Yer Gök Aşk Fox Tv

[video=dailymotion;xj6f2w]http://www.dailymotion.com/video/xj6f2w_havva-yusuf-candan-ercetin-unutma-beni_shortfilms#rel-page-4[/video]

kızlar videolarla coşturmuşsunuz burayı bende aşka vedayı beğeniyorum çok etkileyici müzik....birde şey var onu hiç kimse eklememiş yada yokmu acaba videosu:26: şöle tarif etcem bir kadın sesi çıkıyor opera tarzı gibi sölüyor nasıl bişey anlamadım oda çok hoş müzik

çocuk mutluluk getirmez isterse 10 tane doğursun

[video=youtube;LMec2QRHHoc]http://www.youtube.com/watch?v=LMec2QRHHoc&feature=related[/video]

işte buldum müziği buuuuuu kadının sesine dikkat edin

evet buda güzel ama aşka veda bu değil bende yükleyemiyorum nasıl yükleniyorsa video

Berrak'ın son eklediği müziğe ve Seyyah'ın müziğine bayılıyorum ben de

Yine heyecanla beklenen bir bölüm....
Bakalım neler olacak:18:

ne heyecan ne heyecann olan yine havvaya olacak ya şimdi bitti yeni fragmanı verdiler of offf

Ama annesi iyi yapacak Havva nın polise şikayette bulunacak artık bu yılan hikayesine dönmüş olay çözülcek

Hele o Bade gıcıgının ben hamileyim demesi ne gıcıktı ya başka çaresi kalmadı tabi Havva yı bölece vurdu bu lafıyla ama eli doğru durmayacak haftaya vuracak Havvayı

Birde Havva bende hamile olabilirim dedi duydunuzmu kızlar yani haftaya olan bölümde duydummm inşaallahhhhh

bende misafirlikteydim yaaa biraz biraz izleyebildim...ilk defa bir bölümü yarım yamalak seyrettim.....çok üzüldüm..internettten kaçırdığım yerlere bakıcam....
Bade çocuğu düşürücek bu nedenle delirecek.........o çocuk bu anneye layık değil...
[video]http://www.fragmanlar.org/yer-gok-ask-65-bolum-fragmani.html[/video]

Son düzenleme:
Dün Bade'nin zırıl zırıl aglamalarına dayanamadıgım icin Son daha bir cazip geldi onu seyrettim..
Ne bu sacmalık yaa.. Yeter artık.. Bu Yusuf, Bade'nin Havvayı vurdugunu bilmiyor mu? Hala neyin pesinde resti cekemiyor bi türlü sunlara.. Vallahi cok gıcık oldum...

Bade tebrik ederim oscar ödülünü vermek isitiyorum sana
Havva'nın yaşadığını öğrenince nasıl da şaşırdın, nasıl da üzülüp sinir sinir ağladın.
O sahnelerde sana zor katlandım doğrusu. Gittikçe psikopatça bakıyosun, korkulur zaten senden

Havva da Hamiyet'i nasıl sıkıştırdı öyle. Anlaştılar güya ama Hamiyet'in işi zor, Yılmaz öğrendi, Havva'nın annesi geldi, polise de anlatıyor sanırım.:18::18::18:
Bade'nin hamile olduğunu söyleyeceğini tahmin etmiştim, son kozunu kullandı tabi.
Ama Havva ben de hamile olabilirim diyooor
Bunu duyunca hepten çıldırdı ve vurdu Havva'yı.
Hamileyse bebeği mi kaybeder ki? Gerçi sıyırmış gibiydi.
Yusuf da Bede'nin gerçek yüzünü görmüş oldu böylece.
Tabi bir dalavere çevrilip Bade'nin vurduğu gizlenmezse.
Gerçi gizlenmez sanırım, Havva söyler ya da Yusuf anlar zaten.
Ben Bade'nin ardından Yılmaz gider, silahı aldığını anlar diyordum ama öyle olmadı.
Gelsin bir an önce pazartesi

