Yer Gök Aşk Fox Tv

bence badenin gebeliği yalan diyecem ama gerçekti sanki yaa çünkü kendisininde haberi yoktu gibi
ama bence bu badenin rahat durmaması hastanede boş yere karnında kesi açılması vs gibi nedenlerle çocuk öldümü acaba
çünkü fragmanda doktor ultrasonda bakıyor ya dikkat ettiyseniz orda bişeyler çıkıyor bebeğin kalp atışı yoktur belkide
veya o esnada böbrek naklinin aslını öğrenecek yusuf
offf ama ne olursa olsunda bu kötülerin hakimiyetinden bıktım ben yaaa
yusufla havva kavuşacak ama film bitecek nerdeyse bunun tadı olmaz kiii

Bade gerçekten hamile, bence yusuf inanmayınca ultrasonda bakıyorlar, ve doktor o sırada böbreğin yerinde olduğunu farkediyor.
Bu yüzden Hamiyetin ve Bade'nin yüzü çok endişeli. Ve yalan böylece açığa çıkıyor
Bu dizi gelecek yıl da devam edecekmiş ya, herhalde bu sezonun sonuna dek kavuşmaz bunlar,
gelecek sezonda kavuştuktan sonrasını gösterir herhalde
Bir ağız tadıyla izlettirmiyorlar.
Uzatmasınlar mevzuyu bu kadar kavuşsunlar yeter ama

Aynen katılıyorum canım ama ben orayı böbrek yerinde yok diye değil rahimde bebek yok gibi algıladım ondan o kadar şaşırıyorlar sandım ama :26:

Aynen katılıyorum canım ama ben orayı böbrek yerinde yok diye değil rahimde bebek yok gibi algıladım ondan o kadar şaşırıyorlar sandım ama :26:

Bebek var bence Yusuf böbrek ameliyatından söz eder, bebeğin zarar görüp görmediğini sorar, doktor da bu yüzden tuhaf tuhaf bakar diye düşünüyorum. Hamilelik yalanı akıllarına gelseydi yaparlardı ama işte tahlillerde kendiliğinden çıktı ne şans ki. Hem bunlar daha öncede test yapmamışlar mıydı, niye bakmadılar nasıl çıkmadı o zaman? Özellikle belirtmek mi gerekiyor hamileliğe bakılması için bilmiyorum ki.:26:

Artık iyice aptal yerine konduğumu hissediyorum,kendime yakıştıramadım bu kadarını,sıkıldım,izlemiycem.
Yusuf bu kadar aptal olmamalıydı,annesinin o hastanede daha önce çevirdiği dümenlerden sonra gidip gerçekten badenin böbreği yerinde mi değil mi diye bile bakmalıydı bence.hemencecik yuttu.ayrıca ne kolay böbrek buldular öyle 5dakikada,çok saçmaladılar.
Havvanın üstündeki şallar, pelerinler ve anneanne eteklerinden de gına geldi,büyücülere benziyor onları giyince.sanki bu memelekette bütün kızlar bunlardan giyiniyor sanırsın,havva öyle,toprak öyle,iffet öyle,yeşil uzun etekler,önden düğmeli hırkalar

hay ağzınla bin yaşa ne güzel hislerime tercüman olmuşsun :))

evet ayrica yeni amelyat olmus biri nasil hamile olur iyice cilkini cikardilar rezalet

Haklısın aslında,Yusuf bunu düşünmeli,zaten hamile olan birini ameliyata sokmazlar off gerçekten saçmaladılar, daha bir kaç bölüm öncesinden heyecanla beklerken(gerçi kavuşma sahnelerini de uzatmadı değiller . ) şimdi hiç izlememeyi tercih ediyorum desem yeridir hani .

fox tv nin hemen hemen bütün dizilerinde saçmalık çok fazla hele de unutma beni dizisinde deli ediyo o dizi beni ah annem onun yüzünden dizi işkencesi görüyorum

Umarım bu bölümde de saçmalamazlar...
Çok zor bir şey istedim farkındayım
Gül gibi dizimizi mahvettiler yaaa

Hamiyet ve Bade nin sayesinde Kocacım,Bitanem ve Ayol sözlerinden soğudum resmen

fox tvnin özel bölüm anlayışı = bade nin maceraları

dün akşam bi rhevesle izledim böbrek naklinin yalan olduğunu yusuf öğrenecek diye
ama sonra badegil başka doktor buldu vs bir şekilde kıvırdılar işi ondan sonrasını izlemedim kapattım sinirlendim
offf bir filmde neden hep kötü karakterler ön plandadır herey onların lehine olur son bölümlere kavuşurlar filmde biter artık
off sıkıldım artık zaten yarısından itibaren izlemedim

Sonu izlediğim için Yusuf'a nefretle bakıyorum artık yapamayacakmış iyi yapma git badeyle otur diz dize göz göze yaşlanıp gidin.

frağmanı izlemediniz galiba kızlar yusuf havvanın yanında, bırakmıyor yani yapamacağım deyişi sensiz yapamam demek istedi sanırım.badeye çok kötü bağırıp çağırıyordu annesine de frağmanda.babasına da gerçekleri söylesem sana en sevdiklerinle ilgili çok üzülürsün diyordu yusuf.havvanın yanına gidiyor sarılıyordı...

Yusuf öyle deyince sinirlenip kanalı değiştirdim zaten reklam girmişti...

İnş. Havvayı yalnız bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…