off yaaa havva ortaya çıkınca çok sevinmiş hevesle izlemeye başlamıştım ama maalesef istediğimi bulmadım
lale devrini izlemeyi bırakmıştım sırf bu yüzden az kaldı bunuda bırakacağım
sıkıldım artık bu ne saçmalıktır yaa yüreğim daralıyor baktıkça izlemeyeceğim bu haftada
yusuf havvadna en küçük şeyin bile hesabını sorarken nedne badeye bişey diyemiyor
yeter yaa sadece özet ve ffagmanları takip etmeye karar verdim
yusuf badeye hep ters davrandı hep azarladı,bağırdı.bade hepsine yarabbi şükür dedi.sevgi aşk bir yere kadar kadında önce gurur olmalı... seni sevmeyen sana 1 kere sevdiğini söylemeyen, sürekli ters davranıp azarlayan, hayatında hiç bir şeyi seninle paylaşmayan, her haliyle başka bir kadına aşık olduğunu belli eden bir adamla gururlu bir kadının ne işi olur ki....
aynen katılıyorum..Yusuf un Havvayı sevdiğini bile bile hep yanaştı Yusuf a..Zengin Aile kızı kibar ayaklarında Yusuf ların işyerine kapağı attı ve çıkmadı..Şimdi ne oldu kafayı sıyırdı , daha az bile yaşadıkları..
bu badenin bebeği nasıl düştü ben orayı kaçırmışım ??
yusuf badeye hep ters davrandı hep azarladı,bağırdı.bade hepsine yarabbi şükür dedi.sevgi aşk bir yere kadar kadında önce gurur olmalı... seni sevmeyen sana 1 kere sevdiğini söylemeyen, sürekli ters davranıp azarlayan, hayatında hiç bir şeyi seninle paylaşmayan, her haliyle başka bir kadına aşık olduğunu belli eden bir adamla gururlu bir kadının ne işi olur ki....
üstüne birde resmen zorla hamile kaldı. yusuf istemediği, ona yaklaşmadığı halde onunla birlikte oldu.hiç yusufun badeye kendiliğinden yaklaştığını yada hiç öptüğünü gördü mü kimse hayırbadeyi o kadar aşağıladıki yusuf, gerek sözleri gerek davranışlarıyla ve o tüm bunları da kabul etti nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?