyeniorum ve hiç kaçırmadan izliyorum

Ama yarın ki bölümü son muş çok üzülüorum O kadar baktık ettiik sonunu getiremden kesecekler diziyi

Bu diziyi bende çok beyeniorum ve hiç kaçırmadan izliyorum

Ama yarın ki bölümü son muş çok üzülüorum O kadar baktık ettiik sonunu getiremden kesecekler diziyi

yok canım ya ne bitmesi,reytingleri iyi giden bir diziyi neden bitirsinsen her hafta 2 yada 1 oluyor

Son bölüm müymüş
Bu dizinin 1 sezonu daha var diye biliyorum ben. Son filan değil yani.
Çok güzel bir bölüm bekliyor galiba bizi
Heyecanla bekliyorum.

Ayrıca 100. sayfaya ulaştık. Hayırlı olsun
Dizimiz bozulmadan güzel güzel devam etsin

Ayrıca 100. sayfaya ulaştık. Hayırlı olsun
Dizimiz bozulmadan güzel güzel devam etsin

inş. canım ya gerçekten beyenerek bakıyorum saten fazla dizi seyretmiorum
Aklıma geliyor hala duygulanıyorum :2:hani yusufla havva nın o çorak tarlalarda birbirlerini ilk kez görme sahnesi vardı ya off off çok güzel işlemişlerdi
ordaki özlemi-aşkı çok guzel vurgulamışlardı aceleye getirmeden hemde
benide çok etkilemişti o anlar
Ama son olduğunu duydukca deli oluyorum o kadar saçma dizi varken neden kaldırılsın:26:

aynen yaaa,,,o sahne muhteşemdi ..ondan sonra izleyemedim zaten ara sıra denk gelince baktım yoğundum ..
kısaca bi özet geçiverin ondan sonra ne oldu ,şu böbrek işini merak ettim doğrusu ..geçen bölümde az bişey baktım ama tam anlayamadım

Ya bu bitme haberlerini nereden duydunuz?
Ben bitmiyor diye biliyorum.
Böyle aniden bitirirler mi reytingi iyi olan bir diziyi.
Sahte haberdir diye düşünüyorum ki inşallah öyledir.

Ah o dediğiniz sahne muhteşem ötesiydi.
Beni ağlatan tek dizi bu. Sabırsızlıkla bekliyorum her bölümü ve Havva'ya bayılıyorum Yusufla da çok yakışıyorlar.
Allah ayırmasın hem dizide, hem gerçekte hem de ahirette
Aşklarının etkisi büyük ama ikisi de çok iyi oyuncular. O duyguyu çok güzel yansıttılar.
Beklediğimize değdi. Müzikleriyle, konuşmalarıyla, bakışlarıyla her şeyiyle mükemmeldi
Böylesi muhteşem bir dizinin aniden biteceğine inanmıyorum.

Fragmanda Hamiyet Havva'yı kapıda görüyordu acaba o da mı kırpılıp çarpıtılmış Öyle olmasın, çıksın gerçekler ortaya artık

Deli_kız çok da bir şey olmadı aslında
Yusuf her şeyi annesinin yaptığını öğrendi.Bu sırada Yılmaz bey de Mehmet'in yaptıklarını araştırıp öğreniyordu ve kalpkrizi geçirdi. Ardından Yusuf'un böbreği iflas etti ve Bade doktorları ayarlayıp böbreği kendisinin verdiğini söyledi.Ve ardından hamile olduğu ortaya çıktı. Yusuf bebeği öğrenince afalladı ama Havva'dan vazgeçemeyeceğini de bu bölümde anlamış bulunacağız inşallah

Böbrek gerçekten Bade'nin değil ama di mi? Hamile de değil hepsi birer oyun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…