Yer Gök Aşk Fox Tv

yılmaz kurtardı. yusuf sonradan geldi, havvaya iyimisin diye sordu, havvada beni artık sadece eşim merak eder, dedi yılmaza baktı.

Tesekkürler canım,
Keske konaga el ele girip herkes öğrenseydi, daha heyecanlı olacaktı.

Ben de internetten izliyorum yeniden.
Havva rüyasında birebir gördü resmen ya olacakların bir kısmını
Güzeldi ama bakalım Yusuf beyimiz napacak artık.
O da Havva'yala ilgili olaylarda ya kaza geçiriyor ya da hastalanıyor mide kanaması geçirecekmiş diye duydum

son 2 bölümdür tekrar izlemeye basladım cok heyecanlı olmaya basladı.. Netten izlicem artık

yılmazın rolü aktifleştirilince diziye hareket geldi biraz.
dizide bir tane normal ilişki yok yalnız.
münevver badenin babasıya.
bade yusufla amca oğluyla.
büyük yılmaz amcanın gençliğinde kırmadığı ceviz kalmamış hem kücük yılmaz hem havvanın anası.
havva ayrı bir alem zaten.
ortaam nasıl işledi olayları ama.
tek tek adımları attı sonunda amacına ulaştı.
yusufa bir yandan acıyorum bir yandan oh olsun diyorum.
havvanın hala ezik bakışlar atmasınıda anlamıyorum.
eve intikam almaya gelmişsin hala ezik ezik yusufa bakıyorsun.
baksana şöyle hırslı hırslı.
birde reklamlar çok bayıyor yahu.
başka hiçbir dizide böyle bir reklam tarzı görmedim.

Pınar a bak ya yolucam saçını başını

Münevver de su Mehmetle Bade yi bir görse, kendine bakmadan Münevveri yargılayıp duruyo kafasız

Ben bu seferki bölümden hiiiiiiiiiç bir şey anlamadım,bu kadar çok reklamda verilmez ki 1 dk ara 3 dk ara

Havvayla yılmazın o eve yerleşmesi sizce saçma değil mi?Ayrıca havva pınara münevverin odasını boşaltmasını emretti,ama hangi hakla?Teyzesinin de hoşuna gitti bu durum.Teyzesi hala o evin bi çalışanı,istedikleri her şeyi yapamazlar ki...Sonunda ne oldu bilmiyorum ama hamiyetin havvanin evdeki hükümdarlığına bi son vermesi gerek,dağdan gelip bağdakini kovuyorlar resmen

ben havvanın yerinde olsam yılmaza sıkı sıkı sarılırım.

şuan nefret ettiğim karakter bade salağı. kendi mehmetle yattı ondan hamile kaldı , münüye ( münevvere) takmış kafayı. münevverin yerinde olsamda, celal amcayıda alır giderdim çok uzaklara. yaş farkı falan hikaye, onlar birbirlerinde huzur buluyorlar.

Evet bu kısım bana da biraz komik geldi ama Yılmaz tapuyu üzerine aldı ya o hakkı oradan buluyorlar..
Havva hamiyet cadısına teyzem artık bu evde calışmıyor kahyası degil dedi :44: nasıl oluyorsa

Ama Sultana hastayım yaa kadın nasıl ikisini birden işliyor, sinsi sinsi hamiyet bade nin arkasından gülmeler falan cok hoş yaa

Aklıma takılan Sultan o kadar şeye rağmen konakta nasıl kaldı Hamiyet onu kovmadı

Yaaa kızlar birşey soracağım.....Sultan'ın yüzü çok şiş botox mu var?Bana mı öyle geldi:44:...Önceden kırışıklıkları vardı şimdi gerilmiş kadın

[video=youtube;XHpT7PfFi1g]http://www.youtube.com/watch?v=XHpT7PfFi1g[/video]

Yusuf a az bile oh olsun şimdi Havva nın nasıl içinin yandığını neler çektiğini anlasın

Son düzenleme:
bu akşam kimse izlemiyo galiba...
bi ben mi izliyorum yawwww

hakketen bu dizi adamın sabrını deniyooo
hayatımda bu kadar ağır ilerleyen bi dizi görmedim yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…