Yer Gök Aşk Fox Tv

ben cuneyte acıdım yaa yazık tek sucu havvayı sevmek garıbım... munevver de az degıl ha celal beyle ısı goturuyo
deli remziye ne demeli ohh paraları yıyıo bı guzell

evet bencede yusuf en iğrenç ne yaptığını bilmeyen dengesiz bencilin teki,aslında o kendinden başka kimseye değer vermiyor,bide o mağra adamı gibi sakalları ıyyyyyk iğrenççç

Yusuftaki o sakallar ne öyle yahu.Neye dönmüş hapishane kaçkını gibi olmuş:120:

bade niyeti bozdu yuhhhh yani mehmet yapacak çoçuğu herhalde
havva da hamiyete inanırsa ne diyeyim ben ona yani valla saçmalıklar dizisi oldu zaten başından izlemedim son u izliyorum artık o bitince yer gök aşka geçiyorum diziyi mahvettiler çünkü

sinir oldum diziye eski heyecani kalmadi yaaa

tencere kapak ikiside BADE mehmetten bu cocuk anne DERSEE... ayollll olsun be kizimm diyebilir hamiyet hic sasirmam

Hahahhaa
Bencede sevinir bide üstüne.
Entrikacı kadınlar.Kaynanasına bak gelinini al durumu oldu
İğrenç

aman salak havva gitti şikayete şimdi yusuf duyunca çıldırır havvanın üstüne gelir şiddetli bir kavga ederler değiştin sanmıştım der hatta badeye bile dönebilir yusuf bu herşeyi yapabilir

kizlar sizlere taze taze firindan yeni cikmis özet getirdim

69. Bölüm Özeti

Havva Cüneyt’in üzerine suçu atmayı kabul eder, karakolda ifadesini imzalar. Ama başına örülen çoraptan habersizdir. Mehmet, Bade’nin kendine gösterdiği yakınlıktan mutludur. Şimşekleri üzerine çekmek istemeyen Mehmet, herkese büyük bir sürpriz yapar. Vicdan yüküne dayanamayan Yılmaz, Küçük Yılmaz’ı gizlice mirasına almaya karar verir. Ancak, Sultan tesadüfen buna kulak misafiri olur. Havva artık Yusuf’a kavuşacağı için çok mutludur. Hamiyet’in bir an evvel Bade’yi konaktan göndereceğinden emindir. Yılmaz, Hamiyet’in Havva’yı nasıl bir oyuna getirdiğini anlar. Hamiyet, Yılmaz’a onu affetmesi için yalvarır. Yılmaz, vereceği kararla ya Havva’yı, ya Hamiyet’i yakacaktır. Bade’nin de ısrarıyla Celal ve Sezer konağa davet edilirler. Sezer’in varlığı ve hatırlayacakları, Celal ve Münevver’e zor anlar yaşatacaktır. Yusuf Havva’nın ifade verdiğini Bade’den öğrenir, şoke olur. Havva Yusuf’a bir kez daha oyun oynamıştır. Yusuf’un buna artık son verme zamanı gelmiştir

alinti

Filmi ilk kez bugün izledim annemle. Bade hemen hamile kalmalıyım diyince, mehmet geldi aklıma. Kesin bundan yapacak çocuğu dedim.
Diziyi izlemeyen ben bile tahmin ettiysem, nasıl bir basit senaryo varın gerisini siz düşünün.:89:
Bu arada Yusuf karakteri çok sinir bozucu, melankolik bir tip. Hele o sakallar :120:

Bade resmen mehmete bana bi cocuk ver mehmet nolur diye yapısıyo
Boyle hemen 1kere yapmakla hamilede kalır bade
Ne de olsa zamanında bikac saat icinde yusufa uygun bobrek bulunuvermisti aynı gunde ameliyat olmustu
Cocukta olur neden olmasın

HahahhaaaHaklısın valla
Bu senaristlere göre her şey mümkün valla

Son düzenleme:
ne bu diziyi nede lale devrini izlicem diyorum dayanamayip izliyorum sonrada sinir krizleri geciriyorum

Aman yusuf sende kendini ne kadar yüksekte görmüşsünbe önce badeye yanaş evlen hamile bırak sonra havva çıkınca meydana kıza yüz çevir olacak işmi bu koskoca holding sahibi zengin kültürlü aklı başında adamsın bunlar yapılırmı o sakallarlada aynı dağdan inmiş ayıya benzemişsin kusura bakma.bence sen hep böyle ol bi havva bi bade gönlüm zengin canım kimi isterse misali

ne bu diziyi nede lale devrini izlicem diyorum dayanamayip izliyorum sonrada sinir krizleri geciriyorum

bende aynen böyle diyorum.yalnız otomatiğe bağlanmış.sadece fragmanı izlemek yeterli ikisinde de.deniz yıldızı bile bana daha heyecanlı geliyor.

artı gördüğüm kadarıyla tek yusufun sakallarına takan ben değilim.

havva o saçları ,gözleri ve kırmızı kapşonuyla yağan karın altında ne kadar güzel görünüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…