Yer Gök Aşk Fox Tv

Tesekkürler canım..
Havva neden söylemiyor gercegi acaba? Ama nihayetinde cocuk düsüyormusss teyy

Rica ederim...

Havva Bade'nin Yusuf'a böbreğini verdiğini sanıyor ya onun için söylemiyor bence.Sana can borcum var demişti ya.Borcunu ödüyor güya.Yusuf'a da kızgın zaten.Hamileliğini de gizliyormuş.

Ayrıca Havva hastane götürülmüyormuş.Eve doktor geliyormuş.Havva Bade'nin böbrek yalanını öğrenip Hamiyet'le işbirliği yapıyormuş.Bade Yusuf'u elde etmek için bir sürü yalan söyleyecek Yusuf da inanacakmış.Cüneyt de Havva'yı görüp Remzi'nin yalanını öğrenince Yusuf ve Havva'nın arasını bozacakmış.

Tesekkürler canım..
Havva neden söylemiyor gercegi acaba? Ama nihayetinde cocuk düsüyormusss teyy

kızlar tüyolarınızı okudum iyice canım sıkıldı yine şimdide cüneyt belası çıksın Havva nın karşısına hep babası yaptı aslında onun hapse girmesi lazım Cüneyte ümit vere vere Havva nın başına bela yaptı onu
İnş. fıtık olacağımız sahneler olmaz artık yeni bölümlerde yeterrrr

İlerleyen bölümlerle ilgili yeni tüyolar var.Bakalım ne kadarı çıkacak.

-Bade Havva'yı 2. Kez öldürmeye kalkışacakmis.Yusuf gelip Bade'ye tokat atıp Havva'yı kolundan tutup götürecekmiş.
-Bir sahnede Reşit Sultan'ın kolundan tutuyor ve bakalım nasıl sıyrılacaksın bu işten gibi birşey diyormuş.
-İlerleyen bölümlerde Havva ve Yusuf söz kesecekler,bunu goren Bade yine intihara kalkışacak ama Hamiyet kurtaracak onu.Bade daha sonraları Mehmet'le olacak ve ona ısınmaya başlayacak.Küçük Yılmaz da Havva'yı sevmeye devam edecek.
-Havva ve Yusuf ilerleyen bölümlerde İstanbul'a taşınacaklar.
-Mehmet Bade'yi kaçıracak.Bade'nin de bu işine gelecek.Yusuf'u meraklandırdığını sanacak ama Yusuf'un umurunda olmayacakmış.Tek düşüncesi Havva'yla evlenmek olacakmış.

Son düzenleme:
Kaç gündür o kadar yoğunum ki burada olamadım, okuyamadım pek ne olup biteceğini.
Ancak şu Yusufla Bade'nin silahlı sahnesinde bence Bade vurulacak ve bebeğini kaybedecek.
Bu akşam bu diziyi izlemek inş. iyi gelecek bana.

Fragmanları öyle bir yapıolar ki diziyi seyrederken daha farklı çıkıyor o yüzden ben diziyi bekliyorum

AY SEYDEMEDİM BU HAFTA YİNE YAAA NAZAR ETTİLER BANA....
SÜREKLİ BİR İŞ ÇIKIYOR.İNTERNETTE İZLEMEK TVDE SEYRETMEK GİBİ OLMUYOR...

şuan gördüklerimden sonra izlemeyi bırakabilirim.adamın sevdiği kadın vuruluyo bade tarafından ama yusuf bey gitti hala badeyi pışpışlıyo havvaya telefon bile etmiyo pes yani artık

şuan gördüklerimden sonra izlemeyi bırakabilirim.adamın sevdiği kadın vuruluyo bade tarafından ama yusuf bey gitti hala badeyi pışpışlıyo havvaya telefon bile etmiyo pes yani artık

bende eşimi bade gibi seviyorum bu yüzden yusuf badenin yanında olmalı diyorum ayrıca yusuf badeyi sevdiğinden değil hala ondan çocuğu var sanıyo bende sevilmek için aynı şeyi yapardım yusuf u çok seviyorum aynı benim eşime benziyo bu dizide sanki biz oynuyor gibiyiz

ama yusuf onu sevmiyor bu bir kadın için çok gurur kırıcı bir durum bence. ayrıca badeden önce havva vardı badeden sonra da havva vardı.havva yusufun kalbindeydi hep.bade aralarının bozuk olması fırsatından yaralanıp evlendi yusufla.badenin sevgisi hastalıklı bir sevgi,normal değil kesinlikle ben dizi de tek bir aşk görüyorum oda belli zaten

fragmanı bekliyorum.eğer bugünkü saçmalıkla doluysa izlemeyeceğiz artık.son u izleyeceğim bu ne böyle sezon başından beri ağlıyo havva küçük emrahı geçti yani yetr artık. bade nin elinde silah tüm set ekibini kurşuna dizecek yakında bu sezona güzel başlamışlardı ama son haftalarda cıvıttılar sıktı artık

Aynen öyle canım ben 2-3 haftadır izlemiyorum.. Bade'nin kafayı sıyırmıs hallerinden de sanki Havva, Yusufu Bade'nin elinden almıs gibi triplere girmesinden sıkıldım,
Mızmız Badeyi izlemektense Son u izliyorum daha keyifli.

Bade anasının kızı noolcak Hemen deliye bağladı olayı.Azcık babasına çekseydi de kararlarında bu kadar tutarsız olmasaydı

fragman berbat, bişey olduğu yok haftaya izlemeyeceğim işler havvanın lehine dönene kadar izlemeyeceğim.

bu nasıl iş ya yusuf havvayımı seviyor badeyimi anlam veremedim diziyi sapıtmışlar,bu durumda yusuf badeyi seviyor badeye değer veriyor havva sadece yusufun elinin altında bulunması gereken oyuncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…