Bade gerçekten hamile, bence yusuf inanmayınca ultrasonda bakıyorlar, ve doktor o sırada böbreğin yerinde olduğunu farkediyor.
Bu yüzden Hamiyetin ve Bade'nin yüzü çok endişeli. Ve yalan böylece açığa çıkıyor
Bu dizi gelecek yıl da devam edecekmiş ya, herhalde bu sezonun sonuna dek kavuşmaz bunlar,
gelecek sezonda kavuştuktan sonrasını gösterir herhalde
Bir ağız tadıyla izlettirmiyorlar.
Uzatmasınlar mevzuyu bu kadar kavuşsunlar yeter ama
Aynen katılıyorum canım ama ben orayı böbrek yerinde yok diye değil rahimde bebek yok gibi algıladım ondan o kadar şaşırıyorlar sandım ama :26:
Artık iyice aptal yerine konduğumu hissediyorum,kendime yakıştıramadım bu kadarını,sıkıldım,izlemiycem.
Yusuf bu kadar aptal olmamalıydı,annesinin o hastanede daha önce çevirdiği dümenlerden sonra gidip gerçekten badenin böbreği yerinde mi değil mi diye bile bakmalıydı bence.hemencecik yuttu.ayrıca ne kolay böbrek buldular öyle 5dakikada,çok saçmaladılar.
Havvanın üstündeki şallar, pelerinler ve anneanne eteklerinden de gına geldi,büyücülere benziyor onları giyince.sanki bu memelekette bütün kızlar bunlardan giyiniyor sanırsın,havva öyle,toprak öyle,iffet öyle,yeşil uzun etekler,önden düğmeli hırkalar
hay ağzınla bin yaşa ne güzel hislerime tercüman olmuşsun :))
evet ayrica yeni amelyat olmus biri nasil hamile olur iyice cilkini cikardilar rezalet
Hamiyet ve Bade nin sayesinde Kocacım,Bitanem ve Ayol sözlerinden soğudum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?