bende bugun dizinin müziklerini dinledim çok guzeller hepsi ayrı ayrı
yeni bölüm daha bir heyecanlı olacak anlaşılan:26:
Şu bade var ya o silahı doğrulttu ama vurmayacak havvayıçünki esas gebe olduğunu söleyip havvayı halt edecek
Bade, Havva’ya hamile olduğunu söyler. Havva, Bade’yi nereden vuracağını çok iyi bilmektedir; Yusuf’la beraber olduklarını söyler. Bunu duyan Bade dayanamaz ve silahını Havva’ya doğrultur. Yılmaz, Celal’den Havva’nın hayatta olduğunu, bunu Hamiyet’in de bildiğini öğrenince olanlara inanamaz. Hamiyet’in artık kaçacak hiçbir yeri kalmamıştır. Bade Havva’yı vurur. Celal, Bade’nin hapse girmesini engellemek için hemen harekete geçer. Ne var ki Bade’yi daha kötü bir sürpriz beklemektedir. Mehmet, Cüneyt’in hapisten çıkmasıyla panik olur, çaresizdir. Yılmaz’a onu affetmesi için yalvarır, yardım ister; ama ummadığı bir kişi yardımına koşacaktır. Yusuf Bade’nin Havva’yı vurduğunu Celal’den öğrenir ve şoke olur. Havva’nın gözlerini açmasıyla Yusuf da yeniden hayat bulur. Ne var ki Havva Yusuf’a yine yalan söylemektedir. İstanbul’dan gelen Şeref, Havva’nın başına gelenler karşısında kalakalır. Bütün bu olanların hesabını sormaya yemin eder; Şeref’i durdurmak kolay olmayacaktır. Bade’ye giden Yusuf Havva’nın yalanını öğrenir, ne yapacağını bilemez haldedir. Bade içinse her şey artık manasını yitirmiş, yaşamak için hiçbir nedeni kalmamıştır.
Sevilen dizi Yer Gök Aşk yepyeni bölümüyle 30 Ocak Pazartesi akşamı FOX ekranlarında siz sevenleriyle buluşacak..
kızlar bu diğer hafta için yazan bölüm açıklaması kırmızı ile gösterdiğim ne demek yaaaa..NE YALANI??????????ANLAYABİLDİĞİNİZMİ????
bu hafta izlemedim ama yazılanlardan bence yalanı badeye yusufla birlikte olduğunu ve hamile olabileceğini söylemesi
sanırım birlikte olmadılar
oldular olmazlarmıoldular ki yusuf annesinin havvaya attığı iftiranın farkına vardı cüneytten hamile demişti çünki
öylemi aboooo
nasıl kaçırdım o sahneyi
aman nasılsa gerçekte de karı kocalar bişey olmaz
e peki yalanı neydi havvanın o zaman
Tüyocu geldi.
Bade Havva'yı vurup kaçacak babasına söyleyecek sonra da düşük yapacak .Herşeyimi kaybettim diye intahara kalkışacak sonra vurulacak.Yani düşükle vurulmanın alakası yok.Vurulma son sahne.Kimin vurulduğu bir dahaki bölümde çıkacak.Celal Yusuf'a Bade'nin Havva'yı vurduğunu söyleyecek ama Havva beni kimin vurduğunu görmedim diyecek.Havva'nın yalanı da beni kimin vurduğunu görmedim demesi olacak.Yusuf Havva kendisini Bade'nin vurduğunu bilmiyo sanacak.Sonra Bade'ye gittiğinde,Bade Havva'yla konuştuklarını anlatınca Havva'nın yalan söylediğini anlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?