Yer Gök Aşk Fox Tv

Bence de dün akşam çok saçmaladılar,böbrek hemen Yusufa uyum sağladı,ilginç...Bu kadar insan boşuna bekliyor nakil için demekki...
Yeni fragmanda da Bade hamileymiş,tahlillerinde nasıl anlaşılmadı acabaYine yalan dolan ...Artık Yusuf gerçekleri görse havva ya birşey olmadan....Kavuşsunlar artık yeter uzadıkça saçmalamaya başladılar....

Diziyi bitirmmek için uzatıyorlar olayları,uzattıkça daha da saçmalıyorlar daha bir kaç gün öncesine kadar diziye aşıkken dünkü bölümden sonra soğuma geldi yani .

Son düzenleme:
lale devrini bu yüzden bıraktım saçma sapan aynı döngüden devam ediyordu şuan izlemiyorum merakta etmiyorum
bu diziyi bir ara bırakmıştım yusuf havvayı bulunca sevindim işte dedim ama yine aynı son bölümün yarısını izledim devam etmedim
adını feriha koydum'danda sıkıldım artık trtnin dizilerine takılacam orda hiç böyle gerilimler yok gördüğüm kadarıyla
ayy içim bayıldı yeter artık yaa kötüleri sürekli güçlü görmekten sıkıldım
hiçmi iyi giden bişey olmaz dizide ..
sürekli kötüler plan yapıyor haklılar aralarda kalıp üzülüyorlar
offf çok sıkıldım bade gerçekten hamileyse bu bölüm devam etmeyecem güzel sahneler olursa onları netten izlerim

Ben anlamıyorum bu zorla kendine aşık etme durumlarını.Lale devrinde Yeşim bu dizide Bade.Yaa adamlar sizi sevmiyor işte.Benmi yanlış düşünüyorum bu konuda beni biri sevmeyecek,söyleyecek bunu yada belli edecek,anında bırakır giderim ve hiç yüzüne bakmam.Adam havva diyor Bade kocacığım diyor.Tamam bebek de doğur ne olacak adam sevecek mi?Yüzsüz yüzsüz yanında olmanın ne anlamı var.Zaten onu sevdiğini biliyordun unutamayacağını da biliyorsun.Yok bir ısrar bir inat gurur hiç yok zaten.

evt aynen öyle
ve bir bayan ne kadar kendini alçaltabilir ki
tamam aşık olursun da bu derece seni sevmeyen ve sevmeyecek olan bir adam için
bir başkasını sevdiği halde onunla birlikte olma isteği
neden böyle karakterler yaratılıyor anlam veremiyorum
daha düzgün aşklar yaşansa izlenmeyecekmi yani
ben vallahi bu yüzden izlemiyorum çoğu diziyi bırakıyorum hiç gerilemem kendime yazık yaww

Son gelen tüyo.

Yusuf kendine gelir gelmez Havva'nın yanına gitmek ister ama dikişleri açılır.Bunun üzerine Yılmaz'dan yardım ister.Yılmaz hemen dağ evine gitmek için yola çıkar.Havva çok zor durumdadır Havva tam kurşunların hedefi olacakken Yılmaz gelir Havva'yı kurtarır.İlk gördüğü an etkilendiği Havva'yı yeniden karşısında görmek Yılmaz'ı şaşırtır.Yılmaz Havva'yı annesinin evine götürür.Yusuf'a haber verir.Yusuf Havva'nın yanına gitmek için hazırlandığında Bade ve Hamiyet son kozlarını oynar ve hamilelik yalanını ortaya atarlar.Yusuf ne yapacağını şaşırır.

2.Fargman :

[video=youtube;nR_h6qTkzKM]http://www.youtube.com/watch?v=nR_h6qTkzKM&feature=related[/video]

Soyunuzun devamı Havva'dan gelsin de görün siz ayrıca gözünü açar açmaz Havva dicek tabi Bade mi dicek .

