Yer Gök Aşk Fox Tv

bende izliyorum ya ben yılmazı çok sevdim ne güzel korudu havvayı cüneyte karşı savundu. o benim karım dedi mutlu oldum.

münevvere ne iyi oldu korkudan altına doldurdu...kızların en gerizekalısı gözümde şuan

reklam arası dizi bune dir arkadaş zaten her pazartesi gecesi saat 12 den önce yatamıyoruz bu dizi yüzünden lale devrini hep bıraktım peşpeşe uykusuzluğa gelemiyorum açıkçası

“Yer Gök Aşk” dizisinde birlikte rol alan çift, bir yıllık beraberliğin ardından geçtiğimiz yılın mayıs ayında Ürgüp’te nikâh masasına oturmuştu. Evliliklerinin 11’inci ayında boşanma kararı alan Akalay ve Ünalmış, ayrılığa fazla dayanamadı ve bir ay sonra barıştı. Murat Ünalmış, “Evet, barıştığımız doğru. Sorunlarımızı çözdük. Biz sevgili değiliz, o benim karım” diye konuştu.

Bir bakayım neler oluyor dedim izledim anaam neler olmuş ya.
Cüneyt iyice çıldırmış.Kendini öldürür bu sonunda.:18::18:
Yusuf'a da deli oluyorum, bırakıp giderken iyiydi ama değil mi?
Yılmaz çok daha delikanlı. Zaten artık Yusuf'la biraraya gelmeleri de hoş olmaz
Şu bade- mehmet, münevver olayları nedeniyle izlemek istemiyorum ama merak da ediyorum nolcak Havva'ya diye.
Münevver hamile, Bade hamile iyice saçmaladılar ama ya

pzt günleri bir tv de ben Son'u bir tv de annem Havva yı seyrediyor... Tam Yergökask cıydım ama son zamanlarda cok sacmaladığı için Son u seyretmeye basladım.. Ama olaylar gelişmiş, dün biraz baktım eski keyfi verdi bana.. Sonu nasıl bitti Havva yı Yusuf mu Yılmaz mı kurtardı?

Bu arada Havva dün cok güzeldi büyüleyiciydi, gelinlik de öyle

yılmaz kurtardı. yusuf sonradan geldi, havvaya iyimisin diye sordu, havvada beni artık sadece eşim merak eder, dedi yılmaza baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…