bende aynen böyle diyorum.yalnız otomatiğe bağlanmış.sadece fragmanı izlemek yeterli ikisinde de.deniz yıldızı bile bana daha heyecanlı geliyor.
artı gördüğüm kadarıyla tek yusufun sakallarına takan ben değilim.
havva o saçları ,gözleri ve kırmızı kapşonuyla yağan karın altında ne kadar güzel görünüyordu.
ne bu diziyi nede lale devrini izlicem diyorum dayanamayip izliyorum sonrada sinir krizleri geciriyorum
2-3 haftadır telaşemden izleyemiyorum doğru düzgün.
İnternetten izledim ben de...
Rüyama bile girdiler bugün
Yusuf'a badeye hepsine sinir olmaya başladım...
Münevver ve Bade'nin babası olayı hepten sinir bozucu.
Bir de Bade-Mehmet olayı olacak...
Maşallah yani hepsine.....
Yusuf'un sakalları ne öyleHiç yakışmamış...
Bu gidişle Havva Yılmazla evlenir.
Zaten Yusuf'un nişanlısı olarak yaşadığını da bilmiyor....
Mahvettiler güzelim diziyi...
yakında +18 amblemi olacak dizide hatta belki +21
Artık kucuk yılmazda dahil olsun bencede yaaa
Girdi gireli bir sezon bitecek nerdeyse
Anca yusufun dertlerini dinlemekle gecti cocuuun hayatııı
Etkin role gecsin artıkkkk
Şimdi diyelim ki bade mehmet efendiden hamile kaldı,bu yusuf badeye 'ulan bade,sen balina mısın ki senin gebeliğin 12 ay sürdü' demeyecek mi?
Yusuf badenin hamile olduğunu ögrendiğinde havvayla birlikteydi ve badeden boşanmayı düşünüyordu o günden sonra da yatagını ayırdı,badeye dokunmadı.yani tarihi hiç hatırlamasa böbrek nakli olduğu zamandan hatırlar çünkü badenin hamileliğini o zaman öğrendi
ayrıca yılmaza yazık olacak,tertemiz masum bir insanı kirli oyunlarına alet edecekler,öz kardeşinin yattığı kalktığı kıza aşık edecekler
Bende diziyi izlemeyeli bikaç hafta oldu.Fragmanlardan ve burdaki yorumlardan takip ediyorum artık.Saçlmalıklar diz boyu.Baksanıza ne kadar izlenmiyorsa artık dizi dün yayınlandı yorum yapan bile olmamış.En son yorum 7 martta yapılmış.Burdan belli oluyor zaten ilginin azaldığı.
Şu Suskunlar dizisini pazartesine koysalardı keşke yaa.Fatmagülle aynı gün ama Suskunlar çok güzel bi dizi takip etcem... Fatmagül bu sezon bitiyor nasılsa
Bence de artık bu dizinin tadı tuzu kalmadı....
Bitti gitti artık bence...
Yusuf'un aşkı adam gibi değildidi başından beri zaten.
Ne aşklarının büyüsü kaldı ne de masumluğu....
Dizi ahlaksızlık dersi gibi oldu maşallah.
Münevver- Celal aşkı...
Bade- Mehmet ilişkisi
Havva- Yılmaz olayı.
hem ne olacak yani Havva Yılmaz'dan Yusuf da Bade'den boşanacak da öyle mi kavuşacaklar...
Aşk mı var ki adamakıllı...
Bunların kavuşmasının tadı mı kaldı...
Suyunu çıkardılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?