Tesekkürler canım..
Havva neden söylemiyor gercegi acaba? Ama nihayetinde cocuk düsüyormusssteyy
Tüyocu geldi.
Bade Havva'yı vurup kaçacak babasına söyleyecek sonra da düşük yapacak .Herşeyimi kaybettim diye intahara kalkışacak sonra vurulacak.Yani düşükle vurulmanın alakası yok.Vurulma son sahne.Kimin vurulduğu bir dahaki bölümde çıkacak.Celal Yusuf'a Bade'nin Havva'yı vurduğunu söyleyecek ama Havva beni kimin vurduğunu görmedim diyecek.Havva'nın yalanı da beni kimin vurduğunu görmedim demesi olacak.Yusuf Havva kendisini Bade'nin vurduğunu bilmiyo sanacak.Sonra Bade'ye gittiğinde,Bade Havva'yla konuştuklarını anlatınca Havva'nın yalan söylediğini anlayacak.
şuan gördüklerimden sonra izlemeyi bırakabilirim.adamın sevdiği kadın vuruluyo bade tarafından ama yusuf bey gitti hala badeyi pışpışlıyo havvaya telefon bile etmiyo pes yani artık
bende eşimi bade gibi seviyorum bu yüzden yusuf badenin yanında olmalı diyorumayrıca yusuf badeyi sevdiğinden değil hala ondan çocuğu var sanıyo bende sevilmek için aynı şeyi yapardım yusuf u çok seviyorum aynı benim eşime benziyo bu dizide sanki biz oynuyor gibiyiz
fragmanı bekliyorum.eğer bugünkü saçmalıkla doluysa izlemeyeceğiz artık.son u izleyeceğim bu ne böyle sezon başından beri ağlıyo havva küçük emrahı geçti yani yetr artık. bade nin elinde silah tüm set ekibini kurşuna dizecek yakında bu sezona güzel başlamışlardı ama son haftalarda cıvıttılar sıktı artık
Aynen öyle canım ben 2-3 haftadır izlemiyorum.. Bade'nin kafayı sıyırmıs hallerinden de sanki Havva, Yusufu Bade'nin elinden almıs gibi triplere girmesinden sıkıldım,
Mızmız Badeyi izlemektense Son u izliyorum daha keyifli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?