bende bu filmin en iğrenci yusuff... evliyken badeyi sevdi öptü kokladı.. yatağında oldukları sahneler var.. gelsene yanıma falan.. sarılırdı badeye..havva çıkmasa yusuf tamamen badenin olcaktı.. bence ennnnn iğrenci yusuf..
havva vuruldugunda bile kızı doktora götürmedi.. hala neler peşinde. hiç sevgisinin peşinde gidemio.. ya havvanın annesii.. iyi dedi kadın.. bende anneyim ya bu da canım die..yusufun annesinin yaptıkları kabullenilir şey değil ama hala görmezden gelio.. havva ayaklanmasa şuan amerikadaydı ve hala annesi kardeşi onu öldü biliodu.. ama yusuf hala neler peşinde.. aman zaten ondan önceki sevgiliside vardı..kadınla ilşki yaşadığı için rüzgarı oğlu olarak kabul etmişti.. sevgisine sahip çıkamayan hala havvaya neler çektiren bi insan.. ya olmaz de havvaya ya da olur de.. gerçekten kişiliksiz ya..
bence şuan filmin en güzelleri sultanla beşir hehehehe:)))
ayy bide şimdi cüneyte suç atcaklar ve bakalım yusuf ne dicek..
Yusuftaki o sakallar ne öyle yahu.Neye dönmüş hapishane kaçkını gibi olmuş:120:
bade mehmett den hamile kalmayi dusunuyorr kesin ha ha
saka gibi yaa
bade niyeti bozdu yuhhhh yani mehmet yapacak çoçuğu herhalde
havva da hamiyete inanırsa ne diyeyim ben ona yani valla saçmalıklar dizisi oldu zaten başından izlemedim son u izliyorum artık o bitince yer gök aşka geçiyorum diziyi mahvettiler çünkü
Kesinlikle baksana nasıl pis pis baktıda sırıttı
Badeden tiksindim iyice
Bir Bade İki Hamiyet
tencere kapak ikiside BADE mehmetten bu cocuk anne DERSEE... ayollll olsun be kizimm diyebilir hamiyet hic sasirmam
Bade resmen mehmete bana bi cocuk ver mehmet nolur diye yapısıyo
Boyle hemen 1kere yapmakla hamilede kalır bade
Ne de olsa zamanında bikac saat icinde yusufa uygun bobrek bulunuvermisti aynı gunde ameliyat olmustu
Cocukta olur neden olmasın
ne bu diziyi nede lale devrini izlicem diyorum dayanamayip izliyorum sonrada sinir krizleri geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?