Ben anlamıyorum bu zorla kendine aşık etme durumlarını.Lale devrinde Yeşim bu dizide Bade.Yaa adamlar sizi sevmiyor işte.Benmi yanlış düşünüyorum bu konuda beni biri sevmeyecek,söyleyecek bunu yada belli edecek,anında bırakır giderim ve hiç yüzüne bakmam.Adam havva diyor Bade kocacığım diyor.Tamam bebek de doğur ne olacak adam sevecek mi?Yüzsüz yüzsüz yanında olmanın ne anlamı var.Zaten onu sevdiğini biliyordun unutamayacağını da biliyorsun.Yok bir ısrar bir inat gurur hiç yok zaten.
Son gelen tüyo.
Yusuf kendine gelir gelmez Havva'nın yanına gitmek ister ama dikişleri açılır.Bunun üzerine Yılmaz'dan yardım ister.Yılmaz hemen dağ evine gitmek için yola çıkar.Havva çok zor durumdadır Havva tam kurşunların hedefi olacakken Yılmaz gelir Havva'yı kurtarır.İlk gördüğü an etkilendiği Havva'yı yeniden karşısında görmek Yılmaz'ı şaşırtır.Yılmaz Havva'yı annesinin evine götürür.Yusuf'a haber verir.Yusuf Havva'nın yanına gitmek için hazırlandığında Bade ve Hamiyet son kozlarını oynar ve hamilelik yalanını ortaya atarlar.Yusuf ne yapacağını şaşırır.
Bu hafta herkes sinir olmuş diziye belli.
Geçen hafta sabırsızlıkla her gün yazıyorduk neredeyse
Gerçi hala sabırsızım o ayrı
Aynen canım ya benim gecen hafta Badeyi izlemeye tahammülüm kalmadı, yarıda bıraktım. Nasıl bittiğini bile bilmiyorum.
Yeter artık ya, hep aynı konular.. Havva ve Yusuf bileşsin, onlara günleri göstersin.. Aynı onların Havva'ya yaptığı giibi.. Biz öyle daha severek izleriz.
Yusuf Bade'nin hamileliğine inanmayıp test yaptırıcak ve gerçekten hamile olduğunu görünce Havva'yı bırakacakmış..Havva buna çok sinirlenip Yılmaz'la evlenecek ve konağın kapısından içeri el ele girecek ama bu evlilik gerçek olmayacakmış.Yılmaz'ın da Hancıoğlu olduğu ortaya çıkacak.Bade de birkaç bölüm sonra bebeği kaybedip kimseye söylemeyecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?