Yer Gök Aşk Fox Tv

anlatacaktım ama arkadaş anlatmış sana özetini
Böbrek gerçekten Bade'nin değil ama di mi? Hamile de değil hepsi birer oyun...

badenin değil o böbrek başkasına takılacaktı önem sırasına göre ama bade dr yi tehdit ederek aldı böbregi yusufa taktırttı kendisinede ameliyat izi yaptırdı inandırıcı olsun die hamile olmasıda malesef doğru gıcık oluyorum saten sanki çok lazımmış gibi birde hamilellik çıktı ortaya

Havva yı bu ara cokmu cirkinlestirdiler banamı oyle geliyor:26:

Bade guzellestikce havva cirkinlesti sanki

Tamam olaylar yuzunden bakımsız kaldı ama bir basrol olarak gozume cirkin geliyor artık

Havva yı bu ara cokmu cirkinlestirdiler banamı oyle geliyor:26:

Bade guzellestikce havva cirkinlesti sanki

Tamam olaylar yuzunden bakımsız kaldı ama bir basrol olarak gozume cirkin geliyor artık

bence tam tersi badenin makyajlı hallerinden her daim yapılı asla bozulmayan saçları gözüme çok yapmacık ve çirkin geliyo açıkcası.
havva ise yok denecek kadar az bir makyajla oynuyo pudra çok az rimel ve yaşadıkları geçirdiği kaza vs. yüzünde yüzene biraz yorgunluk katacak uygulamalar yapmışlar ama hepsine rağmen çok güzel doğal gözleri yeter zaten.

bende abdeyi çok yapmacık buluyorum hiç bozulmayan o saçları var ya sinir oluyorummm
ama havva çok doğal doğrusuda bu bence yaşadıklarına göre en uygun şekilde görünüyor bize buda inandırıcılığını artıyor

valla ben de her zaman doğallıktan yanayım.hele de genç yaşta.yaşım gençken cildim sağlılklı ışıl ışılken neden güzelliğimi makyajla gölgeyeyimki.bir rimel bir ruj düm düz yada toplu saçlar ohh misss yani.

:13::13:

ay havvayla yusufun ssarılma sahneleri kırpılmış demekki fragmanda ilk başında ayrılırkenki halleriymiş off ya ayrılmasınlar

Havvanın kardeşi toprağın öğrenmeside iyi oldu en azından ablasına destek olur yalnız olmadığını anlar havva

Son düzenleme:
bu toprak ne kadar salak bir kız ya mümkünse bu dizide görmeyeyim salaklıkğına tahamülüm yok bu kadar da olmaz yani lale devrini sırf toprağın salaklığı yüzünden izlemiyi bıraktım burada da çıkmasın lütfen.havva ağzının payını verdi gerçi.
ohh bademcik yusufa yakaldın nasıl açıklayacaksın bakalım..

hamiyet nasılda korktun cadoloz seni

o nasıl fragmandı öyle ya yusuf badeye ben sana kocalık yapamam başkasını severken dedi bade fragmanın sonunda havva ya silah doğrulttu inş. yusuf görür bunu da tamamen def eder.

ya bu dizinin en çok bölüm sonu fragmanlarını seviyorum....
yusuf şu badenin kimliğini bir çözse.....anında biter zatende nerde....
bekle yine 2 hafta 3 hafta....
ya aslında beda bu çocuğu düşürsün havva hamile kalsın en azından tek varis olur havvanın değeri bir kat daha artar nasıl senaryo ama...

allahım badeden nefret ediyorum.....kızım ne gıcık birisin yaaaaa

Ortağımla atçı adamın konuşmaları neydi öyle
Burdan bir aşk doğar ben size diyim Evlenirler onlar da, çok tatlılar

Yusuf nihayet doğru yolu buldu, vazgeçmesin Havva'dan Üzülüyorum bu çocuğa da yaa...Bitsin artık dertleri.
Havva Hamiyeti'i ne de güzel korkuttu, fragmanda imdat dye bağırıyor ama Havva senin kadar gaddar değil be Hamiyet
Bade'yi de ne güzel yakaladı Yusuf, keyifle izledim valla Ve nihayet söyledi ve artık heyecan dorukta yine.
Havva'yı bade'nin gazabından kim kurtaracak, akıllı Havva'mız mı, Yusuf mu, Yılmaz mı?

Toprak'a ben de kızdım, başlardaki gibi Toprak iyi, Havva kötü durumuna getirmeye çalıştılar. Ama Havva iyi dedi. Ona yaptıkları ne olacak. Üstelik Bade bile bile sonradan geldi. Havva da akıllı dursun elbet de sinir oldum Toprak'a.

havvanın kardeşi toprak çok salak gerçekten ikide bir eski kocasının sorunlarını çözmekle meşgul.aklında hala kocası var. birde yeşimle toprağın dost olması saçmalık gidip onun çocuğunun yanında olması.varmı böyle bişey hayatta.çınarı kandırıp duruyor.akıllanmazsa bu diziye geri döner zaten

[video=youtube;q9Nq1fkU_1E]http://www.youtube.com/watch?v=q9Nq1fkU_1E&feature=share[/video]

zaten lale devrini sırf toprağın bu salak hareketlerinden bıraktım izlemeyi.artık salaklıklığı falan geç toprağın ne geniş midesi var ya gerçek hayattta hangi kadın bunu sindirebilir.eski kocasının yardıma koşmalar falan kızım sen boşver kocayı falan git kızılayda falan çalış bir faydan olsun

havva verdi cvbını ama kızın kafa kalın anlamazki toprak.iki kardeş ama herşey havvada toplanmış toprağa salaklık kalmış

aşkınihan beni tanımadın mı nickimi değiştirdim yafff

Son düzenleme:

Tanıdım tanıdım, tanımam mı
Söyleyecektim zaten de Toprak'a kızarken unuttum
Kızılaya da bayıldım, sen çok yaşa

Kızlar yaa ben Havva ve Toprak karsılasmasından sonra izleyemedim... Önemli bi ayrıntı mı var? Bade ne gördü herkes sevinmiş.. Bende simdi netten izliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…