Yer Gök Aşk Fox Tv

Havva önceden hiç pantolon giymezdi,şimdi pantolon giymeye başlamış,tarzını yenilemiş.Nedenini merak ettim doğrusu:44:

canım söylenenlere göre havva tarzını yılmaz için değiştirdi sözde farklı biri olarak. ben böyle biliyorum.doğru mu onu bilemem.

Yılmaz Bey de nasıl adammış yaa çocuğa yazık en sonunda ağlattı devamı fena olucak , bu arada Bade doğum tarihinin değişik olmasını nasıl açıklayacak merak ediyorum , hamilemi bu arada?

Dizi iyice mide bulandırmaya başladı.Münevverin celalle ilişkisi başından beri iğrenç.Bade kocasının kuzeniyle yatıyo.Havva bi ara yusufun metresi gibiydi,şimdi de ex aşkı yusufun kardeşini baştan çıkarmaya çalışıyor.Yılmaz beyde zamanında az değilmiş yani...

bu dizide cozuttu. zaten reelde evli olan yusuf ile havva da boşanıolarmış

Bu dizide Havva ve Yusuf tarlada karşılaştıklarında bi müzik çalmıştı dostum Lokman hekim olsa sarsa yarayı yarayı uzak yollar yakın olsa.. Dye bunu dizide duymuştum duyduğumda ağlamıştım çok etkilemişti beni :) dün indirdim ama hiç duygulanmıyorum şimdi

kizlar bade hamile sonunda hadi hepinizin gözü aydin en cokta yusufun yok yok mehmetin

napalım yani hayatım.zorla gelip seni duygulandıralım mı?

kızlar ben fox tvyi rtüke şikayet ettim.reklam arasında dizi izliyoruz diye.siz de şikayet edin belki bir ceza alırlar da akılları başlarına gelir.
Bende şikayet ettim hatta fox tv yi de aradım baya baya reklam izletiosunuz dedim Bişy çıkmadı ama içimi dökmüş oldum

kizlar size tüyo getirdim

spoiler
havva ile kücük yilmaz 76 bölümde evleniyorlar

anlasmali evlilik intikam alcaklar

ALINTI

Son düzenleme:
Ben Mehmet ile Bade olayından sonra izlemiyorum.Sadece fragmanlara bakıyorum o kadar.O da yetiyor zaten :)

anlaşmalı değil gerçek veliklik yapsınlar bence yusuftan bir halt olmaz
artık fragmanlarını takip ediyorum sadece zaten

BADE NİN ÇOCUGU KAÇ AYDA DOĞCAK DR NE DIYCEK BEBEK CIKMAK ISTEMIYO BIRAZ DAHA DURSUN MU DIYCEK

Cüneyt'in açtığı davayla Havva ne yapıcak acaba ?
Bade hamile çok şükür
yusuf bitti artık nolsa hakediyo o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…