Yer Gök Aşk Fox Tv

yeni bölüm özeti;

Havva konakta Yusuf’tan bir cevap beklemektedir; ama Yusuf ona istediği cevabı vermeyince yıkılır. Yusuf’u kaybetme korkusu, Havva’nın yanlış adımlar atmasına neden olacaktır. Münevver Havva’nın yaşadığını öğrenince, olanlara inanamaz. Celal’den duyacakları ise onu şoke edecektir. Münevver, hayatında bir dönüm noktasına gelmiştir; Celal onun sığınacağı tek limandır artık. Yılmaz, Bade’nin Havva’yı vurduğunu öğrenir. Olaylar iyice çığırından çıkmıştır. Sonunda Hamiyet’in planını kabul eder. Ancak önemli bir şartı vardır; Hamiyet bundan hiç hoşlanmayacaktır. Bade, Havva konağa geldikten sonra akli dengesini yitirmiş gibidir. Yusuf bir psikolog çağırınca, sırrının ortaya çıkmasından çok korkar. Ne var ki, bu durum da Bade’nin lehine çalışacaktır. Remzi Şeref’i kendisiyle gitmeye razı edemez. Olanları çok umursamayan Remzi’nin keyfi, alacağı bir telefonla yerle bir olacaktır. Havva, Hamiyet ve Yılmaz’ın planını duyunca çok şaşırır. Bütün düğümler Cüneyt’te çözülecektir. Havva hayatının en önemli kararlarından birini almak zorundadır artık. Cüneyt bir umutla Havva’yı görmeye gelir. Ancak duyacakları onu çok sarsacaktır. Kapıdan çıktığında, onu daha kötü bir sürprizin beklediğini görecektir.

Sevilen dizi Yer Gök Aşk yepyeni bölümüyle 13 Şubat Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak..

bu haftayı seyredememiştim şimdi seyrediorum Az kaldı çıldırıcam şu belirsizliğe Havvayı bir türlü ortaya çıkarmıyorlar ya annesi ne kadar uğraştı kadıncağızz nafile Bu diziyle beraber bizde Bade gibi kafayı sıyırıcaz az kaldı

Ayyy Cüneyt e çok yazık ya acıdım hep Havva nın babası yuzune kandırıldı adamcağız

off yaaa havva ortaya çıkınca çok sevinmiş hevesle izlemeye başlamıştım ama maalesef istediğimi bulmadım
lale devrini izlemeyi bırakmıştım sırf bu yüzden az kaldı bunuda bırakacağım
sıkıldım artık bu ne saçmalıktır yaa yüreğim daralıyor baktıkça izlemeyeceğim bu haftada
yusuf havvadna en küçük şeyin bile hesabını sorarken nedne badeye bişey diyemiyor
yeter yaa sadece özet ve ffagmanları takip etmeye karar verdim

Fragman ve özetleri takip etmek fazla bişey kaybettirmiyor saten Bir gazetenin köşe yazarıda böyle demiş

Az kaldı bende böyle yapacağım sanırım

Akşamı sabırsızlıkla beklicem sonuç hep aynı ama olsun beklemekte güzel bu diziyi

Bu arada Havva Yusuf a öle guzel laf sölüyor ki Bade için bayıldım o sözüne
Ne mi diyor aynen şöle diyor '' Ölmeyi Kafasına koyan Seyirci beklemez Yusuf''......Lafa bakar mısınız çok guzel çokkk

Ay havva gebersende kurtusak zamanında sen yusufa az yalan hileler yapmadın ne çabuk temize çıktında badeyi diline doladın onu haksız yere suçluyorsun uyuzzzzzz

badenin çevirdiği dolaplara ne demeli peki.üstelik havvanınki karşılıklıydı bade ise kendi kendine gelin güvey oldu.üstüne bide cana kasdetti havva en azından insan öldürmeye teşebbüs etmedi.bu akşam izlemeyeceğim badeyi görmeye onun sözüm ona sözde masumluğuna inanan yusufa tahamülüm yok.

havvacığım ama bade de kendi kendine gelin güvey olmadı.yusuf ona feci ümit verdi.baştan söyledi seviyorum havvayı diye ama sonra herkes havvayı öldü sanıyordu.yılmazla konuştular yoluna badeyle devam etmeye karar verdi.bade kontrol hapı almadım dediği halde ilişkiye girdi.

yusuf badeye hep ters davrandı hep azarladı,bağırdı.bade hepsine yarabbi şükür dedi.sevgi aşk bir yere kadar kadında önce gurur olmalı... seni sevmeyen sana 1 kere sevdiğini söylemeyen, sürekli ters davranıp azarlayan, hayatında hiç bir şeyi seninle paylaşmayan, her haliyle başka bir kadına aşık olduğunu belli eden bir adamla gururlu bir kadının ne işi olur ki....

artık Yusuf'a gıcık oluyorum....Bir öyle bir böyle....Oda iyice dengesizleşti...Hiçbirşeyden emin değil.....Bizi sinir etsinler de nasıl ederlerse etsinler....

aynen katılıyorum..Yusuf un Havvayı sevdiğini bile bile hep yanaştı Yusuf a..Zengin Aile kızı kibar ayaklarında Yusuf ların işyerine kapağı attı ve çıkmadı..Şimdi ne oldu kafayı sıyırdı , daha az bile yaşadıkları..

üstüne birde resmen zorla hamile kaldı. yusuf istemediği, ona yaklaşmadığı halde onunla birlikte oldu.hiç yusufun badeye kendiliğinden yaklaştığını yada hiç öptüğünü gördü mü kimse hayırbadeyi o kadar aşağıladıki yusuf, gerek sözleri gerek davranışlarıyla ve o tüm bunları da kabul etti nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsa artık

aksini söylemiyorum.yalnız bir ara iyi yapmışsın dedi.hapı alma dedi.dedi mi dedi.ondan diyorum.onuda yapmamlıydı.

bende bu filmin en iğrenci yusuff... evliyken badeyi sevdi öptü kokladı.. yatağında oldukları sahneler var.. gelsene yanıma falan.. sarılırdı badeye..havva çıkmasa yusuf tamamen badenin olcaktı.. bence ennnnn iğrenci yusuf..

havva vuruldugunda bile kızı doktora götürmedi.. hala neler peşinde. hiç sevgisinin peşinde gidemio.. ya havvanın annesii.. iyi dedi kadın.. bende anneyim ya bu da canım die..yusufun annesinin yaptıkları kabullenilir şey değil ama hala görmezden gelio.. havva ayaklanmasa şuan amerikadaydı ve hala annesi kardeşi onu öldü biliodu.. ama yusuf hala neler peşinde.. aman zaten ondan önceki sevgiliside vardı..kadınla ilşki yaşadığı için rüzgarı oğlu olarak kabul etmişti.. sevgisine sahip çıkamayan hala havvaya neler çektiren bi insan.. ya olmaz de havvaya ya da olur de.. gerçekten kişiliksiz ya..

bence şuan filmin en güzelleri sultanla beşir hehehehe:)))

ayy bide şimdi cüneyte suç atcaklar ve bakalım yusuf ne dicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…