Bade, Havva’ya hamile olduğunu söyler. Havva, Bade’yi nereden vuracağını çok iyi bilmektedir; Yusuf’la beraber olduklarını söyler. Bunu duyan Bade dayanamaz ve silahını Havva’ya doğrultur. Yılmaz, Celal’den Havva’nın hayatta olduğunu, bunu Hamiyet’in de bildiğini öğrenince olanlara inanamaz. Hamiyet’in artık kaçacak hiçbir yeri kalmamıştır. Bade Havva’yı vurur. Celal, Bade’nin hapse girmesini engellemek için hemen harekete geçer. Ne var ki Bade’yi daha kötü bir sürpriz beklemektedir. Mehmet, Cüneyt’in hapisten çıkmasıyla panik olur, çaresizdir. Yılmaz’a onu affetmesi için yalvarır, yardım ister; ama ummadığı bir kişi yardımına koşacaktır. Yusuf Bade’nin Havva’yı vurduğunu Celal’den öğrenir ve şoke olur. Havva’nın gözlerini açmasıyla Yusuf da yeniden hayat bulur. Ne var ki Havva Yusuf’a yine yalan söylemektedir. İstanbul’dan gelen Şeref, Havva’nın başına gelenler karşısında kalakalır. Bütün bu olanların hesabını sormaya yemin eder; Şeref’i durdurmak kolay olmayacaktır. Bade’ye giden Yusuf Havva’nın yalanını öğrenir, ne yapacağını bilemez haldedir. Bade içinse her şey artık manasını yitirmiş, yaşamak için hiçbir nedeni kalmamıştır.
Sevilen dizi Yer Gök Aşk yepyeni bölümüyle 30 Ocak Pazartesi akşamı FOX ekranlarında siz sevenleriyle buluşacak..
kızlar bu diğer hafta için yazan bölüm açıklaması kırmızı ile gösterdiğim ne demek yaaaa..NE YALANI??????????ANLAYABİLDİĞİNİZMİ????

bu hafta izlemedim ama yazılanlardan bence yalanı badeye yusufla birlikte olduğunu ve hamile olabileceğini söylemesi
sanırım birlikte olmadılar

bu hafta izlemedim ama yazılanlardan bence yalanı badeye yusufla birlikte olduğunu ve hamile olabileceğini söylemesi
sanırım birlikte olmadılar

oldular olmazlarmı oldular ki yusuf annesinin havvaya attığı iftiranın farkına vardı cüneytten hamile demişti çünki

öylemi aboooo
nasıl kaçırdım o sahneyi
aman nasılsa gerçekte de karı kocalar bişey olmaz
e peki yalanı neydi havvanın o zaman

havvayla karşılaştıkları bölüm süper bir bölümdü yaaa...........bazen youtube dan seyrediyorum....sende izle anlarsın...
YALANA GELİNCE VALLA BENDE ANLAMADIM....O NEDENLE SORDUM...
BAKALIM 3 GÜN SONRA İZLERİZ.İNŞALLAH...

Tüyocu geldi.

Bade Havva'yı vurup kaçacak babasına söyleyecek sonra da düşük yapacak .Herşeyimi kaybettim diye intahara kalkışacak sonra vurulacak.Yani düşükle vurulmanın alakası yok.Vurulma son sahne.Kimin vurulduğu bir dahaki bölümde çıkacak.Celal Yusuf'a Bade'nin Havva'yı vurduğunu söyleyecek ama Havva beni kimin vurduğunu görmedim diyecek.Havva'nın yalanı da beni kimin vurduğunu görmedim demesi olacak.Yusuf Havva kendisini Bade'nin vurduğunu bilmiyo sanacak.Sonra Bade'ye gittiğinde,Bade Havva'yla konuştuklarını anlatınca Havva'nın yalan söylediğini anlayacak.

Tesekkürler canım..
Havva neden söylemiyor gercegi acaba? Ama nihayetinde cocuk düsüyormusss teyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…