Son düzenleme:
Bu hafta herkes sinir olmuş diziye belli.
Geçen hafta sabırsızlıkla her gün yazıyorduk neredeyse
Gerçi hala sabırsızım o ayrı

Hey Allahım yaa, neden ne yapcağını sasırıyormus, hamileyse hamile.. Birde bu şeytanlara uyup gitme Havva'ya bakalııım Ama Yılmaz olayları anlatacağı için orda zor tutarlar Yusuf'u

Bu hafta herkes sinir olmuş diziye belli.
Geçen hafta sabırsızlıkla her gün yazıyorduk neredeyse
Gerçi hala sabırsızım o ayrı

Aynen canım ya benim gecen hafta Badeyi izlemeye tahammülüm kalmadı, yarıda bıraktım. Nasıl bittiğini bile bilmiyorum.
Yeter artık ya, hep aynı konular.. Havva ve Yusuf bileşsin, onlara günleri göstersin.. Aynı onların Havva'ya yaptığı giibi.. Biz öyle daha severek izleriz.

Son düzenleme:

Evet evet bir an önce gelsin o bölümler, sıkıldık şu Hamiyetin hakimiyetinden ve Yusuf'u artık çok kararlı görmek istiyorum. Hiçbir şey vazgeçirmemeli onu. Artık öyle de olacak galiba. Yani inşallah

Yusuf Bade'nin hamileliğine inanmayıp test yaptırıcak ve gerçekten hamile olduğunu görünce Havva'yı bırakacakmış..Havva buna çok sinirlenip Yılmaz'la evlenecek ve konağın kapısından içeri el ele girecek ama bu evlilik gerçek olmayacakmış.Yılmaz'ın da Hancıoğlu olduğu ortaya çıkacak.Bade de birkaç bölüm sonra bebeği kaybedip kimseye söylemeyecekmiş.

[B]Neeee
Üfff yine sıkıntı yine sıkıntı yaa. Yani illa Havva'yı Yılmazla evlendirecekler.
Başka bir yol yok sanki.
Biraz da Yusuf'un aşkının kudretini görseydik, bunca yaşanan şeyden sonra saçmalamasınlar artık ya.
Çok sinir oldum

Ne olacak, Bade'nin bebeğini düşürdüğünü öğrenen Yusuf pişman olacak.
Havva da hamile olacak ve herkes Yusuf da dahil bunu Yılmaz'dan bilecek.
Sonra gerçekler öğrenilecek...
Sonun da ikisi de bin pişman olup birbirlerine dönmek isteyecek ancak yine bir tarafın boşanması zorlaşacak. Yılmaz Havva'ya aşık olacak...falan filan...Hep aynı sıradanlık. Biz bu diziyi farklılığı için seviyoruduk. Bu olaylardan sonra aşkları yine öyle güzel gelecek mi acaba?....
[/B]

Son düzenleme:

işler baya karışıcak deseneee

Evet diziler uzadıkça saçmalama katsayıları da artıyor.Deli Remzi lakaplı oyuncu mantık aramayın,bunlar büyüklere masallar demiş zaten.

Bu akşam yine kızacağız belli ama keyifli seyirler diliyorum hepinize

şu hamiyete bi inme falan gelse keşke ya .. nedense kötülerin başına hiç bişi gelmiyor.. bu kadar mı olur arkadaş..
hele bade allahım bide kocacım demiyomu boğazına yapışasım gelio..ne yüzsüz bi kişilik..
maleseef ki gerçek hayatta da var bunun gibi yüzsüzler..
nefret geldi artık ya diziyi izleyemez oldum sinirden..

Yine sinirlerin tavan yaptığı bir bölümdü, bunların düzenbazlığı bir müddet daha gidecek belli ki.
Yusuf'u bu kadar kadar kararlı ve Havva'nın yanında görmek güzeldi
Bakalım çocuğu olacağına ikna olduğunda ne yapacak?
Bence yine de bırakmayacak ama Havva mı olmaz böyle diyecek napıcak?:18:
Galiba böbreği Bade'nin vermediğini de öğrenecek.Öğrenilmeli zaten, hamileyken nasıl böbreğini verebilir bilemiyorum.
Şu Havva'yı Yılmazla evelendirmesinler de. İyice tadını kaçırmasınlar dizinin.
Bir ağız tadıyla dizi izlettirmiyorlar yaa..
Keşke senaristler okusa da anlasa ne kadar sıkıldığımızı bunlardan.
En sevdiğim hatta bağımlısı olduğum diziyi de mahvetmeseler bari.

Son düzenleme:
Kızlar yaaa, ben dün eve 11 de gittiğim için yarım saat falan bakabildim.
Cok önemli birşey oldu mu? Bu arada fragman da yayınlanmış acaba Bade gene mi yalan söyledi. :26: Ahlaksızzz

[video=youtube;pOnbuZaCHfM]http://www.youtube.com/watch?v=pOnbuZaCHfM[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…